Club chic (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Les Nuits d'Hadrien...Hmmm...cred ca i-ar placea si Danei...

Suportul initial de la Eau D'Hadrien este ,in Les Nuits,imbogatit si imblanzit de ambra si vanilie.
Ai dreptate,Rose,citricele sunt mult temperate aici...Li se taie din aciditate ,astfel ca parfumul e foarte potrivit pentru a fi purtat intr-o seara torida.
Plantele aromatice nu fac decat sa adanceasca misterul...

Totusi eu n-as spune ca e chiar unisex.Mi s-ar parea ciudat sa miros Les Nuits pe un barbat.Eu nu-i gasesc niciun element care sa ma duca cu gandul la ceva masculin...

Mii de pupici,Roseeee...

Les Nuits d'Hadrien este cotat ca avand o persistenta de la 1-5 ore deci ...nu prea tine spus pe romaneste .acum depinde ce preferi tu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Ieri am tot citit despre Note Vanille de la M.Micallef, aici:

http://fortheloveofperfume.blogspot.com/2007/10/m-micallef-note-vanilee.html

iar daca dati click pe imagine, in ultima apare cutia parfumului si se vede si sticla: http://beautyandglamour.nl/brand-micallef.html

mi-a placut ce am citit si aici http://www.beautysnob.com/2007/11/parfums_m_micallef.html sali, cred ca-ti plac sticlele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

fetelorrrr, stiti ca eu cautam cele mai minunate vanilate din lume, se spune ca ar fi printre ele si http://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Note-Vanillee-4334.html , il cautam zilnic pe ebay, dar l-am gasit doar azi, e o ed.limitata si se gaseste f.greu, vanzatotul era din ...Budapesta asa ca l-am cumparat blind, sper sa nu fiu dezamagita ca imi fac harakiri sau cum se spune/scrie

dana , nu am apucat nici macar sa ti spun "Felicitari ! " pt achizitie...sa citesc despre el, nici atat !
m-am uitat acum pe ce link-uri ai pus tu...hm, gandesc ca e aproape imposibil sa nu fie super marfa.

a fost la licitatie sau la cumparare directa?
ai umblat la cardul din congelator?
pt ce suma? pentru ce cantitate?
zi si tu detalii, sa mai aflam si noi( cele care ne-am blocat pe treptele de jos ale evolutiei olfactive) amanunte despre cum e aerul pe acolo pe sus, prin lumea buna a parfumurilor...

edit: sticlele sunt deosebite dar cel mai mult mi-a placut nu modelul, ci gramajul! unele sunt la 3000 ml!

Mergi la inceput

sali draga mea, detaliile sunt confidentialeaici...nu vreau sa va schimbati parearea despre mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Fetelor acum catve apagini vorbeati de Clarins si eau ressoursante, dynamisante, etc Am mirosit ieri si pe langa faptul ca sunt scumpe nu-mi place deloc cummiros..Cea albastra mai merge dar cea rosie niet niet..

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dragele mele azi am primit plicul cu mostrele Caron de la Carina.
Carina mii de multumiri x1000!!!
In sfarsit sunt cu nasul in Caron!! Am asa: Narcisse Blanc, Montaigne si Nuit de Noel.
Sunt parfumuri din alta liga fata de ce cunosetam pana in prezent si pot spune si din alta era.
Imi evoca instantaneu perioada Belle Epoque. Vad divele si frumusetile tipice acelei perioade purtandu-le.

Narcisse Blanc e dupa mine cel mai dulce din cele 3. E ca un nectar extras din flori, mult portocal in deschidere plus o nota usor lemnoasa. Imaginea asociata lui pentru mine e aceasta :
http://www.flickr.com/photos/sissingford/3115913797/

Nuit de Noel aduce putin cu Arpege Lanvin si chiar cu Chanel 5 din cauza iasomiei pudrate. Cu oricare ar semana, trebuie tinut cont ca au fost create in aceeasi perioada, cand asemenea miros incepea sa devina epitomul elegantei si a ramas acelasi pana in prezent. E adevarat ca azi pentru multe din noi nu mai e valabil si preferam sa ne construim o eleganta independenta de tonul epocii, sa fim unice si moderne; dar va zic ca Nuit de Noel are ceva immortal in el.

Montaigne e dupa mine cel mai bun din cele 3. N-am vrut sa le pun pe-un podium, dar nu ma pot abtine sa-i dau lui aurul.
E foarte placut, l-as purta ca "semnatura" daca l-as avea. Regret ca nu e usor accesibil. E un parfum nou (2007) cu miros exotic de ambra, santal si vanilia. Pe piele e subliiiiiiiim !

Carina mi-a pus si un D&G Imperatrice. E cel care imi place si mie din seria de tarot si se pare ca e favoritul colectiei noi. E floral fresh, feminin, usor, purtabil in orice ocazie. Nu stiu cat e de rezistent, pe maini sunt plina de Caron in momentul de fata...

Carina inca o data mii de multumiri si raman datoare vanduta!

Dana pe tine trebuie sa te felicit pentru alegerea ultimului parfum.
Am studiat linkurile puse de tine si cu toate ca nu stiam de casa Micallef acum m-am luminat si tanjesc numai cand vad cum arata toate.

Va pup pe toate si va las ca-s cu mama si avem atatea de povestiiiit....Am sa fiu oricum cu ochii pe voi, mai intru cand reusesc.
Un weekend fain la toate!
Muah

24+

Mergi la inceput

rose, ma gandeam la tine, stiam ca azi o astepti pe mami si ma bucur asa mult ca iti faci timp si pentru noi

carina, tu ai de la clarisss Caron Montaigne, asa e? Daca da, ea il are de la mine...imi amintesc vag parfumul, stiu ca nu are mirosul acela vechi, cum au unele dintre caroane. Vanilia din descrierea lui m-a facut sa-l comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:

rose, ma gandeam la tine, stiam ca azi o astepti pe mami si ma bucur asa mult ca iti faci timp si pentru noi

carina, tu ai de la clarisss Caron Montaigne, asa e? Daca da, ea il are de la mine...imi amintesc vag parfumul, stiu ca nu are mirosul acela vechi, cum au unele dintre caroane. Vanilia din descrierea lui m-a facut sa-l comand.

Da, Montaigne e vanilat si modern, nu mai stiam cat a calatorit micuta mostra . Dar tu Dana, daca l-ai uitat inseamna ca nu te-a prins, nu?

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

Da, Montaigne e vanilat si modern, nu mai stiam cat a calatorit micuta mostra . Dar tu Dana, daca l-ai uitat inseamna ca nu te-a prins, nu?

24+

m-a cucerit tobacco vanille si jo malone cu verbenas of provence, nu a mai ramas loc si de caron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:

Dana,iti dai seama ca,dupa ce a facut inconjurul tarii,Montaigne a ajuns in Elvetia?

Mergi la inceput