Club chic (32)
Raspunsuri - Pagina 15
carina85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie Sau in loc de dressing room, noi s-avem un beauty-room Azi am s-o aplaud pe d-ra Moss pt alegerea vestimentara care e in ton cu subiectul de ieri despre stilul navy. http://www.x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=mossring031010_X17 24+![]() |
Rose,ce fain e outfit-ul lui miss K. Moss!Eu n-as fi alaturat negru la bleumarin,dar uite ca,in cazul asta, merge!
Sper sa nu ma trasneasca si pe mine patima gentilor,ca daca da,am o vaga senzatie ca n-as sti unde sa ma opresc
Dana,vaz ca te dedai din ce in ce mai mult la Guerlain-erii-gourmand-erii
!
carina85 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Da, el e ! Dar tot nu si-a gasit ceva si pentru vara, acum e in pericol de a-si lua si Addict 2...sau unul cu bujori de la Stella McCartney...sau Chance Eau Fraiche, sau Amethyst ...sau pe toate la un loc. 24+![]() |
Oare cum o mirosi un amestec din toate aceste parfumuri?
Carmena spune:
Rose 

multumesc mult de tot. Si nu cred ca mai are rost sa spun cat era de frumos este plicul de la Rose, ambalat cu grija, toate miresmele intr-o hartie corai...M-a luat brusc rusinea
eu nu reusesc sa fiu asa ordonata
, dar promit ca ma voi stradui mai mult.
Aseara am avut o seara extrem de parfumata
Si daca vreti sa stiti de ce...scriu pentru toate parfumatele, dar pentru Geniest in special pentru ca stiu ca i-ar place...
Clarins Ressourcante este de vis, miroase proaspat si racoros, relaxant, ca o limonada fresh cu multa gheata, eu m-am indragostit iremediabil de el
Imi place la nebunie, trebuie sa ma fac luntre si punte sa il am. ![]()
Clarins Sunshine mai dulceag decat Ressourcante, cum ii spune si numele parca simteam putin caldura soarelui in el, mi-a placut, nu ca Ressourcante, dar mi-a placut.
Clarins Dynamisante, nu mi-a placut f mult, parca prea aromat, o combinatie ciudata de citric aromat, semana putin cu un after shave
si daca gresesc sa ma contraziceti![]()
Eau de Rochas din nou trebuie sa spun ca este senzational, usor, racoros, mi-a placut aproape la fel de mult ca si Ressourcante
Am renuntat sa mai visez la Aqua Alegoria. Trebuie neaparat sa am un Clarins usor pentru la vara
La 30-40 grade pe care Doamne ajuta, asa de mult le astept, s-ar potrivi perfect![]()
Acum sa vad cum invat cum e cu paypall-ul ala. Ca de la noi cred ca slabe sanse sa reusesc sa il gasesc pe undeva.
Sali la Bucuresti ninge fara intrerupere, e crunta vremea si nici nu ne-ai spus
. Sa stapanesti sanatoasa Adicct-ul
Si de facut bine...las ca vezi tu, de celel mai multe ori nici nu stiu cum e sa fii bine![]()
Dana superba rochita
Eu mi-as lua un cardigan rosu la ea(stilul lui Kate Moss). Eram sigura ca te incadrezi si la stilul navy, datorita bleumarinului
Placinta propriu-zisa nu am facut-o
, de intins pe aci insa...nu ma mai opriti
Pup toate parfumatele
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carina85
Ma bucur pentru Addict,Sali!Sa-l folosesti sanatoasa si sa nu-l vedem la bursa (intelegi tu...)! ![]() |
cara carina, iti multumesc!

pt partea instrumentala si cea cu corul, in primul rand!
boxele tareeeeeeeeee, altfel nu are rost!
rose_selavie spune:
Carmena si mie imi place Ressourcante mult de tot, pe asta l-as lua si eu data viitoare.
Eau Dynamisante e foarte aromat din cauza amestecului de ierburi de gradina (cimbru si rozmarin) plus notele citrice care il fac destul de "special". 

24+
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie Sali draga mea, Mie imi place asta si cred ca ti se potriveste, e un Addict strans in corset: http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-Dior-Twist--1384.html |
mai intai sugerezi lap dance cu kate moss , apoi corset...cum poti face asa ceva? spune mi! cum poti?
mai ales cand stii ca ascult orbeste
EDIT: sac sac, dar piesa "army "tot nu ti-ai amintit o!

sali spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
vaiiii, mare pericol, cum sa o salvam? daca as putea sa-i blochez cardul/contul paypal |
tot congelatorul ramane solutia suprema!
danamiha spune:
Sa inteleg ca Clarins Ressourcante e citic, da? Oare seamana cu Jo Malone Verbenas of Provence...
Ma apuc de studiat![]()
spre rusinea mea si eu am mania gentilor si la mine musai, musai, culoarea pantofilor/sandalelor/cizmelor sa fie in aceeasi culoare cu poseta
danamiha spune:
Carmena, uite-l aici , poate rogi vreo parfumata care sta mai aproape de tine sa ti-l cumpere...
sau aici
rose, cum e comparativ cu eau de shalimar?