Pepenasi de iulie-august 2008 (176)
Raspunsuri - Pagina 7
irinuca_81 spune:
La multi ani draga Katalyna! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
La multi ani dragelor mamici! Sa fiti frumoase, apreciate si fericite !

Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)
Nati spune:
Salutare,
Sa traiti, sa infloriti si 60-90-60 sa fiti!
La Multi Ani de ziua noastra!
Katalyna, La Multi ani fericiti alaturi de cei dragi!
flo, sper ca e bine juniorul, sotul a pus niste coltari din plastic pe la colturile patului in dormitor, speciali pt copii, ca Matei parca ar juca barba oarba, e asa de repezit ca nici nu se uita in jur.
Pupam bubica si sa se refaca repede
.
Eu mi-s adormita rau, cu toate ca am dormit 8 ore, as dormi non stop.
A nins la noi vreo 24 de ore, toata padurea e plina de zapada, copacii abia isi mai tin crengile, super fain.
L-am scos ieri pe ninsoare afara, am mers si la magazinul de jucarii, a ignorat toti copii, numa cu masina prin magazin vroia sa fie plimbat.
Apoi am mers la restaurant sa luam pranzul, si in sfarsit mi-a mancat Matei singur, a luat furculita hotarat si s-a infipt in bucatelele de pui si cartofi copti, gata am baiat mare, deja il pot insura
.
Azi a vrut afara pe terasa, s-a congelat saracu, manusi nu vrea, avea niste maini rosii, incepuse sa planga din cauza mainilor reci, poate asa se invata si nu mai sta afara in frig atatea ore.
Am fugit sa ii dau cina la junior si poate ma pot uita si eu la tv.
Sanatate maxima la toata lumea!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
M&M spune:
La Multi Ani Katalyna!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi1

La Multi Ani dragi Mamici! Sa va bucurati de minunile voastre !!
Adriana, wooowww!! Ce putin mai ai!!

AM emotii...cred ca urmatoarea sunt eu...![]()
Noi suntem bine: Mihaita un smecheras in toata firea
, stie ce vrea, stie cum sa te faca sa ii dai ce vrea, dar, per total este cumintel, eu , in scahimb "cresc" pe zi ce trece
, iar domnisorul din burtica e un neastamparat si jumatate, mai ales atunci cand aude vocea lui Mihaita
...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
30+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
MissJJ spune:
Buna gagici!
Katalyna
La Multi Ani
, ma bucur ca ai sarbatorit asa furmos. Multi pupici.

Atb uhhh how exciting, acuma scoatem majoretele.

Nastere usoara si bebe sanatos si papacios.
Pt toate mamicile scumpe si dragi de pepenasi, sper sa va placa e asa mai funny un pic
:
I want to be locked up
Away from everything,
Free from all the craziness
A mother's day can bring.
No planning, shopping, cooking
Three healthy meals a day,
Served up with love to finicky kids
Who throw most of it away.
No constant interruptions,
Dirty laundry on the floor,
Driving everyone every place,
Sibling rivalry (It’s war!)
No one asking me to do things,
Getting mad if I forget,
Me giving up my very self—
I’m the family marionette.
Prison sometimes looks appealing
(Or maybe the looney bin),
I get free time and three square meals;
With nothing to do, I win!
I want to be locked up
For freedom, time and such,
There’s just one obstacle for me:
I love my kids too much!
Happy women's/mother's day cu drag din Uk, sa fiti fericite si iubite.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
dara_d spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR DE ZIUA NOASTRA!!! SA FITI IUBITE, APRECIATE SI FERICITE MEREU.
Noi suntem bine cu timpul stam prost ca am avut de alergat dupa diverse , am fost prin ikea .
Denisa este pe zi ce trece mai vorbareata, stie sa numere ( tasu a invatat-o) pana la 5 sau 6 , numara jucariile , betele. Am inceput sa ii arat diverse dinb carti , iar afara cand iesim imi arata una alta sa ii explic , cred ca rade lumea de mine pe la spate cand ma aude cate recit : uite mama ala e autobuzul , ala troleibuzul cu culori descrise , ala e catelul fara stapan si ea imi arata ca are cercel era maidanez marcat- ce sa mai zic si eu).Tot felul explicam de becuri , cand se aprind si zice si ea dupa mine ce poate.Imi raspunde cand o intreb cate picioare are catelul zice "patu". Stie sa ne strige pe nume pe mine , tasu , pe mama mea si pe tatal meu , acum incerc sa o invat numele prietenilor.
Ma duc sa o schimb ca a facut KK
Pupici tuturor si o zi frumoasa va doresc.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
violeta29 spune:
LA MULTI ANI ELLA!LA MULTI ANI KATALINA!SA FITI FERICITE SI IUBITE!
LA MULTI ANI MAMICI, SA AVETI O PRIMAVARA SENINA SI PLINA DE ZAMBETE!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
dara_d spune:
Cristina 26 ce putin mai ai pana nasti tinem pumnii sa fie ok si sa revii repede acasa la Mihaita.
ATB nastere usoara si asteptam vesti de la fete despre voi. 

ANKA lasa ca ajungi acolo si in ceva timp va instalati si sa sa fie ok pentru voi , dar acum trebuie sa treci prin multa alergatura ca sa " platesti " cumva linistea ce va urma. 

KATALYNA LA MULTI ANI ma bucur ca vrea si sotul tau sa il botezi pe acel copil.Lasa "depresia" cauzata de prefix ce sa mai zicem astea trecute de vreo 2 ani de aceasta varsta.
FLO pupici sa ii treaca repede lui David.
SUN ce gazada ok este T a stat si ea cu finutul si apoi s-a pus la somn.
MadaIRL ce patanie si pe tine ,am citit ceva mai din urma cand nu ti se lega nimic, asa se mai intampla.
Mada MAX pupici de la noi pentru voi, multi multi.
Carmenela este superba fata ta si suntem invidioase pe voi ca aveti atatea animale in ograda mai ales ca denisa este mare iubitoare de caini , pisici, ca si masa de fapt.La bloc nu avem cum sa tinem.
Mai este asa putin pana revin la serviciu, nu vreau ca vreau sa stau cu ea dar trebuie, asa ca incercam sa profitam de acest timp ramas.
O bag la somn pe deni asa ca va las.
Mai aveam ceva de scris, dar am uitat

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
Didi81 spune:
La multi ani fetelor! Sa va bucurati alaturi de comorile voastre, sa infloriti alaturi de cei dragi si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Multumim si noi tuturor fetelor pentru urarile de 8 Martie, multumim Mada pentru poezioara! 
Eu ma uitam acum pe pozele de anul trecut din martie si nu imi vine sa cred ce cald era atunci si ce frig e acum. Pai eram in parc in tricou si Aidelul imbracata sumar, copacii infloriti aproape... acum parca e alt anotimp
. Si mai am niste poze in care eram cu prietenii la padure la iarba-verde, tot in martie.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)