"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**172**"
Raspunsuri - Pagina 9
georgyiuly spune:
Votat Dodo-pui-58,Petrean-43,Gaza-65.Shasa-6(?)si ceva...am uitat!
Olga sanatate multa lui David!Ai grija cu constipatia...Giulia s-a constipat o singura data, foarte tare ca nu a iesit cu nici un supozitor..a suferit saraca o noapte si o zi pana a reusit sa faca ceva.Atunci i-am dat prune.Oricum a fost groaznic!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni
georgyiuly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique georgyiuly s-a terminat cu bine intarcarea? ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Nesperat de bine!Doarme bine, manaca bine...e vesela...cu toate ca ne iese si dintisorul nr.8!Nu a suferit dupa san...si fata mea adormea cu sanul!Nu prea imi vine sa cred cat de bine a mers!Eu cu sanii am suferit vreo 2 zile si am mai scos foarte putin lapte,dar deja ii simt mai lejeri!
Georgiana
11 luni
m_monique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgyiuly
Nesperat de bine!Doarme bine, manaca bine...e vesela...cu toate ca ne iese si dintisorul nr.8!Nu a suferit dupa san...si fata mea adormea cu sanul!Nu prea imi vine sa cred cat de bine a mers!Eu cu sanii am suferit vreo 2 zile si am mai scos foarte putin lapte,dar deja ii simt mai lejeri! Georgiana mami de Giulia (12.03.2009) 11 luni |
ma bucur. sa va fie de bine intarcarea!
deci si in cazul tau se confirma teoria "copilul intarcat e mai linistit".
simina_kin spune:
LA MULTI ANI DAMIAN CALIN SI LUCA!!!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi
Pentru mamici multe
LA MULTI ANI IUCA!!! Sa ai parte numai de bucurii
FACEM SI NOI CINSTE
AZI AM FACUT 5 LUNITE!!!
VA RUGAM SA NE DATI UN VOT SI AZI IN LUMEA CAFELEI
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin FACEM SI NOI CINSTE AZI AM FACUT 5 LUNITE!!! |
Maya
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
georgyiuly spune:
Damian Calin
Luca
Iuca
Andreea Diana
Radu Mihai
Robert Adrian
Maya Andreea
Georgiana
11 luni
novus spune:
Ilinca, cum se mai simte Manole ?? multa sanatate ii doresc
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
georgyiuly spune:
Monique cred ca da...mai cred si ca din cauza faptului ca nu manca bine nu se odihnea foarte bine (se trezea noaptea de 4-5 ori).Acum avem program de masa si vad ca manaca bine..seara la 7.30 manaca legume cu branza sau paste iar la 22-180 de ml de lapte.A dormit snur pana la 7 ..si uite ca acum abia da semne de trezire!Si e a 2 zi consecutiva!
Oricum am alaptat-o un an....nu intentionam mai mult!
Georgiana
11 luni