"LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**172**"
Raspunsuri - Pagina 15
mireal spune:
LA MULTI ANIDAMIANLUCAL-am trimis pe Theo cu tati la cumparaturi sa fac un pic de treaba si in loc de asta stau pe net.Plantatia lui Mireal
iuca spune:
Buna fetele
Excelenta idee cu plantatiile pe prima pagina, am votat tot si va multumesc mult si eu pt voturi.
Va ofer o felie de [url=”http://picasaweb.google.ro/viorica002/6MARTIE#”]tort[/url] (facut de mine )
Va multumesc mult ptr urari.
carmenada spune:
Nu am apucat sa citesc din urma, vroiam mai intau sa va spun ca am scapat cu bine de revizie: adica nu am mai multi noduli ca inainte, dar productia de lapte nu a disparut. Mi-a dat sa mai iau Dostinex cate jumate de pastila de 2 ori pe sapt timp de 2 saptamani.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Pisik si eu ma bucur tare ca s-a hotarat in sfasit al meu sot sa mergem cu gasca M-am si gandit...intr-o seara facem o escapada numai noi fetele si lasam bebelusii cu taticii |
Inteleg ca mergeti si voi la mare?
Vazut poze cu bossul la locul de joaca.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
m_monique spune:
despre trecerea la lapte de vaca. experienta personala.
cand andrei a implinit 1 an am luat decizia sa continuam cu formula, mai ales ca venea vara si vroiam sa plecam in concediu. pentru deplasari mi s-a parut comoda formula, ca doar se face cu apa plata.
deasemenea, mi-am propus ca in momentul in care vom trece la lapte de vaca, sa renuntam la biberon.
lui andrei ii dadeam seara si dimineata formula cu biberonul. cand cerea de la noi lapte de vaca ii dadeam sa bea direct cu cana.
pe la 1 an si jumatate incepuse sa bea apa cu cana normala, iar pentru lapte am trecut la cioc de canita (la biberoane avent se pot schimba tetinele, fara a fi nevoie sa se cumpere recipient de canita).
la 1 an si 9 luni (in septembrie) brusc nu a mai vrut sa bea formula.
incepuse sa vorbeasca si sa se uite la tv la reclame. cel mai mult ii placea reclama la zuzu. ii spunea "dudu". atunci am cumparat lapte zuzu, i-am spus "andrei mami ti-a cumparat zuzu". i-am pus in canita putin si i-am dat sa bea, era atat de fericit ca are si el zuzu. tot mergea pe langa frigider si ne arata "dudu".
tot in cinstea lui "dudu", andrei a spus si prima propozitie: "mama dudu tic-tic", adica sa-l bag pe zuzu la cuptorul cu microunde.
provista spune:
citat din mesajul lui mireal Din ce am citit oreonul,rubeola si rujeola nu sunt boli atat de greve, doar si noi le-am facut in copilarie.Consider ca e mai bine sa le faca cand e mic si capata imunitate la ele. |
cica va face intr-o forma mai usoara aceste boli daca are vaccinul facut.
de ex noi acummdaca nu aveam rotarixul facut era si mai grav decat am fost.
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
provista spune:
citat din mesajul lui iuca Buna fetele Excelenta idee cu plantatiile pe prima pagina, am votat tot si va multumesc mult si eu pt voturi. Va ofer o felie de [url=”http://picasaweb.google.ro/viorica002/6MARTIE#”]tort[/url] (facut de mine ) Va multumesc mult ptr urari. de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
yami, yami, yami... merci mult.. f bun
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
provista spune:
citat din mesajul lui carmenada Nu am apucat sa citesc din urma, vroiam mai intau sa va spun ca am scapat cu bine de revizie: adica nu am mai multi noduli ca inainte, dar productia de lapte nu a disparut. Mi-a dat sa mai iau Dostinex cate jumate de pastila de 2 ori pe sapt timp de 2 saptamani. Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
bravo. felicitari ptr rezultate bune la revizie.