Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo probabil e bebelusul atomic ![]() |

...ce am mai ras...si multumesc frumos de felicitari
.Aici se pare ca sunt multe fetite
, iar la noi sunt baietii
...asa ca avem unde veni la petit ***************************************************
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
taty_ana spune:
ies la raport cu noutatile de la echo...la 28s si 5 zile bebitza are 1212g,e cu capul in jos,spatele e in dr,picioarele in stanga unde ma bombardeaza...colul se mentine aprox la fel....cu Dumnezei inainte credinta si speranta ca va fi bine in continuare...
pupici
28+ cu 
aleesicoo spune:
taty_ana, felictari pt bebelina grasuna si doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit
sa stea la caldurica ca e frig afara
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
mamanati spune:
Buna buritici,
Acum ca e Cami bolnava de o saptamana si..., am preluat si eu estafeta. Parca imi creste un cactus din esofag, iar de la nas infundat nici nu mai simt gustul si mirosul mancarii. Of, asa e primavara.
Acum cateva zile a nascut si colega mea de facultate cu care mergeam impreuna la aerobik, are un baietel.
Arturica, foarte dragut ponco-ul. SI Cami tot ma roaga sa-i crosetez unul. Dar la hainutele ei am ceva de lucru.
Sabina, mai rabda vreo 3 saptamani, ca incepem galeria!
nana, asa puternice sunt sangerarile?! Imi pare rau.
tatyana, felitari pentru bebelina sanataosa! Multa rabdare, esti o curajoasa! Totul va fi bine
Anamariam, eu zic ca e baietel!
Bilica, am vazut si eu pozele voastre! Sunteti un cuplu deosebit, iar tu o mamica foarte draguta! Bebe va fi tare frumusel. Noi vom astepta poze cu nerabdare!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
26+
NicoletaB spune:
Directia Management Resurse Umane a Ministerului Apararii Nationale "descopera" ca in ultima vreme are prea multi ofiteri... se hotaraste ca acelora care vor sa plece benevol, "ca sa nu fie dati afara fara nimic", sa li se acorde un bonus special de 100 euro pentru fiecare centimetru al distantei in linie dreapta dintre oricare doua puncte de
pe corp. Ca un semn de bunavointa a Guvernului si cu aprobarea Cotroceniului, fiecare ofiter are dreptul sa indice punctele de preferinta.
Primul intra un ofiter de aviatie, foarte suplu, cere sa fie masurat din crestet pana in varful degetelor de la picioare. Avea 1.95m, asa ca primeste un cec de 19.500 euro.
Al doilea vine un ofiter de marina si cere sa fie masurat din varful degetelor de la picioare pana la varful mainilor intinse deasupra capului - "atata cat are cand inoata" - si masoara 2.55m. Pleaca marinarul cu un cec de 25.500 euro.
Intra si al treilea ofiter, un zdrahon de infanterie. Cand e intrebat cum sa fie masurat, asta zice: "Din varful penisului pana la testicole". Mustacesc astia de la pensii intre ei si ii atrag atentia ca ofiterii anteriori plecasera cu niste cecuri frumusele.
Asta nu si nu, ca pe el sa-l masoare cum le-a cerut.
"OK", zic ei.
Asa ca medicul ii cere ofiterului sa-si dea jos uniforma. Infanteristul se dezbraca, medicul scoate ruleta, o pune pe varful penisului si dupa primii 20 de centimetri se aude un
strigat: "Dumnezeule mare! Unde va sunt testicolele?..."
Ofiterul: "In Irak..."
24+ 
Crissy_C spune:
Hola burtici!
N-am reusit sa intru ieri si peste weekend, asa ca am avut ceva de reuperat, nu gluma! ![]()
Tatyana, ce bebelina grasuna, sa stea cumintica acolo si sa se faca si mai mare! Hai ca mai ai putin si schimbi si tu prefixul 
Nana, si pe mine ma supara sangerarile astea nazale, mie inca nu-mi curge asa din senin sangele, dar cam de fiecare data cand imi suflu nasul...e tragedie. Si mi-l suflu des, ca se tot infunda...
Oare nu putem aplica nimic local sa le mai opreasca?
Fetelor care ati mai avut contractii: am facut si eu o plimbare luuunga prin parc cu sotul si catelul duminica, asa m-am bucurat de soare ca am mers vreo 50 min - o ora incontinuu cred, si exact cand sa ajung acasa m-au apucat niste dureri nasoale de burta si spate, asa, ca de menstruatie... Doar ca nu am simtit sa mi se stranga / contracte burta asa cum mai povesteati voi, ci doar durerea aia surda... Sa fi fost oare contractii? M-am asezat imediat la orizontala cum am ajuns acasa si in maxim 5 minute mi-au trecut complet... fara sa iau no-spa sau altceva... Off, sper sa nu fi fost contractii de la o plimbare usoara, ca eu am de gand sa ma apuc de fitness si piscina cand se mai incalzeste afara...
Apropo, fetele care ati mai facut sport/fitness in sarcina: in afara de mers pe banda si bicicleta, oare mai am voie sa ma apropii de ceva la sala? Nati, poate ma ajuti tu, ca te stiu sportiva
La piscina nu cred sa fie probleme, am auzit ca inotul si miscarile usoare in apa sunt indicate pana in luna a 9-a, voi ce stiti?
Nu de alta, dar eu care inainte ma ingrijoram ca nu prea iau in greutate (primele 4-5 luni), acum vad ca iau cam 700-800 de grame pe saptamana!!!!
Si ma gandesc cu groaza ca de acum inainte voi lua si mai mult, nu? Deci trbuie sa fac ceva
Va pup, o zi frumoasa si sper sa fie ultima cu ninsoare din sezonul asta!
Cristina, fericita
25+ cu
Patricia
Reallaura spune:
Tatyana Felicitari pt rez bune! Sper in continuare sa nu aveti proleme si sa ajungeti la termen! Greu trebuie sa-ti mai fie, dar gandeste-te ca daca erai soare si frumos si deschideai geamul te-ar fi ispitit o iesire afara. mai bine cu ger din punctul asta de vedere, chiar daca e deprimant...
Sabina sa-ti fie de bine shoppingul pt fetitzele mici. Adevarul e ca se duc la bani asa pe nimicuri de nici nu-ti dai seama
Nana si eu am avut toata viata proleme cu sancele din nas...fiind spasmofilica de mica. Dar la tine acum sigur e de la sarcina. Hai ca mai e putin!! 
NAti sanatate, tare neplacute sunt durerile de gat...
Crissy C si eu pun la fel, nu-mi vine sa cred, 1 kg pe sapt...diferenta ca eu si mananc..si nu ma pot abtine..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
33+
Ilinca Sabina
Crissy_C spune:
Laurita, si eu mananc, nu se pun asa din senin
Bine, eu mananc foarte des salate cu de toate, imi plac la nebunie, zilnic mananc o salata verde, rosii, ruccola, ardei, lamai... miam-miam. Doar ca le 'asezonez' cu paine
si uneori mezeluri
, asa ca probabil de acolo mi se trag... Bine, cam asa mancam si inainte dar deh... acum organismul face depozite de grasime, sa fie pt alaptat
A, si desi nu ma omor cu dulciurile, parca mananc ceva mai multe ca inainte, offf, daca n-ar face toata lumea in jurul meu tot felul de bunatati, nici c-as manca, pt ca mie mi-e prea lene sa gatesc dulciuri, dar asa, cu atata lume binevoitoare - a se citi mama, soacra...
Cristina, fericita
26+ cu
Patricia
r_ocsy spune:
Buna fetelor !
Am sa dau in depresie din cauza vremii ... cand m-am trezit azi dimineata si am vazut zapada si faptul ca ninge ( inca ninge ) mi-a stricat tot cheful de viata . M-am uitat si la prognoza vremii unde am vazut ninsoare si in 23 martie ( eu sper sa se schimbe ) si mi-am stricat toata saptamana . Cand te gandesti ca la inceout de martie visam plimbari in aer liber sub un soare caldut !!!
Ana : ti-am tinut scorul pana acum , 4-3 in favoarea fetitei ![]()
Ioana (Artu) : cofetaria respectiva inca face cele mai bune prajituri din oras , stiu eu .... e aproape de scarbici
! Si mai am o cofetarie aproape unde face cea mai buna ciocolata de casa si nuga din oras
!
Crissy_C : eu zic ca nu au fost contractii ... doar oboseala ![]()
Bilica : si mie mi-ar place sa stau la soare pe o plaja linistita , sa ascult sunetul valurilor si sa ma relaxez ... daca vreodata caut asa un loc, macar acum stiu unde sa il gasesc ! ![]()
Nana : nasol cu capilarele sensibile din nasuc ... sotul si nepotica au probleme dintr-astea, asa ca stiu cum este . Cand ti-e lumea mai draga numa ii vezi cu sange la nas ... si ei nu sunt gravizi
!
Taty_ana : sa dea domnul sa ne aduci de fiecare data numai vesti bune asa cum faci in prezent ![]()
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
arturicii spune:
Neata!
Baietii la scoala, bucurosi de reintalnirea cu colegii;
Nu vreau sa va necajesc insa e pe aici primavara, promit sa trimit si la voi. Cald tare nu e insa ieri au fost vreo 10 grade deci super ptr luna asta aici.
Cu plajele de care spune Bilica, va propun o intalnire pe acolo numa asa, sa nu i le lasam nepopulate
.
Tatyana, ce bine ca ai dat de veste si ai venit cu super informatii de la echo. Sa o tineti tot asa!
Eu am azi programare la dr sa vedem ce mai zice. A zis ca in martie face programarea in spital ptr cezariana din aprilie insa nu cred ca o sa o faca azi; mi se pare cam devreme totusi.
Sa aveti o zi mai faina.
Plec sa caut mucenici!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+