Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Ne-am gandit si la nume de baiat Rocsy, ca a mai fost baiat pe la 18 saptamani. Ramane de vazut Se joaca cu noi, ori bebe ori gine.

Ana 30+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

a mea se zbenguie mai tarziu, incepe raliul, sotul zice k are apt cu 2 cam si ca se muta dintr o cam in alta
dar e fff bn

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Mndruta mea face bine , se apropie ora ei de maxima agitatie ( din cate am remarcat ) ; intre 21 si 22 face gimnastica nu gluma . Mi-e asa de draga !!!
A ta printesa ?

Cred ca restul fetelor petrec de zor daca suntem doar noi doua plus Arturicii prin zona . Pe mine m-a luat asa un somn !!!

R_ocsy 28 + Ana Sofia

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Asadar scorul este 1-1 pentru moment !

Daca spui ca la 18 saptamani era baietel ... acum devine interesant ... oare ce va fi ???
Sa nu uitam ca cel mai important este sa fie sanatoas/sanatoasa !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Evident ca doar asta conteaza, sa fie sanatos/sanatoaasa, dar e amuzant. Bine ca am comandat carutz verde si camera e verde cu portocaliu.

Ana 30+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Va doresc noapte buna , somn usor ! Ma retrag in pat pentru ca dau semne de oboseala !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ana, eu zic ca-i fetita

Mucenici ati pregatit? Ca mi-e o pofta....
Noroc ca a deschis o fosta angajata de la Vatra Ardealului (cofetaria aia super din Bv) aproape de noi o cofetarie si face super praji; au si mucenici asa ca trebe sa ajung la ei! (of, de nu ar avea amandine ca ii ies super si sigur nu ma pot abtine!)

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Arturici,....despre insulele de aici,sunt superbe doar pt cine ii place linistea...nu sunt asemenea ca IBIZA sau TERERIFE ;f putine baruri pe plaja,unele chiar sunt pustii,doar tu marea si palmierul...dac tie sete...poate cade un cocos ,uneori mai sunt localnici care vin si vand sucuri,apa si bere; si fac un gratar sati vanda un chicken grill sau un hamburger....Dar sunt si plaje amenajate cu paturi,baruri mici si putina muzica....Pt mine a fost deprimant la inceput,obisnuita cu plajele din romania...,dar americanilor turisti le place viata de aici...noaptea prin resturante locale cu muzica ,apoi ziua se relaxeaza pe plaje.Eu locuiesc acum mai mult in Guadeloupe,o insula Franceza...;dar la 10 zile max merg in ST Maarten pt 3-4 zile,ca avem un cabinet si acolo....ST Maaarten e o insula care apartine jumate de Holland si cealalta de Franta ( ST MARTIN )dar e aceasi.... Visa de intraree nu trebuie ,caci suntem in EU deci sunt bune si pasapoartele noastre...Eu ziceam sa veniti in Chicago macar,cumnata are o casa f mare in Evanston....Din Chicago eu plec in romania direct,sa inregistrez fata si acolo ,sa aiba 2 pasapoarte si dubla cetatenie; si voi sta alte 3 luni in tara,apoi ma intorc in Caraibe...de aia nu fac cumparaturi pt bebe aici..

27+ RACHEL

Mergi la inceput

Dar stiu ca o sa aveti o vara plina...

Noi Sabinei cel mai probabil o sa ii obtinem actele de Ro de aici de la ambasada; insa inteleg ca voua va e mai usor sa mergeti in Ro ptr asta.

Suna bine (pt cui ii place, desigur) cum zici tu de insulele voastre.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

ANA,hop si eu cu pronostic....E FATA...Vai ARTURICI,mai inebunit cu mucenicii tai,....la noi in moldova se zic SFINTI...oare ma apuc sa fac si eu???? imi plac mult si aici nu gasesc ceva asemanator macar si eu sa pun doar miere si nuca....;de alte prajituri nu mai zic...tot romania e in top cu delicatesele

27+ RACHEL

Mergi la inceput

Haha, pai hai prin Canada si rezolvi cu bunatatile de praji din RO!

Vroiam sa iti zic, sa te interesezi ce vor in Ro la primarie ptr preschimbarea certif de nastere american in cel romanesc.
De ex, aici, pt a preschimba(sau declara, ma rog) un certif de casatorie de aici cu cel din ro, trebuie aici si de la ambasada Ro si de la consulatul Ro cate o stampila. Apoi de-abia il accepta primaria sa inceapa procedura.....

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput