Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
aleesicoo spune:
arturicii, ca iti spune face to face. k iti scrie, el tot stie si vede ce si cum
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo ohoho e poveste lunga cu ea rocsy ![]() ba ca i a venit ciclu peste sarcina si k ii misca bebe la 12 sapt...si ca nu stie exact cate sapt are k nu i a zis dr. ceea ce imi este greu sa cred ca nu si a dat seama dr. nu prea se pupa nimic din ceea ce zice asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Dar buna "prietena" de discutii ti-ai gasit si tu
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
aleesicoo spune:
nu e vb de multumit roscy,. dar eu pana sa raman
scriam de mult la acel topic, si apoi a venit ea
si nu e "prietena"mea.....
astept momentul sa o pun la punct k m am saturat de minciunile ei.
asa k nu e vb k nu m am multumit cu voi
asa creste bebicu
ale
ma
r_ocsy spune:
Asadar Ioana (arturicii), la voi in sfarsit a venit primavara , la noi a revenit iarna ... pai asta ii treaba ?!
Am uitat sa iti spun ca mi-a placut ce i-ai crosetat Sabinei , foarte dragut , tine-o tot asa ...... eu inca ma intreb cand ai tu timp sa le faci pe toate
.
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo nu e vb de multumit roscy,. dar eu pana sa raman scriam de mult la acel topic, si apoi a venit easi nu e "prietena"mea..... astept momentul sa o pun la punct k m am saturat de minciunile ei. asa k nu e vb k nu m am multumit cu voi asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Te tachinam doar ... nu mi-o lua in nume de rau

R_ocsy
28 +
Ana Sofia
aleesicoo spune:
nop
stiu de gluma![]()
doar k pana acum i am ignorat msg dar cand vad k minte cu atata nerusinare mi se face rau
sa schimbam sub![]()
ce iti face mandruta?
asa creste bebicu
ale
ma
anamariam79 spune:
Deci sa va spun o mica bombita, si daca vreti, puteti face pariuri.Aveam programare miercuri la medic, si ma suna azi de la receptie ca are gine nu stiu ce problema, si nu se mai poate miercuri. Am reprogramat pe azi. Ma duc, cu lista de intrebari, toate bune si frumoase, ajungem la ecograf. Nu pune bine sonda pe mine si zice: "E baiat, nu? Eu: "Cum sa fie baiat? Acum e baiat? Pai n-ati spus ca e fata? Gine: E cu piciorusele cam apropiate si nu se vede tot, dar asa pare." Deci, eu ce am in burtica pana la urma?! Cine strange pariurile?
Are 1495gr, cu o zi mai mare, i-am vazut inimioara, talpile, burtica, ne-a facut din mana, si s-a frecat la ochisor ca ii era somn. Am vorbit de cezariana, si am stabilit ca va fi in saptamana 39, deci undeva dupa 3 mai. Mi-a dat cate ceva de cumparat: gen pansamente, oxitocina, burtiera, si inca vreo cateva chestii. Si o sa iau o alta forma de fier, ca Maltofer la mine e apa de ploaie, am o anemie de nu e adevarat.
Imi vine sa si rad de situatie. O sa fie ou Kinder cu surprize pana la urma.
Ana
30+
Miruna-Nicola AMR 10 saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
r_ocsy spune:
Mndruta mea face bine , se apropie ora ei de maxima agitatie ( din cate am remarcat ) ; intre 21 si 22 face gimnastica nu gluma . Mi-e asa de draga !!!
A ta printesa ?
Cred ca restul fetelor petrec de zor daca suntem doar noi doua plus Arturicii prin zona . Pe mine m-a luat asa un somn !!!
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
Ana : eu zic ca nu ar strica sa alegeti si un nume pentru baietel ( in caz de ) .
Ca sa deschid eu lista de pariuri eu zic ca va fi tot fetita ( ma gandesc ca ce i s-a parut lui ca ar fi intre picioruse sa fie cordonul ombilical , mai ales ca nu se vedea bine ) .
Acum eu lista de pariu am deschis-o ... sa vedem cine ce crede si cine castiga
.
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
aleesicoo spune:
pariez pe un bax de pampersi ca e baietel![]()

asa creste bebicu
ale
ma