Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 7
raluci_b spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
Initial cand ai postat era asa: [/b]Uka[b] si ai corectat dupa...si io am citit BUKA..nu ca nu mi-ar fi zis toti copiii asa toata viata mea |
care nu a fost buka, sau ralucutza....p...utza
Poze BUBU
asa creste Bubu
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
lasa mey luto, ca te vizitez io la vara Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
super....putem sa-i punem pe baieti sa joace singurei fotbal si noi plecam la o inghetata ....yuhuuuuu
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
si are o populatie de..... Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
daca incepi cu de-astea nu mai vin deloc
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
miha74 spune:
si are o populatie de..... Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
The Office for National Statistics (ONS) published the mid-2008 Population
Estimates for Luton in August 2009. According to their figures, the population of
Luton is now 191,800 - an annual increase of 3,000 people.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui miha74
The Office for National Statistics (ONS) published the mid-2008 Population Estimates for Luton in August 2009. According to their figures, the population of Luton is now 191,800 - an annual increase of 3,000 people. Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
3001, cu David !! astia-s prosti de la statistica !!!
miha74 spune:
luto- ma inscriu si eu pentru o vizita, fii atenta ca eu o am pe Laura, experta in ale bebelusilor, asa ca cu siguranta noi putem sta la
techila spune:
super....putem sa-i punem pe baieti sa joace singurei fotbal si noi plecam la o inghetata ....yuhuuuuu Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
lasam pe sotz cu toti copchiii si noi mergem sa bem si sa mancam ca poarcele
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
lutoniana spune:
citat din mesajul lui miha74
The Office for National Statistics (ONS) published the mid-2008 Population Estimates for Luton in August 2009. According to their figures, the population of Luton is now 191,800 - an annual increase of 3,000 people. Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
se acorda la doamna miha84 ...un sejur de 2 zile in luton, la familia noastra acasa, fara mancare inclusa si fara bautura.....doar cu poante multe si proaste/.....
va rugam sa trimiteti pe mail perioada in care doriti sa veniti ca sa facem rezervarile si sa va pot astepta la aeroport cu un buchet de zambilici in dinti
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
ma gandesc ca am facut mega-giiga-gafa ..
va citi nela ca ma zis ca-s prosti astia de la statistica si parca ea e cu charturi/chartere de-astea, sper sa ma insel..
phiu...
nela, noi te iubim,
ca tine vrem sa fim..
Iulika29 spune:
Luto da mami le incalzesc putin la micro inainte så le mixez..Le scot de seara si le las la frigi så se decongeleze in liniste si pana la pranz sunt dezghetate.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå