Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *102*
Raspunsuri - Pagina 2
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Selenule, zi si mie despre ce magazin din tomis 3 vorbesti? Ca nu prea merg in zona aia si nu stiu sa fie vreunu de copii. Stiu duar gugosheriaaa Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Exact in spate la mega image...cam greu de explicat zona aia...daca o iei pe langa mega image (de pe tomis spre lapusneanu cum ar veni..), pe partea cu farmacia, ajungi in fata magazinului....langa e un mag cu tzoale d-alea ieftine....
are multe articole pt copii, majoritatea marca bertoni...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
In turca tot "haha" se rade?
Si ma mai gandeam azi sa te intreb daca la voi "tata" e la feminin, adica "baba", da m-am gandit sa nu te superi..
Vezi, sunt o fata de aur, ma gandesc la sentimentele tale si nu te intreb...
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Da chiar! Ce, singura nu poti sa faci conversatie? Eeei, lasa, nu te supara ca au plecat toate si nici nu au inchis usa... Zi-mi mai bine ce face maimutica si bunica, bunica e mai bine ?? Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
esti pe calea cea bunå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
Da chiar! Ce, singura nu poti sa faci conversatie? Eeei, lasa, nu te supara ca au plecat toate si nici nu au inchis usa... Zi-mi mai bine ce face maimutica si bunica, bunica e mai bine ?? Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
am zis eu ca ai dubla personalitate
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
Ahaa, merc mult! Maine ma duc. Yoopy! Pacat ca plooo
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui selen80
am zis eu ca ai dubla personalitate de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Cateodata ma tem ca e cel putin tripla !!
lutoniana spune:
Liliachio, eu am cumparat niste praf dinala de orez....si il amestec cu lapte de la sursa naturala pe care o avem in gospodaria noastra si cu piureul de fructe.
Am observat ca il mai strange la burtica si facea ceva sub forma de gloante.
Azi i-am dat mango si mar simple fara orez si au fost un deliciu.
E foarteeee bun.
Iulika iti multumesc pt sfaturile din gospodarie dar dupa ce iei legumele alea fierte din congelator, le pui in frigi...le scoti din frigi.....le pasezi....Le incalzesti ? Ca eu am foarte multe neclaritati.
Ce face Super Brucu ? cum se simte ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
madalina84 spune:
suede spune:
Uka esti mortala
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka In turca tot "haha" se rade? Si ma mai gandeam azi sa te intreb daca la voi "tata" e la feminin, adica "baba", da m-am gandit sa nu te superi.. Vezi, sunt o fata de aur, ma gandesc la sentimentele tale si nu te intreb... Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
nu suparat eu la tine, linistit stam
de ce ti se pare baba feminin? ca si tata tot cu a se termina
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta