Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana frumoase pozele, l.am admirat pe eric cum doarme pe mami :)

denisa eu ma simt bine cand o sa slabesc, pt mine e foarte important, acum imi vine sa fug in padure

am avut azi noaptea contractii destul de dese, m.am bucurat oricum, incep sa.mi intru in ritm, azi ma duc la cumparaturi

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

am citit undeva ca nu este bine sa manacam fasole pastaii ca produce balonarii si contractii oare sa fie adevarat , as fi manacat niste pastai

33+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

camilecu eu mananc din primul trimestru fasole verde, dar multa de tot, e foarte sanatoasa, bine ca eu o mananc de pofta nu de sanatate
si la ivan am inceput diversificarea tot cu asa ceva si de data asta la fel, doar ca imi place cea tanara, verde, fara boabe inauntru, cand nu gasesc iau congelata

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Camilescu - nu am auzit. Poate ca pt persoanele carora le produce balonari nu e indicata.
Eu stiu ca chiar recomandata cea verde pt continutul de fier, la fel ca spanacul, brocoli, salata verde.

Eu desfac o cutie si o pap direct de acolo. Mancarea imi cam face rau. Defapt eu toata sarcina nu m-am impacat bine cu mancarea gatita.

Roxana- ce cumperi ?

am asteptat ziua de azi sa ma odihnesc si acum ca sunt libera si acasa nu stiu ce sa fac. As pleca undeva......
De obosita sunt obosita dar nu pot sa dorm de terminat bagajul nu am chef si oricum trebuie sa spal una alta intai, de facut curat nu merge ca doarme sotul...

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Irina spun si eu o ca totul sa fie bine, si sa nu fie nevoie de operatie! Doamne Ajuta! Va asteptam acasa sanatosi.
camilecu si eu am baut intr-o seara un pahar de cola (tot de pofta) si nu puteam sa adorm. E primul pahar in sarcina asta.
Oana mi-a placut si mie poza in care sta Eric pe burtica ta. Sper sa scapati repede de colici.
Denisa felicitari pt cele 36 de s (luna a 9-a)!
La noi, a nins f putin (aseara)..dar nici nu vreau sa ninga ci sa se incalzeasca.
Roxana sa inteleg ca i-ai spus mamei tale de Silvana?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 33+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Roxana - se recomanda sa se incepa diversificarea cu fasole verde acolo sau a fost alegerea ta?

Mergi la inceput

ioanact nu nu i.am zis :)) ma refeream asa in general, nici cand merg in ro, nu.l las pe ivan la nimeni

denisa merg la cumparaturi normale de.ale casei :) sper sa nu mi se lipesca nimic extra de mana

fasolea aia verde eu nu o mananc niciodata in mancare gatita, nici nu stiu cum se face, o mananc intr.un fel de salata sa zicem
fierb 2-3 cartofi la un loc cu fasolea, apoi intr.o tigaie pun ulei de masline si niste catei de usturoi , prajesc un pic usturoiul apoi il arunc, sau il pastrez depinde de pofta, si in uleiul ala amestec fasolea si cartoful , le las 5 minute si gata

POZE

Mergi la inceput

Am incercat si eu o combinatie asemanatoare de salata din : cartofi fierti, fasole verde, masline, oua fierte, cascaval ..... cam ce gasesc prin frigider. Vb sotului " iar ai scapat de resturile din frigider "?

La mine combinatiile de cartofi cu fasole constipa si ma feresc de ele.

Roxana - alea extra cere se lipesc de mana sunt mai interesante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Fata, ce nebunica esti sa nu-i spui mamei de bebe nici acum in ceasul al 12-lea!!!

Dar cand ii zici?
Tare ar fi sa primeasca o invitatie la botez cu un Distonocalm in plic.

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, am o problema!

Apropo, de salate mi-e pofta de oua fierte, dar de cand dezbaterile despre oua cu cifra 3 si oua cu cifra 1, gaini stresate si gaini ecologie, n-am mai lua.

Oare oi muri daca mananc 2 oua nu cifra 3?

Sa-mi fac o salata orientala cu toate cele prin ea si sa o ingurgitez la un film?

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput