Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)
Raspunsuri - Pagina 4
atb spune:
Felicitari noilor mamici Delia13, mamy07, bluekidoo, sa va traiasca comorile, sa fie sanatosi si papaciosi iar voua refacere rapida si mult laptic!!!
Haide uta_ciun!!!
Rebiana, ai vazut ca se poate? felicitari pt cele 37s, hai ca mai ai putin de indurat si scapi. Pup mamicuta tare incercata in sarcina asta!
Dayanara, cred ca tu esti cea mai nerabdatoare burticuta dintre toate.
Freedelia am am vazut pozele cu printesa Jane si cu frumoasa ta familie! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!
Si pregatim deci majoretele si pentru Asteropi, Ella si Ate...
Oana, imi pare tare rau de perioada asta nasola prin care treci, sper sa rezolvi cumva cu ulcerul, iar lui Eric sa-i treaca de tot colicii si ochisorul curgaret. Offf cred ca iti e f greu daca n-ai pe cineva care sa te ajute...
Eu ma declar in sfarsit pregatita pt a naste, am scapat si de ultimul stres ce-l aveam, nu stiam ce se va intampla cu Nicholas daca nasc, in zilele in care eu sunt la spital, dar acum a ajuns si mama acasa, a fost plecata 6 luni in State, de-acum pot naste linistita, ca are cu cine sa ramana. Daca era sa ramana cu sotul cred ca sunam din 15 in 15 min sa vad ce fac, nu-i vorba, ca se inteleg de minune si se iubesc taaare mult, dar sotul nu are rabdare sa-i dea de mancare si e f habauc de cap, nu-i prea respecta orele de mese si de somn. Dar acum pot sufla linistita iar bebe Denis e binevenit oricand va vrea sa viba de-acum incolo. Am fost la eco si mi+a spus dr ca totul pare ok, bebe e fixat bine cu capul in jos, si chiar daca colul e inca de 2,6 cm si inchis, totusi de-acum sa ma astept oricand sa vina, mai ales ca si la prima sarcina am nascut la 37s. Eu sper totusi sa mai stea inca 2 saptamani.
Mno fug la culcare. Aaaaa, ca mi-am amintit: intrebare intrebatoare: pe voi va mananca pielea de pe burta? Eu am asa o mare sensibilitate la pielea de pe burta incat cand ma pun in pat sa dorm nu suport absolut nimic pe mine, nu pijamale, sa nu simt plapuma, patura, cearceaf, nimic, absolut nimic, ma scarpin de zici ca am purici. Si asta pana adorm. Daca ma dau cu crema pe burta e mai rau. Dar ziua n-am nimic. A mai patit cineva asa ceva? Ca la prima sarcina n-am avut sensibilitate a pielii decat dupa ce am nascut, tin minte ca si-atunci eram destul de sensibila la haine si asternuturi de pat.
Pupici si noapte buna!!! Si weekend placut tuturor!
Adriana 37+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
bobita2010 spune:
eu nu pot sa dorm sunt treaza de la 2.30, m-am foit prin pat vreo ora, si-am venit sa vad ce mai faceti
am vazut pozele Feedeliei - multa sanatate si sa uiti repede experienta de la spital, asta daca nu s-a intamplat deja
multumesc tuturor pt. incurajari
merg la bucatarie ca am vreo 2 farfurii de aseara le spal si o sa incerc sa dorm, nu de alta dar la 10 trebuie sa fiu la Medlife pt. analiza streptococului B, asa ca nu o sa pot recupera somnul dimineatza
pt ca nu stiu cand intru in cursul zilei,
Asteropi ia de colea [[ si CURAJ
36+
dpn 02.04.2010
Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bobita2010 eu nu pot sa dorm sunt treaza de la 2.30, m-am foit prin pat vreo ora, si-am venit sa vad ce mai faceti am vazut pozele Feedeliei - multa sanatate si sa uiti repede experienta de la spital, asta daca nu s-a intamplat deja multumesc tuturor pt. incurajari merg la bucatarie ca am vreo 2 farfurii de aseara le spal si o sa incerc sa dorm, nu de alta dar la 10 trebuie sa fiu la Medlife pt. analiza streptococului B, asa ca nu o sa pot recupera somnul dimineatza pt ca nu stiu cand intru in cursul zilei, Asteropi ia de colea [[ si CURAJ 36+ dpn 02.04.2010 |
Si eu la fel De fapt mi-era somn dar nu m-a lasat bebina sa dorm, acum vad ca ea doarme si eu sunt cu ochii pe pereti
Apropos de medlife, eu nu stiam ca pt recoltare nu-i nevoie sa te consulte un dr, e o sala separata cu 2 asistente care se ocupa doar de asta. Astept sa-mi spui cum ti s-a parut ca mie una nu mi-a placut deloc, a fost cam incomod si dureros (aveam si emotii ca nu mai fusesem demult, de cand cu burtixul). Bafta!
35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
dayanara spune:
atb eu n.am curaj sa.l las pe ivan cu nimeni, nici mama nici soacra, asta in cazul in care ar fi fost aici, doar in sot am incredere, de aia prefer sa stea cu el si eu sa merg singura la spital, cum a fost ultima oara, acum 2 saptamani, n.am avut nici.o grija
probabil ca burtica te mananca din cauza intinderii, asta daca nu ai nimic gen bubite, urticarie, crema n.o suport nici eu, sarcina asta de cate ori mi.am dat mi.a provocat un fel de alergie si ma manca rau de tot
denisa nici eu nu am cum sa ma simt sexy in halul asta, da sunt gravida si foarte frumos :) dar asta nu inseamna ca.s mandra de cele 20 de kg....asa ca abia astept sa slabesc sa ma simt bine
roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
irinabobe spune:
fetelor am intrat si eu 5 minute sa va multumesc tuturor pentru felicitari, sa urez la randul meu celor care au nascut sa le traiasca iepurasii si sa le aduca numai bucurii, si nastere usoara celor care sunt in focuri. imi pare rau ca nu am timp sa enumar pe toata lumea, nu am apucat sa citesc din urma si nici nu cred ca voi apuca.
eu sunt bine, dar bebe are ceva probleme, este la un pas de a avea nevoie de o operatie, l-am mutat de 3 zile la budimex, diagnosticul initial era de stenoza duodenala adica mancarea nu trece din stomac in intestin din cauza unei portiuni mai stramte a intestinului. dupa aproape 9 zile in care a stat in municipal nemanacat si numai cu glucoza am reusit sa il mutam la budimex unde ar fi trebuit sa il operam ieri. insa chiar inainte de operatie i-au mai facut niste analize si nu s-a confirmat diagnosticul asa ca suntem in ceata...sunt multe de spus dar de vreo 4 zile imi petrec toata ziua pe holul spitalului, asteptand...
cand vom ajunge acasa amandoi in mod cert va voi scrie mai multe.
PS. Rebiana sper sa nu ratez galeria si sa ajungem acasa in timp util . multumesc pt mesaj
35 Rares
dayanara spune:
irina prin ce treceti, doamne ajuta sa fie bebe bine!
acum de cand v.ati mutat la budimex, mananca? e mai bine?
am auzit de stenoza si se pare ca poate aparea pur si simplu la noul nascut, mai ales la baieti intre 3 si 6 saptamani, se manifesta prin varsat in jet si alte simptome...de asta e bine sa se mearga la spital unde poate fi diagnosticat
POZE
irinabobe spune:
de cand e la budimex au reusit sa ii puna un cateter si baga vitamine si proteine, chestie care trebuia facuta de la bun inceput numai ca municipalul nu avea acest cateter, nu prea stia mare lucru despre el, asa ca au tinut copilul doar pe glucoza si in loc sa castige in greutate pt a fi operat a scazut asa ca a ajuns la 2280 grame acum...ma rog sunt multe de spus, au fost zile crancene, dar ieri i=au dat lui bebe lapte si azi asteptam rezultatul sa vedem daca a trecut sau nu...pot doar sa sper ca va avea noroc sa scape de operatie dar nu imi pot face mari iluzii, insa in budimex este mult mai bine ingrijit si cel putin nu il mai vad urland de foame non stop...
35 Rares
dayanara spune:
irina ma bucur sa aud ca deja e mai bine, si tin pumnii sa nu vomite si sa accepte laptele!
chiar daca doamne fereste e nevoie de operatie, e una din cele mai usoare operatii si des intalnite la bebelusi! dar totusi poate nu va fi nevoie
te vad optimista, de fapt asa ai fost mereu si e foarte bine, abia astept sa veniti acasa
POZE
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
IRINA - Nu pot sa-ti urez decat DOAMNE AJUTA! Sunt sigura ca iti este greu si cand esti asa nici cuvintele celoralti nu-si mai au efectul dorit.
Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Fetele, barbatul meu a plecat la mutat de mobila si la muncitori. Era asa de morocanos cand a iesit pe usa de nici sa vorbeasca normal nu putea.
In fine, nu stiu ce o face si nici nu stiu daca ma va suna sa-mi zica ce-a rezolvat mai ales ca sunt multi oameni de coordonat, iar el intra in panica, cica e suprasolicitat.
Vai, mama mea!
Mi-a sarit somnul si nu stiudece sa ma apuc ca sa nu stau cu gandul numai acolo.
Pana una alta imi fac o cafea.
Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/