Bv Delia, Mami07! Hai,Uta,Ella,Rebi! Iepu2010(111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria - linkul pus de tine mie imi deschidea outlook-ul ( urasc prog asta)
De cel pt hepatita B nu stiu nimic. Oricum mi se pare mult mai usor s-o feresc de hepatita B decat de TBC

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jasmine stenoza de pilar nu are cum sa fie depistata inainte de nastere pt ca nu exista, pur si simplu apare dupa
http://www.suntmamica.ro/Stenoza-de-pilor.html

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

ami nu fii suparata, mai e putin, eu ce sa mai zic?¿ macar tu esti la termen eu mai am de asteptat

miria ce.s cu numerele alea de pe oua? :))

asteropi felicitari , frumos cadou vei primi pe 8

nu ma mai duc eu la cumparaturi sambata niciodata...ce nebunie, nici nu stiam incotro s.o iau
am luat doar pt casa, mancare si 2 rame de poze una pt ivan si alta pe bebe, am vazut si patutul care o sa.l luam cand nasc sau cu f putin inainte

dar mi.am dat seama ca merg foarte greu, cred ca coborat foarte jos, sper sa vina cat mai repede de acum incolo

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Mai nou s-a ajuns la concluzia ca ouale sunt unele bune, altele toxice, in functie de modul de crestere al gainilor. Unele sunt crescute in conditii bio si dau oua de calitate 0 sau 1, iar altele sunt crescute in conditii improprii si gainile fiind stresate dau oua cu potential toxic, astea avand calitatea 2 si 3.

Cifrele sunt obligatoriu stampilate pe ele langa data de expirare si difera ca, culoare.

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

jasmine stenoza de pilar nu are cum sa fie depistata inainte de nastere pt ca nu exista, pur si simplu apare dupa
http://www.suntmamica.ro/Stenoza-de-pilor.html

POZE

acum am citit...oooffff!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata fete dragi,

Noi suntem cu ochisori de azi dimineata, nu vrem sa dormim si pace. Da nici nu facem scandal. Suntem cumintele. Doar papam mai des.

Oana am vazut pozici . E un scump bebe Eric, voi toti sunteti grozavi. Si am vazut cum faceti baita, bravo! Si Eric se curata am vazut in poze. noi ne tot curatam de piele de vreo saptmana si ceva, nu stiu exact de cand si nu se mai termina.

Delia vazut si pozicile voastre. Sunteti o familie minunata si blonda . Mi se pare ca sunteti asa relaxati pe langa bebita. Bravo voua. Eu nu reusesc, tot ma gandesc la microbi, n-o scot din camera decat daca a fost facuta curatenie, terminat, aerisit, in camera nu se intra decat cu precautii . Si am sperat ca la bebe 2 sa nu mai fiu asa, dar nu pot . Oricum nu ating gradul de paranoia de la Mihai, multumesc Doamne, dar orisicat

Irina eu cred ca e un diagnostic pus in viteza, fara prea multe intrebari si verificari. sa fie asa. Oricum ar fi, noi ne rugam pentru voin sigur o sa fie bine si asta cat mai repede. Uite o de la noi sa fii mai linistita sufleteste.

Camilecu si eu stiu ca fasolea verde e buna, are multe vitamine si fier. Fasolea boabe baloneaza.

Miria
eu cred ca de data asta scapi

Asteropi o sa ai cel mai frumos cadou din lume de 8 martie. E super, Doamne ajuta.

Honeybaby ai dreptate, au trecut zilele de nastere si n-am spus nimic
LA MULTI ANI SENSIBILA, , sa ai o nastere usoara si un an fericit.
Cu intarziere spun LA MULTI ANI!! si pentru MARSYBABY si pentru CHILD

Jeni tu cum mai esti? Cum va descurcati voi doua?

Un weekend placut tuturor.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

La multi ani Sensibila! nastere usoara , sa.l tii repede pe bebe in brate!

kossir imi place ca esti linistita si relaxata, de asta e sofia asa cumintica; mihai ce face?

miria ma doare capul cu ouale...eu nu tin cont de asa ceva:)))

ami crede,ma ca daca mi.ar garanta cineva ca in burtica va fi in siguranta 100%, eu as tine.o pana la 2 ani :))) dar mie tocmai de aia mi.e frica, si vreau s.o vad in carne si oase la mine in brate cat mai repede, adica dupa 37 cum zice Vladi

denisa imi aduc aminte cum e cu ecografia lui honey :)))) tare a fost faza
aveau lucruri frumoase de bebe unde am fost, dar nu am chef sa iau nimic, saptamana viitoare dau o fuga in alt magazin mai mare poate mai gasesc ceva reduceri, ma duc mai mult pt ivan
ah si tre sa iau 2 suzete de silicon nuk, am avent dar imi par mari

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Dayanara de fiecare data zambesc cand citesc ca spui ca mai ai de asteptat.. (stiu ca ai mai spus ca motivul e ca sa poti controla mai bine situatia.. ceva de genul, nu?) Cat despre nr de pe oua, e vb despre cat de "stresate" sunt gainile de la care provin.. pt mine nu inseamna nik!!! Si daca ma duc pe vf de munte sa traiesc sunt sigura ca ceva imi va afecta sanatatea.. ceva nu imi miroase a bine.. parca "cineva" tine mortis sa fie isterizata lumea..

Si sa nu plangeti fetelor... va dedic o www.youtube.com/watch?v=gET1xyO9sCA" target="_blank">melodie cu ocazia zilei internationale a mamei!

39+ Irina

AMR ... imi astept martisorul!!!

Alaptatul care starneste furtuni

www.kellymom.com/" target="_blank">Breastfeeding and Parenting

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Dayanara de fiecare data zambesc cand citesc ca spui ca mai ai de asteptat.. (stiu ca ai mai spus ca motivul e ca sa poti controla mai bine situatia.. ceva de genul, nu?) Cat despre nr de pe oua, e vb despre cat de "stresate" sunt gainile de la care provin.. pt mine nu inseamna nik!!! Si daca ma duc pe vf de munte sa traiesc sunt sigura ca ceva imi va afecta sanatatea.. ceva nu imi miroase a bine.. parca "cineva" tine mortis sa fie isterizata lumea..

Si sa nu plangeti fetelor... va dedic o www.youtube.com/watch?v=gET1xyO9sCA" target="_blank">melodie cu ocazia zilei internationale a mamei!

39+ Irina

AMR ... imi astept martisorul!!!

Alaptatul care starneste furtuni

www.kellymom.com/" target="_blank">Breastfeeding and Parenting

da din gaini stresate si cocosi betivi si fara munca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Razi tu razi, ROXANO, dar din gaini stresate si cocosi betivi se nasc pui EMO.

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput