Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ca tot vorbiti de grupele sanguine si de cezariene... eu am A II, dar Rh negativ... Parca cu atat mai mult mi-e teama de cezariana, mai ales ca dr. ar fi vrut sa-mi scoata si fibromul uterin cu aceeasi ocazie.

Mi-e cam teama cu sangerarile...

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

multumesc de raspunsuri....

trebuie sa ne descurcam cumva, daca nu apucam sa ne mutam pana apare bebelinul

apropos de zgomote, noi am fost ieri la film, la imax 3D, la Alice in Tara Minunilor. era asa de puternic zgomotul, ca bietul bebe s-a agitat intr-una. pe noi ne deranja, apoi pe el..asa ca am decis sa nu il mai supunem la asemenea distractii....

iar de papa....noi am primit pachetel de la mama rar se intampla asta, dar acum am rugat-o pe mama sa ne trimita sfinti moldovenesti si ne-a mai pus cateva bunatati pe langa!

am tras si un pui de somn dupa masa buna

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Ca tot vorbiti de grupele sanguine si de cezariene... eu am A II, dar Rh negativ... Parca cu atat mai mult mi-e teama de cezariana, mai ales ca dr. ar fi vrut sa-mi scoata si fibromul uterin cu aceeasi ocazie.

Mi-e cam teama cu sangerarile...

Elena 17+

si eu am aceiasi grupa si acelasi rh dar nu ma gandesc absolut de loc la nastere normala, de teama

saptamana 20 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor si de la mine,

Referitor la curgrile vaginale si eu le am mai abundente, sunt de culoare alba si nu miros. Uneori sunt si mai apoase, sau nu stiu cum sa ma exprim, cred ca intelegeti, si ma gandeam la fel si fel de scenarii, dar ma gandesc ca sunt normale si mai ales ca acum intram in luna a 6-a devin mai abundente. Voi purtati absorbante zilnice ???

Sa aveti o duminica placuta in continuare

eladea imi pare rau ca nu a iesit noaptea trecuta asa cum ti-ai dorit.

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Citat:
citat din mesajul lui rubia

creatza la ce hematolog mergi?
Stiu ca e drum lung pana acolo dar trebuie sa-mi pun si eu medicul in garda,sa se pregateasca poate o fi nevoie de rezerve de sange,mai stiu eu ce...sa stie si el pt ca mi-a zis ca el nu se baga in tratamentul dat de hematolog ca-l depaseste problema.

Rubia, merg la dr hemetolog Uscatescu de la Fundeni,iar la ginecolog la dr Rotaru Octavian, la Elias.
Ginecologul m-a intrebat la una din programari cum as vrea sa nasc, i-am raspuns ca natural, cu epidurala, dar sa ajungem acolo. Nu a schitat nimic, nici eu nu l-am intrebat nimic.
Probabil ar fi cel mai bine daca am naste natural, dar nastere provocata ca sa stim si noi cand sa oprim clexanul.
Intr-adevar, este foarte posibil ca la cezariana sa avem unele probleme cu sangerarea, stiu pe o tipa care, in urma tratamentului cu clexane tinut toata sarcina, a nascut prin cezariana si a avut ceva probleme - sangerare abundenta.
Tu ce probleme ai si cine ti-a recomandat tratamentul?

17+

Creatza, sa ai incredere in dna dr Uscatescu pt ca este un dr f bun Am auzit numai lucruri bune despre ea.
Sora mea a avut ceva probleme de hematologie si a mers la dansa. La fel facea si ea... in fiecare zi cate o injectie cu Clexane, in timpul sarcinii cat si dupa ce a nascut (vreo 40 de zile).
Acum am un nepotel frumusel foc si are 3 luni.
Multa sanatate!

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna fetelor si de la mine,

Referitor la curgrile vaginale si eu le am mai abundente, sunt de culoare alba si nu miros. Uneori sunt si mai apoase, sau nu stiu cum sa ma exprim, cred ca intelegeti, si ma gandeam la fel si fel de scenarii, dar ma gandesc ca sunt normale si mai ales ca acum intram in luna a 6-a devin mai abundente. Voi purtati absorbante zilnice ???

Sa aveti o duminica placuta in continuare

eladea imi pare rau ca nu a iesit noaptea trecuta asa cum ti-ai dorit.

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

am si eu scurgeri normale albicioase,dar azi a fost ca si cum ar fi curs apa,ca daca era scurgere nu ma mai punea pe ganduri,oricum nu sa mai repetetat,am sa fiu atenta si daca se va mai repeta o sa anuntz si doctorita cand ma duc la control.eu port absorbante zilnice,m-am obisnuit cu ele.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eu nu port inca absorbante zilnice. Inca nu e foarte abundenta scurgerea. Dar pe masura ce se va mari cantitatea.. cred ca voi purta si eu, desi am auzit ca nu prea ar fi indicate in timpul sarcinii.

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

Eu nu port inca absorbante zilnice. Inca nu e foarte abundenta scurgerea. Dar pe masura ce se va mari cantitatea.. cred ca voi purta si eu, desi am auzit ca nu prea ar fi indicate in timpul sarcinii.

Elena 17+

nu stiam ca nu sunt indicate...de ce?ca doar sunt din bumbac si sunt si neparfumate...nu inteleg de ce ar face rau.eu purtam si dinainte de sarcina de aia sunt obisnuita cu ele

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna, fetelor.
Puiutz mic, de ce nu sunt indicate absorbantele in sarcina?
In primele 3 luni, a tb sa le pun pt ca am facut tratament cu utrogestan, vaginal, si era crunt fara ele, iar acum din cauza scurgerilor vaginale folosesc cam 2 pe zi...Deci mie de cand am ramas insarcinata imi sunt chiar indispensabile, si le foloseam si inainte.

Paula, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Elena 17+

Si mie mi s-a spus la fel aici, poate parea ciudat dar purtarea de absorbante poate provoca o eventuala infectie. Asta pentru ca nu permite oxigenarea corecta, stiu ca mi s-a explicat da nu prea am dat importanta pentru ca eu nu port, iar in perioada menstruatiei este un chin si o tortura, ma irit, oparesc, si multe altele nu intru in detalii. Ideea e ca in interiorul absorbantelor sunt niste micro particule puse pentru o mai buna absorbtie, ei astea se incalzesc ceea ce duce la crearea unui mediu perfect pentru tot felu de bazdaganii.
Asa ca sfant ramane chilotul de bumbac schimbat des, asta in cazul secretiilor din timpul sarcinii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput