Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

noi suntem tare suparati

apartamentul pe care puseseram ochii s-a vandut

nu prea mai avem timp sa ne gasim

Bulina 22+ cu

imi pare tare rau mai ales ca stiu cat v-ati zbatut sa il gasiti...nu fi suparata, un pupic de la mine

Nela te asteptam cu vesti bune si pe tine

Oana 22+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

neatza si de la mineva servesc si eu la un ceiuc ca abia l-am facut.si aici peisajul afara e alb numai ca e si soare,sper sa fie ultima oara cand mai ninge si sa vina odata caldurica pe care o asteptam.eu m-am trezit cam rau...cu o durere de burtica,si cand m-am ridicat din pat mi sa facut si putin rau
O duminica cat mai frumoasa

18+

multumim de ceiuc
In Bucuresti a aparut soarele si parca nu mai e asa de frig...

stai linistita in pat si sa te odihnesti...ai luat ceva pentru durerea de burtica? un no-spa?

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna dimineata randunelelor! (Cam tarziu pt.buna dimineata).
La Hunedoara este din nou vreme de primavara, un soare superb si nu foarte rece. Mycya multumesc pentru ceiut, insa tu ar cam trebui sa stai cumintica in patut azi si sa te rasfeti un pic. Probabil ca ieri ai fost tare harnicuta si bebelului tau nu prea i-a convenit.
Eu va invit la o musaca de cartofi cu smantanica si o ciorbita de perisoare
Va pupacesc pe toate si sa aveti o duminica superba!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

Citat:

18+

multumim de ceiuc

stai linistita in pat si sa te odihnesti...ai luat ceva pentru durerea de burtica? un no-spa?

Bulina 22+ cu

nu am luat,am spus ca incerc sa stau in pat asa sa vad daca imi trece,si vad ca sa ameliorat durerea.cel mai mult m-a pus pe ganduri faptul ca,dimineatza cand m-am ridicat din pat am simtit ca imi curge ceva,si cand m-am uitat imi curgea cateva picaturi ca apa...oare ce sa fie??

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna, burtici dragi!

Nu am mai fost pe forum de vreo 2 zile, am avut de lucru f. mult.

Ma bucur ca, in general, sunteti bine. De Enik nu stie nimeni ce mai face? Poate cineva care corespondeaza cu ea si pe email? Sper sa fie bine si sa vina cu vesti bune!

Noi suntem bine, doar ceva dureri de burtica foarte vagi in ultimul timp, plus ca au revenit durerile de spate, dar nu ma plang, bine ca nu am alte probleme. Tot nu il simt pe Bebitza

Azi implinim si noi 17 saptamani! Ne rugam sa ajungem cu bine la capat!

Racusor, mult succes sa gasiti apartamentul dorit!

Eladea, imi pare rau pentru distractia ratata de aseara, ai facut foarte bine ca ai renuntat la vacarmul din clubul acela. Banuiesc ca era si fum de tigara...Doamne..eu nu mai suport deloc zgomotul din cluburi, discoteci...oare imbatranesc?

Mycya, ai grija cu burtica, menajeaza-te!

toate burticile!

Sa vina caldura!!!!!!!!!!!!!!!

Elena 16+

Mergi la inceput

Uitasei sa schimb semnatura

Elena 17+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

18+

multumim de ceiuc

Bulina 22+ cu

nu am luat,am spus ca incerc sa stau in pat asa sa vad daca imi trece,si vad ca sa ameliorat durerea.cel mai mult m-a pus pe ganduri faptul ca,dimineatza cand m-am ridicat din pat am simtit ca imi curge ceva,si cand m-am uitat imi curgea cateva picaturi ca apa...oare ce sa fie??

18+

Nu semana cu o secretie? Ca stiu ca e normala o scurgere albicioasa-transparanta, fara miros modificat in sarcina. Eu am zilnic asa ceva.

Elena 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:

Citat:

Citat:

18+

multumim de ceiuc

Bulina 22+ cu

18+

Nu semana cu o secretie? Ca stiu ca e normala o scurgere albicioasa-transparanta, fara miros modificat in sarcina. Eu am zilnic asa ceva.

Elena 17+

nu aia o am si eu,cica e normal sa ai scurgeri dintralea mai albicioase si putin mai abundente decat inainte,dar acum era exact ca apa,si au curs vreo 3 picaturi,de aia m-am mirat

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna, burtici dragi!

Eladea, imi pare rau pentru distractia ratata de aseara, ai facut foarte bine ca ai renuntat la vacarmul din clubul acela. Banuiesc ca era si fum de tigara...Doamne..eu nu mai suport deloc zgomotul din cluburi, discoteci...oare imbatranesc?

[Elena 16+

elena, sa stii ca nici eu nu mai suport cluburile...desi cand eram in facultate mergeam saptamanal, in weekend...deh, tineretile...

oricum, mi-am promis ca nu mai calc in vreun club de aci incolo...nu mai e de mine... si nici cu fumul de tigara nu ma impac deloc, nefiind fumatoare...bine, aici fiind un club mare, destul de inalt, nu se simtea tare...dar zgomotul ala m-a terminat...

asa ca...mai bine o iesire la restaurant sau o petrecere cu pitici...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna dimineata randunelelor! (Cam tarziu pt.buna dimineata).
La Hunedoara este din nou vreme de primavara, un soare superb si nu foarte rece. Mycya multumesc pentru ceiut, insa tu ar cam trebui sa stai cumintica in patut azi si sa te rasfeti un pic. Probabil ca ieri ai fost tare harnicuta si bebelului tau nu prea i-a convenit.
Eu va invit la o musaca de cartofi cu smantanica si o ciorbita de perisoare
Va pupacesc pe toate si sa aveti o duminica superba!

16+

ciorbitza de perisoare,tre sa fac si eu...eu am facut ieri o ciorbitza de cartofi dres cu ou si smantana dar,am stat langa oala pana am terminat tot

18+

Mergi la inceput