Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
Creatza11 spune:
Buna seara, delfinute cu delfinasi!
Nu mai poate omul sa se tina de voi cu cititul......am fost ocupata 2 zile si nu ammai intrat deloc, nici macar sa citesc, iar acum, stau de 2 ore sa vad citesc ce-ati mai facut, iar la final nici nu mai stiu cine, ce, cum , de ce,.....a mai facut!!!
Sunteti tare scumpe
. Si frumoase foc, pe deasupra, cu copii si burtici draguti foc.
Rubia, sincer, nu am intrebat pana acum hematologul sau ginecologul despre nastere, fiindca, mie, sincer, mi se pare drum lung pana acolo. Sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine acolo caci vom vedea ce facem si cum nastem. Si eu as vrea tot normal.
Eu astazi am fost cu soata sa ne uitam de carut si patut si am fost tare fericiti prin magazine, oricum pana in iulie nu o sa cumparam nimic pt bebe (poate pana in iunie). Am facut si o prostioara, sper sa ma ierte bebita: am mancat la KFC. Cred ca am trezit-o cu toate chestiile picante pe care le-am savurat.
Va urez weekend placut in continuare......trebuie sa vina gasca de prieteni pe la noi....fug sa fac ceva dulce sa am cu ce sa-i servesc!
17+
rubia spune:
creatza la ce hematolog mergi?
Stiu ca e drum lung pana acolo dar trebuie sa-mi pun si eu medicul in garda,sa se pregateasca poate o fi nevoie de rezerve de sange,mai stiu eu ce...sa stie si el pt ca mi-a zis ca el nu se baga in tratamentul dat de hematolog ca-l depaseste problema.
racusor2010 spune:
la noi unde stam acum e ap spre sud si e ff cald vara...si am citit si acum pe net ca caldura prea mare dauneaza la bebe, ca nu poate sa isi regleze temperatura corpului
si se poate intampla ce e mai rau 
ap spatioase, langa parc si care sa nu ia si pielea de pe tine nu prea apar 
mai cautam, trebuie sa gasim o solutie, chiar daca nu o sa fie ceea ce ne planuisem! doar sa fie bebe bine!
Bulina
22+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 la noi unde stam acum e ap spre sud si e ff cald vara...si am citit si acum pe net ca caldura prea mare dauneaza la bebe, ca nu poate sa isi regleze temperatura corpului si se poate intampla ce e mai rau ![]() ap spatioase, langa parc si care sa nu ia si pielea de pe tine nu prea apar ![]() mai cautam, trebuie sa gasim o solutie, chiar daca nu o sa fie ceea ce ne planuisem! doar sa fie bebe bine! Bulina 22+ cu ![]() |
scuzati cacafonia
Bulina
22+ cu
Mycya spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 la noi unde stam acum e ap spre sud si e ff cald vara...si am citit si acum pe net ca caldura prea mare dauneaza la bebe, ca nu poate sa isi regleze temperatura corpului si se poate intampla ce e mai rau ![]() ap spatioase, langa parc si care sa nu ia si pielea de pe tine nu prea apar ![]() mai cautam, trebuie sa gasim o solutie, chiar daca nu o sa fie ceea ce ne planuisem! doar sa fie bebe bine! Bulina 22+ cu ![]() |
oricum ceva pentru voi tot o sa gasiti,fii linistita ca nu vrei sa il stresezi si pe bebi
,si ai sa vezi ca o sa gasesti ceva si mai bun...Doamne Doamne are grija

18+
racusor2010 spune:
multumesc
pentru gandurile bune!!

nu ne pierdem inca speranta, desi suntem cam dezamagiti si suparati in seara asta!
dar saptamana viitoare o luam de la capat si poate Doamne Doamne pune ceva deoparte si pentru noi!
Bulina
22+ cu 
Victo spune:
neata, haideti haideti sus! ati chefuit prea mult aseara la streaptease!
eu ma trezesc cu noaptea in cap..inainte de 7 ..
nici mie nu mi/e prea bine, stranut, ma doar o tara gatul..tusesc un pic..
copilu tuseste, un pic de febra..colac peste pupaza are si conjuctivita..nu mananca mai nimic..
ca sa vedeti ce va asteapta :)
asa ca azi stam in casa si bolim.
se plangea cineva de usuturimi la urinat..sigur e infectie urinara..fuga fuga la analize de urina!
am uitat cine zicea ca a avut otita nonstop in ultimul an. asa am fost ei eu mai demult. mergeam la inot. de atunci am renuntat. nu pot spune ca in ziua de azi urechile mele is ok, dar macar nu mai dor si nu mai fac puroi.
Paula
cu
Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)
matusa77 spune:
eu ma plangeam de usturmi, mi-au venit rezultatele si surpriza am infectie urinara, era de asteptat din copilarie ma lupt cu infectia urinara. Acum sunt bine i-au tratamnt.
Va pup!
saptamana 20
Ducu
ooana spune:
Neata
...va invit la un ceai fierbinte, ca afara e brrr, foarte frig
...zici ca vine iarna inapoi
| citat din mesajul lui arissa Neata! Am o intrebare pentru fetele care au prins legea cu indemnizatia de CIC de 85% din salariu(eu am prins cele 6 mil): in baza de calcul intra si valoarea bonurilor de masa? arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 20+ |
cei 85% se calculeaza din total venituri pe cele 12 luni anterioare (pe langa salar daca mai ai si alte venituri se iau in calcul...dar nu si bonurile de masa)

.
doi! 20+