Matei, un an ... aproape 2 *campanie antiabuz(2)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
kay spune:
Draguta, te invit sa devii tu porte-parole al aceatei campanii. M-oI ambala eu ca o masina in zapada din parcarea din Montreal, dar ce ma ambaleaza sub bizonii. A votre !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Draguta, te invit sa devii tu porte-parole al aceatei campanii. M-oI ambala eu ca o masina in zapada din parcarea din Montreal, dar ce ma ambaleaza sub bizonii. A votre ! |
Oana, ignore
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Chiar, Anca, au avut vreun rezultat zecile de pagini/sfaturi scrise la subiectul tau? Ti-ai mai lovit fetita? O mai fortezi sa manance? Avem vreo sansa cu campania asta? Hai ca avem acum un "studiu de caz" live & online...
Your heart is my piñata..
denizel spune:
hai maaa, ce faceti???
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.
kay spune:
Intreab-o pe fata faina, ca ea a venit sa comenteze total off topic, rautacios si urat pe o campanie antiabuz.
kay spune:
Hai sa depasim momentul.
Eu sunt foarte obosita, mi se inchid ochii efectiv, asa ca o sa revin maine cu ce idei imi vin pana atunci.
Va , astept sa ne citim maine, sper cu idei noi si bune.
O seara frumoasa !
Deianira spune:
Eu ma ofer sa impart fluturasi prin parcurile din Timisoara si votez cu sloganul gasit de Anca .
Daca aflati de ceva campanii impotriva abuzului la copii si pot ajuta aici in Timisoara, let me know, pot sa vorbesc mult si bine si sunt convingatoare .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
Ma alatur si eu campaniei anti-abuz. Vreau sa impart fluturasi in parcul din Bistrita, si in primul rand as vrea sa impart fluturasi la gradinita feciorasului meu mai mare, in special la sedintele cu parintii.Pot merge si la cel putin 2 scoli din Bistrita, sau oriunde va fi nevoie.
As vrea sa stiu daca trebuie sa-mi listez singura fluturasii, sa caut pe cont propriu sau vor fi distribuiti de undeva "de la centru"
Va urmaresc cu mare interes in continuare, si merg sa citesc din urma pentru ca nu am reusit sa cuprind toate paginile.
Este minunat ceea ce faceti!
Blogul mi se pare o idee foarte buna, o pagina plina de sfaturi este exact ceea ce au nevoie parintii.De multe ori te trezesti abuzand pentru ca nu stii ca se poate si altfel, este fff bine sa avem mereu la indemana o alternativa mai buna, scrisa cu cuvinte simple, la indemana oricui.
proud mummy
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
Am terminat de citit in urma.
am vazut ca nrl se ocupa de fluturasi, multumim mult de tot!
Cat despre transportul fluturasilor am sa gasesc o posibilitate sa-i iau direct de la Cluj ma mai gandesc cum anume.
proud mummy
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca74/anca74.jpg)
anca74 spune:
Off topic:
kay & Noe & Co., speram sa fiti un pic mai abile in a ma provoca la o discutie cat de cat inteligenta. Vad ca sper degeaba.
kay, just so you know, am trimis la moderator ravasul tau plin de atentii la adresa mea.
Nu mai cred demult in miracole, dar mi-am facut totusi datoria fata de propria-mi persoana.
LauraNicole, te incurajez inflacarat sa privesti mai cu atentie ecranul cand ma citesti, in speranta ca poate-poate oi intrezari ca lumea mesajul despre care trancanesc eu aici. Vei vedea atunci ca tanti kay a inceput din nou sa faca circul de rigoare, fara macar sa o intrebe nimeni de viata.
Asta se intampla cand ai prea mult timp la dispozitie - faci orice sa sari in ochi cu ceva.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.