Matei, un an ... aproape 2 *campanie antiabuz(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Oana,crezi ca rezistam in tricou pe vaju' asta ...da, vreau ca al tau tricoul,dar daca-mi dai marimea lui Noe imi ajunge pana la buric ...un M cred ca merge ...

....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Lasa iulia ca o veni el soarele...

Noe are M. Vrei M? Pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Puteti sa purtati un tricou mai mare peste pullover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Sibylle, eu asa fac. Si Soniei la fel ii pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

kay, sigur ca sunt aici, citesc tot. astept directive atunci cand va puneti de acord.

abdominabila

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Offf Sybille, ai inteles gresit. E a doua oara in decurs de doua zile cand mi se intampla sa nu fiu inteleasa, deci clar am o problema de comunicare.
Sa explic.

Eu cand aud de trucuri ma gandesc la sfaturile superficiale care impanzesc revistele si care trateaza intotdeauna efectul, niciodata cauza.
De aici comparatia cu Cosmopolitan, pe considerent de lipsa de continut si superficialitate.
Ex. dintr-o revista pentru mame, nu dau linkul ca e considerat probabil reclama:

"6 trucuri ca sa doarma la pranz
[...]
Apoi, urca-l in pat, imbratiseaza-l, da-i un pupic si paraseste camera. Daca incepe sa planga, incearca sa il linistesti, dar nu trebuie sa ramai sa dormi cu el pentru ca se va obisnui sa dorma doar cand esti langa el".

Asa. Am recitit din urma (asta micu' n-a dormit azi la pranz si-a fost foarte agitat toata seara asa ca initial citisem subiectul mai pe diagonala) si, la momentul la care am facut comparatia cu Cosmopolitan (si nu din amuzament dupa cum tocmai am explicat), de nicaieri nu se deducea ca tu ai fi recurs la anumite trucuri in relatia cu copiii tai. Ai scris doar ca ii dai dreptate ariadneibr, ca da, uneori anumite trucuri ajuta si atat...deci cu atat mai mult nu aveam cum sa fac referire la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Anca, mersi mult. Sunt si eu sensibila, ce sa fac. Chiar nu vorbesc de trucurile alea de doi lei menite sa schimbe doar forma. Am lucrat la fond. Multzam inca o data ca acum ma intelegi si tu pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Sibylle, cu drag. Eu am stiut de mult ca esti o mama minunata, chiar si atunci cand nu intelegeam ce ai cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Va salut, pe scurt deocamdata
Si eu zic ca desenul Sofiei e prea complex pentru publicul larg...
Va propun niste imagini luate de pe net pt care pot sa obtin drpturile de autor.
http://community.webshots.com/album/576928955GGKgQq
Daca nu va place nici unul haideti sa mai cautam.
Eu zic in continuare sa ne concentram pe fluturas, toate celelalte propuneri mi se par bune, dar trebuie sa incepem cu ceva.
Astept pareri

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput