Mamici si Gravidute Italia -67-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

BUNA DIMINEATA
Poftiti la .
Bebelul meu a fost tare linistit azi noapte si m-a lasat sa dorm...dar de dimineata s-a trezit si el...ca doar cat ai mami de gand sa dormi? Dar a fost de gasca ca a fost cuminte azi noapte.
Sa aveti o zi superba, ca aici e deja frumos, soarele e pe cer!

+37
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

beau si eu o cafelutza pe seara asa...ca nu am reusit sa diger inca pranzul..cine m-a pus sa mananc ardei..da's asa de buuuni....mama lor ..
multumim alexandra ..eu o beau si rece..doar,doar ma simt mai bine

Dana petrecere frumoasa atunci! sa nu uiti ca vrem pozici..eu insist... poate,poate
si va asteptam cu drag si pe la Roma

ehe.. fetelor ..va cred cu greul sarcinii ..cine mai bine ca cei ce au trecut deja.. sunteti pe ultima suta de metri... inca un pas si ati scapat...DD ajuta sa fie bine pan' la capat si sa va vedeti puii mult doriti in brate cat mai repede cu bine!

ali multumim de urari..
in rest.. te inteleg..dar te asteptam macar cu un salut

noi am fost iar cu stefi in parc azi.. ormai ne'am, facut o abitudine duminica de duminica..si profitam si noi de timp frumos...
stefi se simte minunat si se distreaza de minune cu "bimbii"... .. si noi si mai si ...ca reuseste sa doarma mai bine la pranz iar noi sa ne vedem de ale noastre

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cris,la multi ani,sa fii sanatos si sa ai noroc!
Nelia,poze,poze,poze..La fel si celelalte mamici care si-au aniversat deja puii!
Mai am o saptamana si ceva si nu m-am organizat inca pentru ziulica lui AnaisStefi,poate imi dai tu o reteta buna de tort..si usor de facut!Am incercat recent unul cu iaurt si frisca si nu m-a impresionat...

O seara buna,gagici!

Raluca

de Anais Iasmina si +17

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele..intru rapid k sunt cu Denise in brate...ink suntem racite,broscutik e pe Lisomucil,antitermic la nevoie...mai tuseste are o caruta de cataro,incerc sa.i fac cat mai multe spalaturi nazale k sa se curete...ieri si azi am iesit putin la aer,k era soare si cald...pana vineri am avut zapada de 20-30cm si frigggg.....
nu se intelege nik din ce se intampla cu vremea asta...

multa sanatate gravidutelor,nu va lasati prada racelii,aveti grija de voi

am vz si pozici de STEFANIA,ALEXANDRA...ff frumoase..carutul e simplu cred k si comod,se vd...am citit si povestea Alexandrei...bv voua k ati crezut in destin...multa fericire si pe viitor.

Stefania...cum merge srviciul?

am citit pe orizontal...sper sa nu va incurc...

Nafi....felicitari pt sosul bun....cred k le-a plaut tuturor...bun pontul cu gatitul...

Andreea...

Georgy....LA MULTI ANI si din partea noastra cu intarziere si scuzele de rigoaremulta sanatate gogoasei,fericire si noroc in viata

Katia....ma odihnesc pe apucate...incet-incet ajung la kg dinainte de sarcina...nu ma plang de nimic doar k ma dor oasele..voi cum sunteti?

nush dk am uitat ceva,sper sa mai pot intra...

imi lipsiti...sanatate maxima tuturor...

ROXALI...uitasem..cum mai sunteti?a trecut faza grea,cu procesul?

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

slimatei...ai dreptate, ca voi ne intelegeti cel mai bine
Ely...sa va faceti bine repede, eu acum am scapat de raceala...si dusa sa fie, ca n-o mai vreau .
Sa aveti o noapte buna, si va astept maine la cafea...cine are timp

+37

Mergi la inceput

neata!
????????

raluca ieri spre exemplu am facut astea de tortulete... unul pt babutza la care merg ca a implinit 91 de ani .. si unul i l-am lasat soatzei acasa.. sa sarbatoreasca si el
eu zic ca's simple tare de facut..economice si nemigaloase...
acum depinde ce si cum iti doresti sa-l faci, sa-l umpli,etc..
deobicei blatul e foiarte usor de facut daca hotarasti sa-l faci in casa, in orice forma doresti...mai ales daca ai cuptorul bun...daca nu poti sa-l cumperi si sa-l remodelezi dupa bunul plac(oricum nu cred ca se va sti ca l-ai cumparat
iar de creme..stiu ca in ro sunt cremele de la Dr. Oetker.. asa de bune ca ajunge doar sa pui un pic de apa .. si in 5 min faci un tort de sta mata in coada..

dar cum am mai zis..depinde ce si cum vrei sa-l faci..daca vrei ca toata munca sa fie a ta.. iti pot da reteta ..nu e cine stie ce..iti rapeste doar o juma de ora la copt blatul..iar la ornat.. cred gasesti tu idei ... azi dim. m-am uitat pe net un pic asa pt niste idei..caci sapt viitoare e ziua soatei si as vrea sa-i fac ceva special..mama ce mai salivez inca

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

ely multumim
multa sanatate puiutei si voua
bine..merge bine...noi suntem bine..de data asta nu ma mai plang
nafi deci te-ai facut decoperita si de sot ai batut doua puncte atunci...
felicitari! ia sa-mi dai si mie reteta de chiftelute..dupa cum spui...deja salivez ..numai la gandu'...
vezi sa nu te puna numai pe tine de acum sa faci papica..glumesc

in rest nustiu ce sa mai zic...
mai revin ....caci azi mi-am cam taiat portia de net

papa buuun

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Eu ma trezi tarzior...ca am un bebe tare cumintel, acum e activ ziua...sper sa-l tina naravul
Slimatei...eu ma pun pe drum si vin pana la tine....sa mananc niste tort...eu nu sunt cu dulciurile...sotul meu face...poate il conving azi .
Sa aveti o zi frumoasa!

+37

Mergi la inceput

alexandra pai sa stii ca te astept
cu bratele deschise..si fac si un tort special cu care sa te intampin..scriu pe el Alexandra ia-o ca pe o invitatie
scuze ca ti-am facut pofta

o zi buna fetele!... eu am zis ca ma retrag..da' tot pe aici ma fofilesc... azi nik ..ioc gimnastica... mai,mai...eu nustiu sa ma abtin.. ori intru si nustiu unde sa ma opresc ..ori nu intru deloc

papa buuun

Mergi la inceput

Ce gingasa esti...multumesc de invitatie si stai linistita cu poftele ca asta micu nu plange, nu sunt cu pofte din alea rele...daca e de ce mi-e pofta e bine, de nu e, nu e si imi trece
Lasa ca ai facut ieri gimnastica in parc, de-acum mai bine iesi cu micuta in parc si va zbenghuiti pe acolo si asa faci si sport

+37

Mergi la inceput