Mamici si Gravidute Italia -67-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Nu pot sa cred ce soare e afara! doar putina zapada ramasa pe iarba mai aminteste de timpul urat de ieri!

Pe mine m-a apucat curatenia! Eram deja cu aspiratorul in mana cand a sunat telefonul sotului asa ca m-am oprit sa-l las sa vorbeasca linistit.si eu am dat fugutza la calculator ca sa va salut!

DELIA (Daraban) - LA MULTI ANI FERICITI SI INSORITI ITI DORESC!
Peterecere frumoasa!

Katiapam - mersi ptr ca m-ai trecut pe listuta

O sa incerc sa va arat caruciorul. imi pare rau ca nu mi-a venit ideea de a-i face o poza cand am ajuns acasa cu el...caci 5 minute mai tarziu era deja bucati si bagat intr-un colt ( cum nu prea avem spatiu ptr toate mobilele si lucrusoarele ptr Riccardo , sotul meu l-a demontat cum a putut mai bine!) oricum voi incerca.

Cu apartamentul...sper sa gasim destul de repede ptr ca maxim septembrie am vrea sa fim deja in casa noua. si cum nu avem toti banii cash...ptr a lua un imprumut va mai dura vreo luna , o luna jumate' chiar..pe urma varuitul, mobilatul etc etc...

Ma intorc la treaba acum, pana nu-mi trece cheful!

O zi buna fetelor!
Pupicei!

36 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata...cu intarziere. Katia multumesc de cafea.
SUNT TARE NECAJITA CU BAGAJUL...am spalat hainitele ieri, ca era ff frumos si azi noapte i-a dat cu fulgere, tunete si ploaie, pe munte se vede zapada...si hainele mele si ale lui bebe sunt tot ude...aseara i-am spus sa faca bine sa astepte ca nu sunt uscate hainele. In rest am de toate, doar trebuie sa le pun in valiza.
Azi noapte am reusit si eu in final sa dorm bine, mi-am revenit din raceala asta urata, ca imi era tot infundat nasul si nu puteam respira.
pentru micuta Delia! Sa creasca mare si frumoasa si sa fie sanatoasa!
NAFI ma bucur ca ai chef de munca...eu cu vremea asta nu mai am chef de nimicccc.

+36
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna.Intru scurt sa dau prezenta:m-a doborat o raceal crunta cu toate neamurile ei,cel mai rau e durerea in gat care persista chiar cu antibiotic,deci chiar nici saliva nu o pot inghiti
Cristian e bine inca,nici nu imi vine sa cred ca scapa,desi el doarme pe perna mea si acum...A inceput activitatea,merge la gradi vineri si luni,e fr jucaus,deja mi-a patat vreo 2 treninguri cu acuarelele lor si cu sciuma di barba,fara grembulino,ca deh..il papa.altefl spus,am mai citi pe ici pe colo cate ceva,nu pot raspunde ca nu mai imi amintesc prea multe.Sanatate la toata lumea

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza!
calca,calda.......

n-am mai intrat ca nu mai reusesc sa ma organizez...toata ziua o pierd..cu te miri ce.....nici nu'm dau seama cum trece timpul...

alexandra frumoasa povestea...multa fericire incontinuare !
frumoase bancurile.. cel putin cu sistemul de Nevasta 1.0 ..mi-a placut tare

nelia multa sanatate..speer ca esti spre bine!

nafi poate va ajuta DD sa gasiti casa potrivita !

ioana sper sa reusiti sa va sistemati cat mai curand..cat despre operator..eu sunt cu telecom italia si alice...am acusi 4 ani de cand sunt cu ei... boleta e acceptabila si sunt multumita de serviciile lor...
apropo de foto..eu am facut foto cu mucenicii(sfintii),dar am uitat sa le fac si cand erau presarate cu nuca.. imediat ce ma imobilizez incerc sa le pun pe net(foto)

va pup o zi buna! mai revin...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

La multi ani Delia!!!

Noi suntem bine,Giorgio si Ambra sunt bine,cresc...sunt cuminti...Am mare noroc ca sunt asa cuminti,altfel cred ca m-as urca pe pereti .Giorgio doarme noaptea,se trezeste la 4-6 ore sa manance,depinde cat e de obosit seara,inainte sa adoarma.Nu ma asteptam sa am asa ingeras,nici nu-mi vine sa cred...Acum papa Giorgio,ma chinui sa scriu cu o mana,pana il mut in cealalta parte..

Multa sanatate bolnaviorilor !!!
Nu am reusit sa citesc din urma.

V pup!'Tre sa-l mut in cealalta parte pe Giorgio...

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Delia si Giulia,la multi ani fericiti,sa fiti sanatoase si cuminti!
Dana si Georgy,sa va traisca fetitele!

Gagici,am vazut ca ati scris mult,eu n-am fost activa de ceva vreme ..pe net,ca prin casa zbarnai

Andreea,daca ai vreodata timp,te rog sa-mi descrii o zi din viata ta de mamica cu 2 pui,ca m-am tot intrebat cum m-as putea imparti si nu mi-e clarAdica daca bb urla ca ii e foame si in acelasi timp trebuie sa hranesc copilul nr 1..ce ma fac?Anais are un program fix,banuiesc ca si Ambra,asa ca tare as vrea sa stiu cum te descurci!

Eu sunt in continuare in forma,am luat doar 3 kg de la inceput,sunt plina de energie,ceea ce ma bucura nespus.Bb topaie toata ziua,totul pare sa mearga bine din punctul asta de vedere.Astept ziua de 22 ,poate aflam ce e!

Va pup si va doresc o zi buna!

Raluca

de Anais Iasmina si +17

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Fetele poftiti la bunatati ca azi gogosica mea face 1 an!!!!Sa-i de-a D-zeu sanatate multa,noroc si dragoste!

Va pup!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Fetele poftiti la bunatati ca azi gogosica mea face 1 an!!!!Sa-i de-a D-zeu sanatate multa,noroc si dragoste!

Va pup!

Georgiana

11 luni

Sa traiasca micuta, sa fie frumoasa si sanatoasa!
O sa servesc si eu o bucatica de tort.

+36
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am zis ca revin si iote'ma....

cu intarziere(sper sa primesti dana )sincerile mele urari pt Delia ...wow 3 anisori
La multi ani fericiti si tot ce-ti doresti ! dana poate treci pe la noi sa ne spui cum a decurs aniversarul si sa ne pui si niste pozice cu sarbatorita..cred ca s-a facut domnisoaraa

si vroiam sa urez tot un sincer
La multi ani fericiti!micutei noastre aniversate GIULIA sa cresti mare si frumoasa si ...cuminte!
georgeana sa va traiasca gogosica !
multumim de beutura..eu chiar am pofta de'un pahar de sampanie....cum petreceti ?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Va pup!

Georgiana

11 luni

Sa-ti traiasca frumoasa! cu siguranta e o dulcica , mai ceva ca o gogosica! se vede din poze! Petrecere frumoasa!

Dupa cum v-am spus, sotul meu a facut bucatele caruciroul si l-a si dezbracat , ca sa nu se prafuiasca...deci ptr a va da o idee cat de cat intrati pe linkul asta:

http://www.epinions.com/prices/Peg_Perego_Pliko_P3_Classico_Gala_Stroller

Asta este modelul, iar ca si culori diferenta este ca la al meu in loc de romburile acelea mari e un pepit mai mic gri deschis-negru. e mai sobru sa zicem dar ne-a placut amandurora f mult. Londoul si scaunelul de masina , cum spuneam, le avem deja de la sora sotului care are bebelina de 10 luni si e deja mare ptr ele.

Cum ieri am facut o plimbare prin oras, m-am lasat inselata de soarele cu dinti si mi s-a intors raceala, asa ca acum stau in casa cu nasul infundat si gatul in pioneze...

Un weekend placut fetelor!

36 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput