Mamici si Gravidute Italia -67-
Raspunsuri - Pagina 2
ely2304 spune:
acum a adormit broscutik...ma duc la nani...
somnic usor..mamicutelor si gravidutzelor!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
katiapam spune:
Buon giorno ragazze
cine apare la ????
am pus citeva pozici sa vedeti activitatea de aseara
m-a pus sa-i fac codite la papusi
si sintem in picioare de la 6 toti 3
Alexandra-am pus citeva poze de la craciun sa ne vezi pe toti ca tu nu ne sti
Mami de Giulia 20/06/07
katiapam spune:
Ely-scumpo
pai la primul mesaj scriai ca e in brate si vrea sa doarma si al doilea dupa tita timp abia a adormit???
saracuta de tine
m-ai distrat cu faza nu ma mai joc la cit scrieti
apoi vezi ca si aici sint zile si zile depinde de chef
Mami de Giulia 20/06/07
katiapam spune:
am pus o poza cu papuceii de la botezul ei
cu ce vrea sa se incalte acum
zice puci bebe mic da ea tot incearca sa-i incalte
si daca va place mascherina de venetia
Mami de Giulia 20/06/07
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katiapam poze Mami de Giulia 20/06/07 |
BUNA DIMINEATA...asa mai catre amiaza...cand e sotul acasa lenevim in pat pana tarziu...cat ne mai permitem .
KATIA ai avut activitate, nu gluma, cu papusile. Doamne, ce frumosi sunt papuceii. Voi ma omorati cu fetitele voastre, trebuie sa ne apucam sa facem dupa baietel si noi repede...sa am si eu cu cine ma juca, sa cumpar lucrusoare din astea rozzz, papusele...
momentan ne-am profilat pe masinute...etc
+36
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...
LAlexandra spune:
Astazi, daca am loc de sotul la calculator , va mai pun si eu niste poze din plimarile noastre.
+36
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...
Roxali spune:
Buna gagici!
Vazut fetita dulcica-Giulia, cu cercei ca bomboanele...casa e misto si ce spatiu mare afara...cu zid parca santeti in Egipt...se vede diferenta
Kemsy daca s fi singurica...plimbarele, film, magazine, sala, ...dar cu pici fac cam ce le-ar place lor in functie de timp...in general mult in aer liber...parc,bici, sport si nu mai zic de scoala si munca mea
mie mi-au fixat termenul in tribunal pe 14 aprilie , dupa vom vedea...comunionea ...nu ma pot organiz ptr la vara...dar vreau o fuga de 2 zile la intalnirea de 20 de ani cu colegi...si sa zugravesc casa...cateva zile la terme si atat
fug la lectii cu juniorul ca se scoala picea sie jale
ely2304 spune:
sal fetele..sunt zombi....!
katia.ff greu a adormit broscuta mea...sa nu-ti mai spun k s-a trezit din ora in ora..astazi nu a mancat...
de 2zile tuseste...cred k a racit...nici nush cum....
astazi sunt varza d.p.d.v...am intrat sa va salut...!week-end placut...
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
slimatei spune:
neatza..
eu cu cafeaua....
minunata surpriza..sa vad cat ati scris si sa va gasesc la un nou capitol
nu prea am avut chef sa intru zilele astea..nu mai intru in multe detalii..suntem bine in general..
azi am decis sa mergem cu picia prin parc, la bimbii, ca de maine iar au anuntat astia vreme urata toata sapt(ca si cum pana acum a fost frumos)
...cam astea distractii pt noi..totul se invarte in jurul junioarei..daca se distreaza ea...ne distram si noi..in rest..s-au cam dus distractiile( gen discoteci petreceri...etc..)
...ar mai fi alte posibilitati daca ne'am si permite dpcdv financiar..dar asa ne distram cu stefi.. e si mai mare satisfactia..uneori
va pup o duminica placuta si numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun