Mamici si Gravidute Italia -67-
Raspunsuri - Pagina 10
nafi spune:
Ciao fetele!
Am trecut rapid sa va salut si ma intorc la durerile mele care sunt fara numar ...fara numar...Dar cum spune si Slimatei sunt pe ultima 100 de metri si curand cand imi voi tine copilul in brate voi uita complet de toate durerile...Doar ca dupa 4 zile de nesomn si dureri continue de spate ...m-a cam ajuns oboseala...
Oricum...afara e soare...viata e frumoasa...trecem si peste si peste zilele astea mai dificile...
Kemsi - in sfarsit astepatarea ta a luat sfarsit si acum te bucuri de masinutza ta cea noua! S-o conduci sanatoasa!
LAlexandra- mersi ptr invitatia la tort...eu o las pe alta data caci nu prea am pofta de mancare...si ma pastrez oricum ptr vineri ca ma scoate sotul la resturant de fitze Chef de party nu am..asa ca am ales sa sarbatorim in doi (adica 3)
Dimineata am mai vazut un apartament, constructie noua, 3 camere , 80 mp net , f dragutz dar 240.000 fara garaj...care e separat si costa inca vreo 25.000 Chiar daca ne-am apropia cu eforturi si negocieri la sange...pe urma trebuie sa mai dai 7000 euro comisionul agentiei , notarul...etc etc...mai trebuie sa si mobilezi aparatamentul...asa ca ..ne continuam cautarile...La ce comisioane practica agentiile imobiliare ma gandesc sa ma apuc si eu de meseria asta! nu degeaba a venit agentul cu un BMW aproape nou!!
Ma duc sa ma pregatesc caci curand plecam spre doctor. ma duc la cel de familie sa vedem ce-mi da ptr raceala, acum si tusesc!!
O zi frumoasa fetelor! aici e cald si soare! abia astept sa incep plimbarile cu Riccardo in carucior!
36 + Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
neliaCris spune:
Buna..Vroiam sa multumesc ralucai pentru auguri,si sa ii transmit giorgianei auguri pentru fetita mamei care a implinit un anisor...Noi suntem raciti,cris incepe azi tratamentul,eu la fel,altul..va pup
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris Buna..Vroiam sa multumesc ralucai pentru auguri,si sa ii transmit giorgianei auguri pentru fetita mamei care a implinit un anisor...Noi suntem raciti,cris incepe azi tratamentul,eu la fel,altul..va pup Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire... momente din viata |
offffffff...eu deja ma gandeam ce de-ati chefuit si ca ne pui repede niste poze si cand colo v-ati racit si voi......mai, sper ca nu s-a luat de la mine...pe net. Aveti grija de voi si va spun si eu (cred ca am uitat pana acum)
LA MULTI ANI, PICIULE!!!
+37
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...
Berarpiri spune:
In sfarsit vreme frumoasaaa...
alexandra-ma bucur ca esti gata cu pregatirile,asa poti sta linistita,ca de la 38 sapt. incolo nu se stie cad vine bb...se poate intampla in orice moment...
Ce sot bun ai...ti-a facut tort...
kemsy-sa folositi sanatosi masina!Asa e la inceput,obositor,dar sa vezi dupa ce te obisnuiesti...eu,una numai in masina asa sta,cat de mult ma relaxez cand conduc...
stefania- ce va pricepeti la gatit dulciuri,i tu si sotul...Pe mine nu m-a pasionat niciodata,de cand am ramas gravida cu Giorgio mananc si eu dulciuri...daca ai o reteta buna si simpla de cornulete cu nuca,sunt ochi si urechi ...Parca am pofta...Am vazut poze cu scumpica de Stefy pe amandoua!
Azi e o zi f. grea pt. mine,ca nu atipit deloc...nu m-a lasat Ambra...a adormit de 20 min...si imediat tre' sa mananc Giorgio,asa ca nici o sansa sa mai dorm,si pana la noapte mult mai e...
Puiutii mei sunt bine...am uitat sa va spun ca de 2-3 sapt. o lasam si noaptea pe Ambra fara pampers,asa ca am scapat de tot de el.Erau cateva luni bune de cand nu mai facea noaptea pipi,dar il puneam de siguranta...si intr-o seara l-a refuzat,de atunci nu l-am mai pus...
andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
raluca-sora mea a stat o luna,dupa ce am nascut,la noi...si cand a plecat parca am fost dintotdeauna cu 2 copii.E f. greu,trebuie enorm de multa rabdare,dar Anais o sa se adaptezez situatiei,ca nu ar de ales.Va fi mai greu pana se va obisnui cu prezenta lui bb,apoi restul va veni de la sine...
O zi normala e asa:dim. le dau sa manance la amandoi,daca se nimereste sa-i fie somn la Giorgio chiar cand tre' sa manance Ambra,il las sa planga,ca nu am ce face...Apoi o schimb pe Ambra,si imi zice ea ce vrea sa faca...ori se joaca,ii citesc din carti (cu Giorgio in brate),ori ii pun desene sau ceva film.Dar se plictiseste repede daca eu nu stau in camera cu ea,daca stau in pat cu Giorgio,sta si ea,si se uita la tv.Apoi ii dau sa manance de amiaza (de obicei cu Giorgio in marsupiu),mananc si eu,si urmeaza cearta,ca nu prea vrea sa adoarma...pana la urma doarme,si daca am noroc sa doarma si Giorgio,dorm si eu,altfel stau cu el,si nu-l las sa planga,a sa doarma Ambra.Dupa-masa ii dau iaurt la Ambra,si apoi iesim in parc...apoi e si sotiorul acasa,seara i ma ajuta el...
Depinde f. mult de cum va fi de linistit bb,de ex. Giorgio si-a facut program acum:dupa ce mananca sta o jum. ora-1h singur in pat,linistit face pupů,se uita prin camera,gangureste...apoi il schimb,si apoi doarme.Vreau sa zic ca ziua doar la mine in brate doarme mai mult,ca are colici,si prefer sa-l tin in brate ,decat sa planga...daca e la mine in brate se linistete f. usor candil doare burtica,il tin pe burta la mine maj. timpului cand doarme.
O sa fie bine,o sa vezi...dupa ce o sa cunosti plansul lui,si-o sa stii ce vrea...
Cum sarbatoriti ziua lui Anais?Acasa,in familie?Ce bine de tine,ca esti langa ai tai!
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
ely,neliacris,nafi-multa sanatate,si insanatosire grabnica!Si voua si puiutilor vostri!
ioana-cum sunteti?Giulia ce mai face?
pe toate!!!!!!!
LAlexandra spune:
FETELE, v-am mai pus niste poze in albumul Noi doi...
Sunt niste poze cu patutul si dulapiorul lui bebe si cu hobbyul nostru-puzzle ( acum doar sotul mai face la ele, ca eu nu mai pot de burtica sa stau sa le asamblez ). Doua sunt de 3000 bucati, iar cel cu iarna e mai mic, de vreo 1500. Mai avem si altele, dar momentan astea ni le-am expus pe perete in hol.
+37
kemsy spune:
Hello!
LAlexandra, am vazut foto, e frumoasa mobila. Ceva de genul avem si noi, cadita e identica...dar sa stii ca nu a fost foarte practica. Ori nu stiam eu sa il asez pe Loris, ori nu stiu...
Sunt curioasa, cum faci din puzzle un tablou, adica pe ce le lipesti, sau cum se face, ca sa apara ca tablou?
Astazi am comandat scaunul pentru papa si niste jucarii. Abia astept sa le vad!
Va si va salut pe toateeeee!!!!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Hello! LAlexandra, am vazut foto, e frumoasa mobila. Ceva de genul avem si noi, cadita e identica...dar sa stii ca nu a fost foarte practica. Ori nu stiam eu sa il asez pe Loris, ori nu stiu... Sunt curioasa, cum faci din puzzle un tablou, adica pe ce le lipesti, sau cum se face, ca sa apara ca tablou? Astazi am comandat scaunul pentru papa si niste jucarii. Abia astept sa le vad! Va si va salut pe toateeeee!!!! Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
...o sa vad eu de o sa-mi foloseasca cadita...eu ma tot gandesc ca poate asa pot sa ii fac si singura baita...la de-aia mare mi-era frica sa ma bag...
E o adevarata migala cu puzzle-sotul are rabdare, dupa ce le asamblam, punem solutie de la Clementoni sau Raversburger pe ele, ca sa le lipesca cica (costa cam 5 euro si ajung de obicei cam la doua, depinde de materialul puzzleului), dar cu ala le dam mai mult ca sa nu se aseze apoi praful pe ele. APOI il intoarcem pe spate, daca e mic poti ca sa tine, daca e mare punem o placa, o hartie mai groasa, ceva si il intoarcem amandoi. Apoi...sotul cu banda adeziva, din aceea de hartie, lipeste dintr-o parte in alta pe tot puzzleul, fiecare locusor. Si cum nu aveam bani de rame, legam pe spate doua sau trei sfori, tot cu banda, de sus pana jos, ca sa aiba sustinere, si apoi a dat gauri pe perete, si le-am agatat.
De unde ai comandat, de pe net?, ca sa ma delectez si eu cu niste jucarioare.
+37
Berarpiri spune:
'Neatza!
Cine vine la ?
Astept sa se trezeasca Ambra,si cred ca iesim la plimbare...