eu nu ascult manele! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Sabina, iar ti se dau permise de voie pe forum cu cine sa fii prietena si cu cine nu. eu zic sa faci un referendum, sa aduni criteriile tuturor si sa supui la vot. tu n-ai dreptul la propriile criterii si nici nimeni altcineva. eu abia cu dictatori de-astia n-as dori sa am de-a face si nici nu am. ii iubesc crestineste de la distanta.

abdominabila

nimic

Conchita, ma plictisesti ingrozitor .
La fel de ingrozitor cum ma revolti de cate ori (adica de muuulte ori) dai lumii cu dublul standard peste ceafa, pozand in al' mai pur spirit de pe forumul asta - [omulet caruia au inceput sa i se invarta ochisorii in capusor].
Asa ca, imi tin ochisorii cu degetele ca sa nu se mai invarta ca disperatii si iau cea mai buna hotarare cu putinta: nu o sa-ti mai citesc postarile!!
Ieeee, in sfarsit am luat aceasta hotarare!!!
Gata, ai scapat de dictatori . O sa ai in jur numai aplaudaci :)).

P.S. Sabinel, noi doua cand ne mai vedem?
Ai vazut campania anti-abuz, da? Vreau sa impartim fluturasi toti 5 (noi doua si ei 3 ).

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Conchita, eu dispretuiesc manelele. Nu dispretuiesc manelistii si nici pe cei care asculta manele. Pur simplu ii ignor ma straduiesc sa nu faca parte din viata mea, atata tot. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu maneaua se va dilua.

Daca sunt invitata undeva si se asculta manele nu ma ridic de la masa ofensator (ce-ti veni sa spui asta?) rabd o manea, 2 si apoi plec sub pretextul oboselii.
Nu mi-as rani prietenii sau cunostintele sub nicio forma. Iar pentru viitoarea mea nep-rezenta am motive n de bagat la inaintare.

La o nunta nu te poti duce la DJ sa schimbi muzica. La nuntile la care am fost eu au venit manelistii in persoana.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Sfantule Sisoe, spune tu care e cea mai frumoasa din tara si cea mai minunata si restul sunt niste prosti si plicticosi? asa, sa auda si turma. sa nu uiti, in parc la 5 in vazul lumii neaparat. joi, ca azi e noroi.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Conchita, eu dispretuiesc manelele. Nu dispretuiesc manelistii si nici pe cei care asculta manele.

Viviana, scuza-ma, fusei o picosecunda ocupata cu spectacolul manelist al intrigilor publice. ce spuneai? ca dispretuiesti manelele. probabil ca si eu, avand in vedere cati fani nedeclarati are. unii poate nici nu-si dau seama ca-s fani. parca tu ai deschis un topic pe dc despre pitipoance sau incurc? din cate am inteles pitipoanca e personajul principal al manelelor si targetul consumator. asa este? cum s-o botezam, oare cum oare, pe pitipoanca ascultatoare de genuri selecte care bineinteles ca nu uita sa-si stearga gurita cu servetelul dupa ce scuipa seminte in capul inferiorilor (dupa criteriile ei)? sa nu zici ca nu exista, e plina lumea de sbobismul lor gaunos.

si nici pe tine nu te cred, asa cum nu o cred nici pe nelia, ca voi etichetati automat drept om superior pe cineva care va impartaseste gusturile artistice si ca vi s-au confirmat presupunerile intotdeauna, 100%. mie, nu. de-aia IQ-ul si cultura nu mai sunt demult printre pietrele de capatai in selectia amicilor, prietenilor, partenerului. cu cat esti mai destept, cu atata ai mai multa imaginatie in a face raul.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Sa ma iertati amandoua, dar atat de misto vi le intoarceti ca e pacat denizel sa nu-i mai citesti postarile conchitei. Mie-mi place sa va citesc, e ca si cand as urmari o disputa( vroiam sa zic electorala...) inteligenta. Va , den, buna dimineata, conchita, somn usor cred. Tot incerc sa-mi dau seama
ce fus orara ai tu.

Denizel, cum mine nu vrei sa imparti fluturasi? :(

Mergi la inceput

Nu am deschis eu topicul cu pitipoanca. Nici macar nu l-am citit.
Nu am spus niciodata ca etichetez pe cineva drept om superior pentru ca avem aceleasi gusturi muzicale sau literare. Nu pot spune decat ca este asemanator educat.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Sa ma iertati amandoua, dar atat de misto vi le intoarceti ca e pacat denizel sa nu-i mai citesti postarile conchitei.

Citat:
Denizel, cu mine nu vrei sa imparti fluturasi? :(

Nu!

Kay, iti trimit PM peste cateva ore. Acum trebuie sa inchid .

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Anul trecut am fost observator impartial pe undeva prin America.
Am observat ca traiul de emigrant iti impune dublul standard.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Citat:
citat din mesajul lui...

deformatie profesionala Glicina cu ISDN-ul:)

Pai daca tot ii dam omului o informatie, de ce sa nu fie corecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Poate ma lamureste cineva...daca apare shakira si danseaza din buric e ok...si primeste premiu...daca apare guta si echipa si danseaza din buric nu mai este ok...e cih..ca asa vrea viviana si cu nelia si mai stiu yo cine

Ce stil de viata pot invata yo de la shakira sau de la "i did it again". Si acum sorry...yo nu vad nici o mare diferenta intre hainele celor care se unduie pe manele si cele de la MTV.

Mergi la inceput