Bobocei de sept-oct 2008 (265)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai feli [(:-)))][(:-)))] ai un hara de a povesti...ca nu mai cand vad ca ai postat cate un mesaj deja rad dinainte...ca trebuie sa mai spui tu ceva.....din micile aventuri ale lui Falkone

babytza sanatate multa, sa ne spui daca a avut vre-un efect aerosolii si la tine

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, eu am zis ca s-au constipat de la Septilin. asta in primele 3 zile, in sensul ca o zi si jumatate (36ore) nu au facut deloc. dar apoi, cand au facut, a fost normal, deci nu cred ca se considera constipatie. in rest, il accepta f bine, de fapt ei nici n-au fost mofturosi la medicamente.

dya, asa e, acu' joc, daca am intrat in hora. o sa fie bine, trebuie!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

babytza, ma bucur ca ai gasit aparat!

laura, feli, va multumesc, fetelor!

nerantula, la fel am citit si eu despre aceasta infectie, dar eu n-am vrut sa-ti spun, sa nu te sperii. tot la fel am citit de fete care au urmat tratament, nu au scapat de infectie, si atat ele cat si bebe au fost ok. sau cum e cazul lui Feli, tot ok si fara tratament. nu te stresa, vezi la a doua analiza, si apoi vezi ce e de facut. hai pupici, nu te stresa, stiu ca e greu de facut si usor de zis de pe margine, dar nu-i face bine lui samburica tot stresul asta.
ai grija de voi!

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

claudinna, sanatate multa mamei tale!
preventiv, in caz de varicela, n-ai ce sa faci... actionezi cand apare febra, cu antitermice. apoi solutia pentru bubite, tinut in casa pe perioada eruptiei, 4-7 zile, depinde de copil, de forma pe care o face, atentie sa nu se scarpine si fara baie sau baie partiala, avand grija la bubite, care se inmoaie si se pot rupe. zona zoster da varicela?
oricum, sper sa nu fie cazul la voi, dar Doamne fereste, daca e sa fie, o sa apara febra inainte de a pleca la munte, si macar atunci o sa stii sa amani plecarea, daca se mai poate. sanatate!

laura, demult vreau sa-ti spun, eu nu fac nimic special de 8 martie. e o zi normala de luni. nici in weekend-ul dinainte (adica de maine), am planificat smotru, strans haine pentru nevoiasi, tre' sa fac niste colete, de-astea...

dya, tu intrebai de Flash Forward? cand il da AXN-ul? Este luni de la ora 22.00 si in realuare sambata, dupa luni, la ora 21.00. cate un episod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, si eu am intrat in sarcina cu Ureaplasma pozitiva. Imi facusem analizele de capul meu, fara sa mi le dea nimeni, dar dr nu a fost deloc ingrijorat de Ureaplasma asta si a lasat-o in pace.Nu am facut nici un fel de tratament.Si nu este vb despre dr T (asta ca sa iti dai seama ca sunt totusi doua pareri diferite).
Si eu citisem o gramada de chestii care sa ma sperie dar am avut incredere in dr care nu s-a stresat....incearca sa privesti lucrurile pozitiv .
Exista si situatia de ex cand iei o chestie in sarcina si atunci e mai periculoasa pentru bebe decat daca o aveai deja.Eu am intrat cu citomegalovirus pozitiv in sarcina (pozitiv dar in scadere ca titru) si din cate am citit era mult mai putin riscant asa decat sa fie infectie primara (contactata atunci).

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Feli, Lumi, Oana

M-am mai linistit/resemnat ... o sa merg la doctorul cu care l-am nascut pe Gruia sa vad ce spune, am vorbit la telefon cu el si mi-a zis sa nu ma ingrijorez, dar imi va prescrie tratament. O sa vorbesc si cu pediatra lui Gruia sa vad ea ce parere are. As prefera sa scap de infectie pana nasc, pentru ca imi doresc sa nasc natural, iar daca ramane infectia va trebui sa fac cezariana ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, uite ca m-am uitat pe analiza.
Deci analize facute pe 29.01.2008 (a doua zi dupa testul de sarcina pozitiv) :Urealplasma <10.000 UFC/proba.
Stiu ca atunci cautasem innebunita pe net si nu am gasit nimic..doar vreo doua pareri care ziceau ca sub 10 000 UFC se poate considera greseala de recoltare.Totusi am si antibiograma si dr la care m-am dus atunci vroia sa imi dea tratament cu azitromicina...
Dar dr cu care am nascut si care m-a urmarit toata sarcina a trecut peste fara nici o problema asa ca nu am mai facut tratament, nu am mai repetat deloc analiza (stiu ca treubie analiza ceruta special nu inclusa in secretia de col pe care am mai facut-o in sarcina, deci nu am mai repetat analiza) si am nascut natural....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

nerantula, oana, din ce-am citit eu, daca la analiza ies > 10000 UFC/proba, e periculos si cica doar atunci se recomanda tratament. azitromicina e intr-adevar unul dintre ele, dar fara antibiograma, sa vezi totusi la ce e sensibila bacteria, nu-ti da nimeni tratament. cel putin teoretic. dupa tratament, analizele pot indica < 10000 UFC/proba si atunci ramane la latitudinea medicului daca se continua sau nu tratamentul si daca da, se schimba antibioticul - tinand cont si de stadiul sarcinii (unele antibiotice nu sunt permise in primul trimestru, dar sunt ok mai tarziu).

oana, tu unde-ai disparut atatea zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi aha am inteles, multumesc...pai probabil din cauza faptului ca, este pe baza de menta...zic si eu

Mai stie cineva, ceva de Ratonel???

claudinna multa sanatate mamei tale

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza multumesc pentru ajutorul cu pastilutele
sanatate multa, sa te faci repede cat mai repede.

eu as mai analiza un pic inainte de a lua cortizon poate poti sa il eviti, te umfla ingrozitor,iti provoaca riduri si iti da agitatie - astea sunt efectele cele mai rapide, pe langa astea sunt o gramada altele pe etremen lung si mai nasoale.....

Mergi la inceput