Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mama, ce revolutie aici pe forum cu mancatul sanatos!!
Eu am fost as ain fuga ca am sarit pozele lui Fecian si numele cartii din care citeaza Lorich
Doloress super combinatii de salate ai dat, ar tr sa mi le copiez si eu! Si cred ca renunt si eu la calit ceapa/morcov, pana la urma mancarea are acelasi gust, intra-devar.la condimente am renuntat de mult
Util linkul de la Lumi cu alimentele care nu tr sa lipseasca, nu mi se pare ceva imposibil. Oregano uscat pun mereu la salate.
Cleo la dulciuri nici eu nu pot renunta, nici nu ma satisface daca le inlocuiesc. cu prune uscate, caise uscate, stafide.
Lorich am si eu linte in casa si nu stiu cum sa o prepar. Pls, pls, daca nu e chinul mare, pune si tu reteta de salata sau mancare daca ai. Cums e numeste cartea, zici??
FelicitariLumi, Lorich, Desiree pt pishu/kk. Noi am facut iar azi dimi la wc si sper sa ne iasa din ce in ce mai des. sper. Ca apoi mi-a facut in pat si am schimbat asternuturile..
Ali sper sa fie rezistent Vladi si perioada de primavara cand incepe el sa fie in favoarea voastra!
Andreeap vezi ca nu ai pus pozele! Ma bucur ca ai dat pe la noi.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si io am salvat din salatele lui Doloress.

condimente: oregano, busuioc, rozmarin (doar uscat, o sa caut si un ghiveci sa am in casa), cimbru rar ca nu imi place, frunza de dafin, menta proaspata tocata la salate drese cu iaurt, scortisoara + coaja de lamaiie la dulciuri, crema de lapte iese minunata cu 3-4 banane bine coapte. Am mai congelat asta toamna muult pratrunjel cu marar cu frunze de telina+ tarhon - si cand trag ciorba de pe foc, pun din congelator.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

pozele le gasiti la
http://community.webshots.com/user/andreap124
sunt cam multe albume..cam 6.3 in pagina 1,3 in pagina 2...nu reusesc sa schimb profilul..ceva nu merge.sper sa vadeti..cele de la sky sper ca sunt puse aici sub numele Poiana Bv 1 si 2..restul sunt din vara,de la serbari.

Jupiter 2009-septembrie
diverse 2009
Poiana BV 1
Poiana Bv 2
Vara 2009

www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

am reusit sa actualizez semnatura..sper sa va placa..gata,fug la baie sa ma spal pana se trezeste Sara....pupiciii

Vara 2009
Poiana Brasov 1
Poiana Brasov 2
Jupiter-sept.2009
DIVERSE 2009
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am aparut si eu dupa o ora jumate de aerobic...si alta ora jumate de nervi...am chemat un instalator sa puna un lavoar si l-a pus...mai bine il puneam eu...

Aelita acum am observat semnatura! Sarcina usoara si un bebe sanatos...Mama tu esti chiar curajoasa...pe mine nu stiu daca m-ar mai tine nervii...

Adriana o sa pun filmul pe net si trimit link pe contul comun...asa poti sa-l descarci.

Cleo nici eu nu suport prajeala...asa m-a obisnuit mama de mica...eu fierb la mancaruri...nu prajesc nimic.
Si eu mananc sanatos cat de cat...insa pana la a manca 99,99% corect mai am!

Simo sa stapaniti sanatosi casa...nu stiam ca ati luat in final...ultima data citisem ca au marit aia pretul...si la mine pe strada s-a vandut o casa cu 130 de mii de euroi...asa as fi luat-o eu!

Lori bafta cu intarcatul!

Legat de kk si pipi la olita/wc...am scapat de stresul asta...o vor invata si pe eli la gradi...asa cum am avut norocul si cu Cri.

Va pup! Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

si io am salvat din salatele lui Doloress.

condimente: oregano, busuioc, rozmarin (doar uscat, o sa caut si un ghiveci sa am in casa), cimbru rar ca nu imi place, frunza de dafin, menta proaspata tocata la salate drese cu iaurt, scortisoara + coaja de lamaiie la dulciuri, crema de lapte iese minunata cu 3-4 banane bine coapte. Am mai congelat asta toamna muult pratrunjel cu marar cu frunze de telina+ tarhon - si cand trag ciorba de pe foc, pun din congelator.

la mine de baza sunt oregano, cimbru, busuioc, patrunjel (chiar si uscat) iar la ciorba nimic nu se compara cu leusteanul

Go Robert! Bafta Lori!

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Noi am facut iar azi dimi la wc si sper sa ne iasa din ce in ce mai des. sper. Ca apoi mi-a facut in pat si am schimbat asternuturile...

Laura, una calda, una rece

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SIs, sper ca ii vor iesi bine analizele lui Mirca
Doloress, bune rau retetele, le retin si eu si ma apuc de salate. Nu stiu ce am de o sapt tot maninc..prostii desigur, macar cu salatele stiu ca nu mi-ar dauna prea tare.
Cleo, nici eu nu pot renunta la dulciuri, carnuri nu-mi tb...dar de ex am mincat azi 5 globuri de ciocolata si un Mos Craciun...si mai sunt si in postNu m-am putut abtine...
Mihaser, bine ca te tii de sala. EU am renuntat.Oricum luna viitoare incep sv si macar nu vreau sa mai pierd timpul putin care-mi ramine, vreau sa-l petrec cu astia mici.Dc ne mai si mutam, mi-ar fi mai dificil sa vin pina aici, de fapt nu e drumul lung cu masina dar leneaaaaa e luuunga. Asa am luat si noi vila asta cu 128000. Are parter, etaj si mansarda si 7 camere(ne gindeam ca vom fi mai multi si oricum nu e exclusa varianta asta). Vilele pe care le pierduseram ni le promisese la 105 mii una(sunt doua), dar erau la gri, nu aveau gaze si erau cam in cimp, www.europa-house.ro/ro/detalii_oferta/530-Vand_vile_Prelungirea_Ghencea" target="_blank">dar erau minunate ca arhitectura
Apoi au spus ca nu le lasa mai jos de 125000 una. Acum sunt 130. Ma rog...cele luate de noi sunt pe o straduta care da in Prel Ghencea, deci nu va fi problema cu drumul nici iarna nici pe ploaie, niciodata...Macar asta..
Andreeap, mi-era dor de voi. Bai ce fete ai, iar Sara e absolut superba...Si tu-mi pare ca ai slabit..sa va fie de bine distractia!
Luminel la fel zic si eu ciorba parca nu-mi place decit cu leustean..E nemaipomenit!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Eu de la dulciuri ma pot abtine..dar de la carne, nici o sansa

Wow, Simo, 7 camere!!! +curte banuiesc.... o sa ai de lucru nu gluma cu curatenia...Sa o stapanaiti sanatosi!

Fetelor, va intrebasem si eu mai demult ce le dati seara la pitici, ca eu nu stiu ce sa-i mai dau...merci pentru idei.

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Cleo Oana Savescu m-a inebunit cu rochiile alea....
Of nu am apucat sa citesc mare lucru. Am retinut ca Lorich a inceput intzarcare, bafta maxima.
Cu gradi... deci am vazut ieri doua. Si nu reusesc deloc sa ma hotarasc. In prima am discutat cu directoarea, o doamna tare draguta care ne-a explicat cate in luna si in stele, timp in care Eva a stat cu copiii si a fost taaare cumintica. Mda. Cam aiurea ca micul dejun trebuie sa i-l trimit eu de acasa (ca ajung copiii la ore diferite si a zis mai bine sa nu comande si mic dejun - colaboreaza cu o firma de catering, foarte buna, bla, bla) Educatoarele tare dragute si se jucau frumos cu copiii. Au 17 copii, au unit grupele ca la cea mica nu au decat 2 copilasi. Mi s-a prut un pic aiurea ca poarta nu era incuiata, doar usa la cladire.
La cealalta, exista grupe separate, la grupa mica au 6 copii, Eva ar fi a 7 a, si nu au tangente cu grupele celelalte. Partea proasta e o scara in spirala destul de abrupta care duce la etaj unde are sala de clasa grupa mica. Masa se ia la subsol (au bucatarie proprie) si cica educatoarea impreuna cu ingrijitoarea coboara cu copiii in brate scara respectiva. Lucru care nu m-a linistit deloc ca imi imaginam deja cum poate cadea aia cu copilul in brate In rest ofera cam aceleasi lucruri la cam aceleasi preturi. Nu am apucat la cea de-a doua sa prind grupa mica in actiune, erau pe plecare, deci ma oftic ca nu stiu cum se ocupa de copii. Deci am de luat o decizie si nu reusesc deloc. In fine. Cea de a doua mi s-a parut totusi mai "cu investitii" nu ne-a lasat sa intram in sala de curs (ptr ca eram incaltati) baia arata mult mult mai bine decat la cealalta cu toate ca si acolo erau lucruri de calitate (doar ca aveau o perdea dintr-aia de baie care ascundea mopul, matura si celelalte chestii)
Mda, eu azi am fost la shopping, mi-am luat 2 perechi de blugi si cosmetice la greu, mi-a dat aia de la sephora si un pumn de esantioane (m-au zapacit) si... cam atat. Am facut si pancackeuri... si cam atat. Va pup pe toate.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, sa vezi ce am baloshit cand le-am vazut acolo, la ea!
si mai avea Oana in lucru o rochie de mireasa, pe manechin- fixa partile componente- jos o rochie simpla, cu ceva broderii aplicate, dar sus, pe trunchi - o broderie cu shiret pe lateral, decupat asimetric -ce mai, am fo acu 4-5 ani, dar si acum am in minte rochia la care ea lucra! Numai ca mi se paruse ashaaa de scummpeee.....

despre gradinitze, cu micul dejun cred ca e simplu- iti faci tie sandvisu cu cascaval, si fetei, iaurt ii pui, cereale, etc. Dar e aiurea cu scara...

cat despre ca nu ati vizitat, pe noi ne primeste la gradinita, cu papuci din aia de lunga, de pus peste incaltzaminte, cum au si in Euroclinic.

Simonacip, suna tare bine casa care v-ati luat-o! in ce zona e? ca noi nu avem mashina si calculamm..si caalculam...

reallaura, tu esti gravidutza, normal ca organismul are alte cereri - nu e cazul sa te abtii. Daca nu poti sa inlocuiesti dulcele cu fructe confiate - nu e bai.

is bucuroasa - am vazut in Cora - din Sun plaza - aproape de noi- ca au fructe de padure proaspete. Cam scumpe.... am luat ciuperci, insa, si o sa le fac la gratar, si cu ulei de masline..yamy.
Si am mai luat masline natural- Kalamata. Mie imi plac .
SI o sa incerc si pui libanez cum am mancat sapt asta comandat

Mergi la inceput