Azi: FINALA Eurovision! Hai Romania

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

desprecopii, www.bestmusic.ro/stiri/Predictiile-Google-pentru-Eurovision-2010 84554.html" target="_blank">predictiile Google ne arata si ele pe locul 10.

Melodiile urmatoarelor tari, cred ca vor merge in finala de sambata:
1. Moldova
2. Islanda
3. Albania
4. Malta
5. Letonia
6. Grecia
7. Slovacia
8. Serbia
9. Polonia
10. Finland(ori Belgia)

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si cele 10 tari calificate in finala de sambata, intr-o ordine aleatorie, sunt:
Bosnia & Herzegovina
Moldova
Rusia
Grecia
Portugalia
Belarus
Serbia
Belgia
Albania
Islanda

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nu am apucat sa ascult melodiile tuturor tarilor dar din ce am ascultat imi plac muuult de tot Moldova, Suedia si Franta. Turcia, Polonia, sorry, nu am putut asculta pana la capat, Serbia OK dar, cu tot respectul pentru Bregovic, melodia nu m-a dat pe spate, Germania, fara suparare, o melodie pe care o fredonezi acum si o uiti peste 5 minute, Olanda, slabut, sorry, Slovenia, frumos dar, la fel, uiti repede melodia...Nah, mi-am dat si eu cu parerea, sper sa nu fi suparat pe nimeni.
Mie imi place mult melodia noastra, e cu vreo 10 clase peste cea de anul trecut.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am urmarit prima semifinala aseara si nu m-a impresionat prea tare.

Sincer mi-a placut melodia Belgiei (desi baladele nu prea sunt apreciate de spectatorii Eurovision deci nu cred ca vor avea succes) si mi-as fi dorit sa se califice Estonia (stiu, am gusturi mai ciudate). Melodia Serbiei e ok dar cum spuneam nu mi-a ramas nimic intiparit in minte de aseara.

In schimb au arata preview al melodiilor din semifinala de joi si melodia noastra incepe sa-mi placa, a Germaniei imi pace f mult deja si cea a Frantei nu-i rea (acestea doua merg direct in finala).

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si mie mi-a placut melodia Belgiei si mi-a mai placut si cea a Albaniei, din cele de aseara. A, si a Portugaliei a fost placuta. In rest, nimic!
Din ce va mai urma: imi place mult melodia Spaniei, insa cred ca va castiga Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

nu stiu de ce imi dau cu parerea dar intotdeauna ce melodie mi-a placut nu a obtinut multe voturi
oi fi eu mai melencolica
cred ca nu vor iesi niciodata blue-suri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

As fi preferat ca in locul Serbiei sa fi fost Malta. Altfel, am fost de acord cu melodiile care au iesit in finala. Preferatele mele sunt Belgia si Rusia, iar a sotului Grecia. Eu nu am inteles deloc mesajul din melodia Poloniei si nici macar ce cautau pe scena cu merele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

As fi preferat ca in locul Serbiei sa fi fost Malta. Altfel, am fost de acord cu melodiile care au iesit in finala. Preferatele mele sunt Belgia si Rusia, iar a sotului Grecia. Eu nu am inteles deloc mesajul din melodia Poloniei si nici macar ce cautau pe scena cu merele.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Era o analogie catre Adam si Eva, Eva fiind ispita, oferindu-i marul lui Adam.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Mie imi place cel mai mult melodia Letoniei, urmata de Danemarca si Franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Romania nu s-a calificat???Sau mai trebuie sa fie o semifinala???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput