Azi: FINALA Eurovision! Hai Romania
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
olim spune:
eu acuma am ascultat piesa prima data,voce deosebita, dar spectacol zero
bafta multa, dar sincer nu vad mari sanse sa castigam noi
elvie spune:
Imi place Belgia si Cipru ,Pacat ca Lituania,Olanda nu sau calificat ,Felele din Croatia au fost penibile ,mi-a placut coreografia bulgarilor .Rusia,Istrael ,Turcia nu meritau sa fie in finala.Serbia o sa fie fie cotata bine desi piesa e putin enervanta.
Romania are piesa buna dar de castigat ...nu cred .Imi place mai mult piesa Moldovei.Sper ca parul Paulei sa fie aranjat altfel in finala.
Ne reauzim la finala .
cami33 spune:
Mie imi place cel mai mult piesa Spaniei
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
josefine spune:
eu cred ca germania o sa castige :-)
sa vedem. sper ca se poate urmari online pe site-ul eurovision.
www.razvanphotography.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danat/danat.jpg)
danat spune:
Germania e f promovata pe-aici pe radio, tv...nu stiu ce sa zic, daca e numai chestie de limba comuna, dar am auzit comentarii referitoare la sansele (mari) ale Lenei cu melodia ei. Se poate sa fie ttotul gandit si in contextul actual in care Germania are un rol f important dpdv politico-economic.
Eu sincer m-am saturat de cate ori am auzit-o si mi se pare super-banala.
Nu imi fac nici o iluzie ca vreodata Romania s-ar clasa mai sus de locul 3 (care a fost si nu cred ca se va mai repeta...), insa fata de ceilalti competitori, cred ca Ro ar merita un loc in primii 10 anul asta. Dar cum Italia (unde sunt f multi romani) nu voteaza...ne bazam pe conationalii din tarile aflate in concurs.
Bafta Paulei si lui Ovi!!!
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
![](floare2.gif)
elvie spune:
Votati va rog Romania aici : p://www.sbs.com.au/eurovision/ , Maine cand transmit australienii finala eurovizion anunta si primele trei tari cu cele mai multe voturi de pe site-ul de mai sus .Tare mi-ar place sa aud ca Ro e number one :)))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elvie Votati va rog Romania aici : p://www.sbs.com.au/eurovision/ , Maine cand transmit australienii finala eurovizion anunta si primele trei tari cu cele mai multe voturi de pe site-ul de mai sus .Tare mi-ar place sa aud ca Ro e number one :))) Elvie & Lara (3 ani) " I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804) |
Am votat si eu, vad ca noi suntem pe locul 4 deocamdata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Bafta, Paula & Ovi !
Hai, Romania !
Hai, Moldova !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)