Gravidute si mamici de Timisoara (42)
Raspunsuri - Pagina 21
ade24 spune:
Fetelor tot am vrut sa intreb dar m-am luat cu altele:
cum ati procedat cu spalatul pe dinti la buburuzi? Cand ati inceput si cum a fost?
Multumesc.
Pup
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
doina2222 spune:
Noi astazi n-am facut vaccinul ca s-a apucat mami sa povesteasca la doctorita ca bebe nu deschide gura sa manance, ca sta cu mana in gura pana vomita, ca il supara dintii. Si fricoasa cum e, a zis : are rosu in gat. M-a pus sa-i dau nurofen 3 zile. Si noi care Joi voiam sa plecam la bunici. Of! Copilul meu e sanatos tun ! Dar ce sa-i faci cu doctorii astia . Ne-a chemat miercuri sa vada cum stam.
Oare daca il vaccineaza miercuri si plecam joi dimineata are ceva ?! Ca nu mi-a facut urat pana acum la nici un vaccin.
Mai am o intrebare fetelor : Mai e obligatorie asigurarea de sanatate la iesirea din tara ? Ca noi am primit confirmarea biletelor platite on-line, dar asigurare nu ne-am luat.Si ma bate gandul sa nici n-o iau dar daca se gaseste vreun destept care sa se puna de-a doua ?!
Ade, multumim . Aaaaa si cu slabitul - vreau si eu sa dau jos vreo 7 kg. Astazi mi-a umflat sotul rotile la bicicleta. In curand o iau din loc. Las baietii acasa si plec sa-mi aerisesc creierii sa uit de toti medicii din lumea asta care nu ma lasa sa traiesc ! Eu am un copil sanatos tun !!!!! Daca eu cred cu tarie asta, inseamna ca asa e, nu ?!
mamica de baietzel Darius
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
gratiana77 spune:
Buna fetelor! Chiar ma bucuram ca a venit soarele si putem sa ne plimbam toata ziua prin parc, dar se pare ca m-am entuziasmat prea tare. Sper sa nu tina prea mult vremea asta mohorata ca m-am saturat de stat in casa.
Saptamana viitoare ne facem si noi vaccinul de 2 luni si mergem la un eco transfrontanelar sa vedem cum stam. In rest suntem bine. Se pare ca ne-au cam lasat colicii in pace dar ne luptam cu constipatia. Asta e!
Cristina, Serbanica, Doina va doresc multa sanatate la bebici!
poze
bb_yasmi spune:
buna
ade, noi am inceput sa spalam dintisorii de pe la 8-9 luni parca. a fost ok, fara probleme. i a placut/ii place la nebunie!! acum se spala singura
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
serbanica spune:
Multumesc de urari.Acum suntem mai bine dar nu de tot ca tot mai avem putin puroi sper sa treaca.
Voi ce pasta de dinti folositi pe bebei?
bb_yasmi spune:
buna dimi.
serbanica noi am folosit colgate 0-2 ani si aquafresj kids.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
gratiana77 spune:
V-am tot auzit vorbind de strans bani si obiecte pt diferite donatii. Am o groaza de hainute care nu mai sunt bune de buburuza si unele sunt purtate o singura data. As vrea sa le donez pt ca o familie mai saracuta sa le foloseasca. Unde sa le duc?
poze
_irina_ spune:
Ade la noi a fost cu suisuri si coborasuri. Am inceput sa o car dupa mine cand ma spalam pe dinti, deja era atat de obisnuita incat intr-o dimineata cand m-am spalat pe dinti fara sa fie ea de fata m-a carat la baie sa ma puna sa ma spal. Asta era cam pe la 11 luni, cand i-au iesit primii dinti.
Apoi s-a imprietenit cu periuta de dinti, am lasat-o sa ma "spele" ea pe dinti si eu o spalam pe ea... acum deja se suie pe scaun la chiuveta si sta cuminte sa o spal pe dinti.
Folosesc pasta de dinti Nenedent si periuta de la ea (e tip degetar).
ale_d spune:
scuze.... pt greseala de ortografie de dinainte....
Eu o spal pe Alexia pe dinti cu pasta Colgate, aceea pt 0- 6 ani.
Am citit undeva ca ar trebui spalati pe dinti de la aparitia primului dintisor. Eu am inceput sa o spal cand avea cativa dintisori si maselute. Ii place tare mult operatiunea.