Cum sa reactionam la glume deochiate?

Cum sa reactionam la glume deochiate? | Autor: Madi25

Link direct la acest mesaj

Cum ar fi elegant sa reactionam la glume cu tenta sexuala? Ieri eram la servici si niste colegi au inceput sa faca astfel de glume. Eu m-am facut ca nu inteleg si am ignorat pur si simplu. Asa am fost eu educata de cand eram mica. Si i-am observat ca se uitau la mine de parca ar fi avut in fata un copil. Cum trebuie procedat? Poate intrebarea mea suna aiurea, dar as dori sa aflu diferite opinii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

nici eu nu stiu cum sa reactionez la asemena glume, niciodata nu le-am gustat, ma jenez vizibil. si chiar ma port ca un copil: ma inrosesc, ma fastacesc, si vorba aia peste treijde ani...

cateodata ii mai atentionez, dar de multe ori se uita la mine SF...

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu nu sunt, probabil, ceea ce se cheama 'o lady'. Cand sunt intr-un cerc de oameni unde ma simt confortabil, daca se ajunge la spus glume deocheata, rad (daca e de ras si mi se pare amuzant) si spun si eu glume la fel (am 'in repertoriu' si de astea ). Probabil ca depinde de firea omului, eu sunt in categoria 'de comitet'.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Acum depinde cat de deochiate sunt. Daca sunt in limite de bun simt rad, comentez, fac si eu la randul meu glume. Daca sunt cu o tenta mai vulgara depinde unde ma aflu. La servici le ignor , ma fac ca nu inteleg iar in anturajul de prieteni e la liber .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Depinde si in ce context sunt facute glumele astea.Daca sunt facute in grupul de prieteni, intr-un cadru intim , nu vad care este problema, daca sunt facute la locul de munca , sau intr-un cadru public le ignor, nu raspund in nici un fel.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Depinde de cercul in care ma aflu. Daca sunt cunoscuti vechi... si glumele nu sunt sarcastice sau cu vreo adresa aiurea... de ce nu? Doar glumim, nah.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Uneori le ignor, alteori atac si eu.
Numai zilele trecute, un coleg mai in varsta decat mine, la vreo 45 de ani (ca sa se inteleaga mai bine) a facut o bluma cam deplasata adresandu-se la adresa mea si a altui coleg care lucram la calculator impreuna, completam niste fise cu o fraza tampita: "Ce faceti ma, va inghesuiti unul pe celalalt asa, in vazul lumii?" Raspunsul meu a fost: "pe cine sunteti invidios: pe mine, sau pe el?" Si-a cam inghitit galusca. A doua oara nu cred ca o sa ii mai arda de glume. Uneori mai trebuie sa lasi rusinea ca altfel te iau de fraiera, dar nici nu trebuie sa sari calul. sau pur si simplu cred ca trebuie sa spunem cand ceva ne deranjeaza.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu rad si ma distrez si mai spun si eu glume de astea, doar ca eu nu folosesc cuvinte porcoase, ca nu fac parte din vocabularul utilizat de mine. Dar ma distrez pe cinste, recunosc. Insa dau cu ignor la greu persoanelor cu adevarat nesimtite, pur si simplu.

Nu am fost (cel putin nu pe fata) tinta unor asemenea glume, din fericire, dar cred ca i-as izbi de un perete de nu s-ar vedea...

(Mama are o vorba: numai curvele rosesc la poante porcoase -evident ca nu e cazul, dar mereu m-a distrat chestia asta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie mi se pare ca daca anturajul, glumele si contextul te fac sa te simti jenata trebuie sa spui asta cu glas tare, nu sa faci pe amuzata sau pe indiferenta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput