Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lili eu am zis ca habar nu am de ce mi-a zis sa o fierb asa mult si sa arunc apa. Poate pentru ca el era fff mic pt carne. Ma lamuresc eu cand ajung la doctor si va scriu si cu ce idei "vin".

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am venit si eu la ceas de seara.....asa, pentru prezenta, sa nu ne dati disparuti.

Sa creasca mari si frumosi fulgusorii de astazi!

Azi este prima zi dupa vaccin. Peste noapte, totul a fost nesperat de bine, a dormit de la 22 pana la 8, si cu o mica pacaleala, pana la 10. Dupa masa de ora 10, mi-a facut temperatura, 38.2, pe care am reusit sa o combat cu ajutorul eferalganului......apoi am plecat la petrecerea gemenelor prietenei mele, unde a trecut dintr-o faza intr-alta. Ba a fost cel mai cuminte si zambitor, ba a tras niste plansete de nu l-am mai putut potoli decat foarte greu. A fost tare obosit si stresat de lumea multa din jurul lui. Intr-un final, a adormit, iar peste 1 ora s-a trezit iar, marait, trecusera deja vreo 4 ore de cand nu mai mancase...drept pt care am plecat. Acasa am papat...s-a mai marait putin, si intr-un final a adormit. De vreo 2 ore.

Fata de vaccinul de acum 2 luni., ca afect advers, as putea sa adaug febra si starea de somnolenta. In rest, maraiala o avea si atunci, guguloiul, la fel. Parca sa spun ca acum, guguloiul nu e asa de tare. Mai vedem maine.

Va pup. Merg sa fac orez cu lapte. Pentru tati.

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna fetele,
am vazut ca treceti deja la diversificari! Eu am incercat sa-i dau lui Mateo suc de morcov sau de mar insa nici nu s-a gandit sa se uite la mine! ba din contra si-a diversificat modalitatile de a ma scuipa cu "bunatatile " mele ; in schimb am vazut ca-l intereseaza tot ce mananc eu asa ca i-am pus un mar fara coaja in mana si l-am lasat sa-l molfaie..vad ca nu s-a inecat .. va las ca plange bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

La ce ceata avem in cap, nu pare ca se inghesuie nimeni la diversificare

bagam si noi baita si sper sa revin "pe seara"

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare.
Sunt ultramegaobosita asa ca scuzati exprimarea incoerenta. Mersul cu 3 copi mici la schi te stoarce de orice farama de energie...No mcar am schiat, mai mult cu fundul decat pe schiuri propiu-zis la talentele mele. Mi s-a parut cumplit de greu sa schiez dupa o pauza de un an, in care n-am mai facut mai deloc miscare, deci conditie fizica ioc si avand acum 13-14 kg in plus. Nici nu veau sa va spun ce eforturi supraomenesti trebuie sa depun ca sa ma adun din zapada si sa ma ridic, desi spre seara eram deja specialista in ridicari cat mai facile (de am avut pe ce sa exersez ). Acum seara s-a pus pe nins puternic, vant si ceata, zapada era moale si afanata aproape imposibil de schiat ptr mine.
Teodora e tare cuminte, si-a mentinut programul de acasa si desi ma temeam cava reactiona urat la schimbarea peisajului n-a avut treaba deloc.
Vlad n-a prea vrut sa schieze si Timi s-a dat doar jumatate de tura cu monitorul si n-a mai vrut sa mearga ca ii era frig.. Asa ca ne-au frecat la greu nervul mie si tac-su.
No in fine, sper sa mai prindem cateva ture maine daca mai reusesc sa ma tin maine pe picioare si dupa-masa o luam spre casa.

Cuscra, sper ca esti mai bine si tu si ginerica .

Iesencelor fain ca v-ati intalnit!

Lalu, Monica va tin pumnii sa biruiti staifilococul ala nenorocit!

Lili, de acord cu tine

Ancutza merci de raspuns la intrebarea cu alaptatul.

N-am nervi sa google-sc sa vad care ar putea fi motivele ptr care zeama de carne nu e indicata, dar imi amintesc din schema romaneasca ca pana la 7-8 luni carnea se fierbe separat de legume si zeama in care a fiert carnea nu se foloseste la preparatea supei/piureului.
Asta cu fiertul zeci de ore eu n-am auzit-o si n-am practicat-o. Am fiert carnea atat cat o fierb si ptr noi ca sa devina comestibila, apoi o marunteam cu cutitul si abia apoi o bagam in blender alfel se incolaceste toata in jurul cutitelor si nu se amesteca cu legumele.
Parca in schema aia pe care ai dat-o tu Monis n-am inteles eu bine se incepea cu mar plus cereale plus banana parca. Cu toate 3 deodata? La o masa? Cum ramane cu introdusul fiecarui aliment pe rand? Sau in fine le introduci pe rand si apoi le combini.
Eu supa si suc nu-i voi da prea curand, prefer sa bea apa simpla, iar supa abia dupa un an.
Schema romaneasca cu supa/piureul cu telina, patrunjel, ceapa,pastarnac si alte "bunatati" dinastea are succes doar la pruncii mancaciosi, astia ar manca si salata de papadie daca le dai... Mai era varianata in care astea sunt legumele care doar se fierb si NU se paseaza.

Eu am mai spus incep cu cereale (orez fara lapte de la milupa) facute cu lapte de-al meu, apoi introduc cartof dulce, dovleac, dovlecel, morcov, mai incolo si brocoli si la 7 luni carnita (pui si vitel) si fructe: piersica, pere, poate mere si incerc si avocado sa vedem. Banana asta e tare controversata... Unii spun ca-i alergena, eventual sa dai partea fara seminte (exteriorul) si mai bine dupa 8 luni, la americani n-am gasit sa scrie ca e alergena, e recomandata ca aliment de inceput cu retinerea ca poate fi infestata cu fungicide cu care sunt stropite sa reziste la transport.
Pestele vad ca se indica dupa 8-9-10 luni pe motiv ca ar fi alergen si mai sunt si pesti care retin mercurul, nu mai stiu care, si care e toxic.
Eu va spun sincer ca desi am gaini la tara voi folosi carne din comert (puiul de gostat ) ca ma enerveaza sa fierb carnea de gaina cu ceasurile sa se inteleaga ceva din ea. La Vlad i-o fierbeam la oala cu presiune,poate voi face asa si acum.
Wow cat am scris! Merg la nani, sa aveti o noapte linistita!


Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monisule eu inca mai citeam ca desi Danut are 4 luni si o saptamana parca nu am curaj sa ii dau nimic de frica sa nu stric echilibrul pe care il avem acum. Intai sa ma adun io si apoi mai vad. Tot citind am gasit un articol in care scria ca se fierbe carnea separat de supa de legume dupa care doar carnea se introduce in supa nu si zeama in care a fiert. Cred ca pentru inceput se da totul fiert si apoi trecem la aburi. Mai ales la carne unde prin fierbere se distrug germenii. Diana hai sa ne salvezi...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

POZE LA 5 LUNITZE!....ffff speciale pentru 'mama matzelor"



VA RUGAM SA NE DATI UN VOT SI AZI IN LUMEA CAFELEI





fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009


Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Regulament DC

16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere


Catalina






Naspa.....da asta este,ne conformam!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009


Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Diana eu scriam mesajul si tu ai postat. Ai simtit tu ca esti strigata . Distractie placuta in continuare si mult spor la schiat.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

POZE LA 5 LUNITZE!....ffff speciale pentru 'mama matzelor"

Deci foarte tari pozele, i-ai luat la fata s-o chinuie de ziua ei? Da' cu cutzu ce facusi? Si moamaaa ce tort ai facut! Bun bun sa iei si in parc cind ne-om vedea
Io sa stii ca te-am votat si azi maica, da n-am generat decit vreo 4 bani pt tine. Deh, criza...
Diana spor la ski si pt cei 3 muschetari nu prea sportivi

mami de Mariuca

Mergi la inceput