serata fetelor OLANDEZE (1)
Raspunsuri - Pagina 9
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jenn Sambata,ceva cumparaturi,curat,gatit,duminica musafiri.Voi? |
cam asa e si la noi programul sambata .duminica e dedicata copiilor .diverse activitati,prin parc ,la piscina ,ori mergem cand are baiatul cel mare meci ,la station .acum cu vremea asta am stat in casa ,jucam diverse jocuri,ne uitam la tv ,pc ..
sambata am vrut sa mergem la maastricht ,dar eram intr-o stare deplorabila din cauza racelii ,plus ca nici vremea nu e frumoasa ,nu prea am chef de stat pe terase incalzite si umbla cu copii prin frig la o tura de shopping.am zis sa mai amanam pana se mai incalzeste vremea.am nevoie de cam multe produse din nl ,ca m-i s-a golit magazia ,dar mai astept .
e groaznica vremea asta ,toata sapt se anuntaploi si temp max 16 gr !!!
sa aveti o saptamana usoara !
jenn spune:
Asa e prognoza asta e,frig si ploaie saptamana asta.Deja -s curioasa,ce folositi din Olanda-zwitsal,parca?Week end ul care vine avem musafiri.
Manuela77 spune:
Buna fetelor
Ce mult ma bucur ca v-am gasit! Ne primiti si pe noi in gaschca?
Noi locuim in Olanda de 5 ani dar ultimele 6 luni le-am petrecut in Romania (Tm).
Am revenit de curand in Nl si ne e destul de greu sa ne obisnuim fara copii (inca nu mergem la cresa) si fara prieteni.
Va pupam si mai intram pe la voi!
Mamica de Radu (01.04.2009)
albertje spune:
citat din mesajul lui Manuela77 Buna fetelor Ce mult ma bucur ca v-am gasit! Ne primiti si pe noi in gaschca? Noi locuim in Olanda de 5 ani dar ultimele 6 luni le-am petrecut in Romania (Tm). Am revenit de curand in Nl si ne e destul de greu sa ne obisnuim fara copii (inca nu mergem la cresa) si fara prieteni. Va pupam si mai intram pe la voi! Mamica de Radu (01.04.2009) |
bine ai venit in gasca ! santem cateva ,,raritati ,,pe aici ! intram si noi ,care cum putem ...eu una as intra mai des ,dar nu am cu cine comunica .asa ca ne lasam mesaje ,asa cand si cand ,cat sa nu moara topicul.
poate si cu tine ,alaturi ,dam o noua nuanta !
ati lasat copii acasa sau cum?
frumos la voi in oras (in nl) ,am avut si eu prieteni pe acolo ,parca in bosstraat ,in apropiere era un AH.
pupici si o seara faina .
albertje spune:
citat din mesajul lui jenn Asa e prognoza asta e,frig si ploaie saptamana asta.Deja -s curioasa,ce folositi din Olanda-zwitsal,parca?Week end ul care vine avem musafiri. |
ne-am hotarat .mergem sambata asta la maastricht .
da ,zwitsal folosesc de la voi .chiar am lotiunea de corp pe terminate ,asa ca mergem .nu vreau sa ii schimb iar pe produse nemtesti .se impaca excelent cu astea .
mergem la ceva shopping ,pt copii ineosebi si evident la un supermarket ,ca cum stii aici nu gasesc delicatese olandeze ,gen stroopwafels ,tompousjes ,pindasaus dela konimex ,unox worst ,pindakaas si cate altele ...am lista mareeee.
vii si tu o fuga la maastricht?
jenn spune:
Poate alta data,astept musafiri din 2 zari si tari,asa ca s prinsa cu pregatirile sambata.Manuela77,bun venit,reacomodare usoara!
gusta spune:
Buna si de la mine.
Cine a comandat vremea asta ca eu vreau soare si caldura . Stiu ca sunt visuri da macar poate poate.
Hai ca mai vin si eu la subiect si poate poate se mai aduna lume.
Marilena si Mara Augusta
albertje spune:
citat din mesajul lui jenn Poate alta data,astept musafiri din 2 zari si tari,asa ca s prinsa cu pregatirile sambata.Manuela77,bun venit,reacomodare usoara! |
UAU ,ai casa plina ,care vrea sa zica ! si mie imi plac musafirii ,dar doar cei ce nu stau extrem de mult .ce trece de 2 zile ,devine deja stresant.imi schimb tot programul,si eu si copiii si greu ne revenim.
ai tai stau mult?
albertje spune:
citat din mesajul lui gusta Buna si de la mine. Cine a comandat vremea asta ca eu vreau soare si caldura . Stiu ca sunt visuri da macar poate poate. Hai ca mai vin si eu la subiect si poate poate se mai aduna lume. Marilena si Mara Augusta |
foarte bine ca ai aparut si tu gusta ! hai sa vorbim ! ce subiect abordam?
obiceiuri olandeze ? ticuri ,meniuri ?