LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**
Raspunsuri - Pagina 15
Gaza22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique am votat dyana, provista, mireal. pe pisigri pot sa o votez mai tarziu. cine mai are plantatie? mi-am facut si eu plantatie. Plantatia mea ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Eu, eu am plantatie
Banuti pt Gaza Cafe Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui m_monique am votat dyana, provista, mireal. pe pisigri pot sa o votez mai tarziu. cine mai are plantatie? mi-am facut si eu plantatie. Plantatia mea ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
de la mine 72 banuti pt tine...si eu mi-s boieroaica pe aceasta plantatie
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgyiuly spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Orez cu morcov fiert mar copt mai pe seara Cica e bine ca la diaree sa se evite proteinele, asa ca mai combina orezul cu mar copt si cu morcov |
Proteinele si glutenul!Noi la diaree ne-am tratat doar cu orez cu morcov,3 zile si laptele praf diluat cu faina de orez (adica in loc de 6 masuri/180ml apa puneam 3 masuri lapte praf si 3 de orez),Biotics si inca ceva pe baza de drojdie!
Sanatate multaBriseis!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui carmenada Am pus niste poze cu harnicuta si cochetica si lu' mama. Mai incerc odata ca pusesem link numai la cele 2 poze. Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
scumpica foc harnicuta cochetica
dar ce a gasit ea asa gustos pe jos?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
georgyiuly spune:
Am mai votat si eu plantatiile Provistei,Monicai si Mireal(ei)...ca momentan doar acolo ma incadrez cu orele!
Carmenada :scumpa tare harnicuta mamei..dar si mamica tare bine arata!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni
olishka spune:
M_monique am gasit si pentru 69 de monede
Carmenada am admirat-o pe Ina. De fapt v-am admirat pe amandoua
Olga, mamica lui David iepurasul
Adee spune:
Rares
Ilinca
Gabriel
Diana Andreea
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza
11 LUNI
mireal spune:
Carmen harnicuta Ina.Theo a dormit vreo 2 ore, am stat si eu un pic si m-am relaxat.Vad ca s-a intors iarna.Ati dat linte la bebei, cum?Plantatia lui Mireal
Nikoleta20 spune:
citat din mesajul lui Adee Rares Ilinca Gabriel Diana Andreea purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza 11 LUNI |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA.
FETELOR ,IERTARE K AM DAT BIR CU FUGITII,DAR INJCA MI-E DESTUL DE GREU SA MA ACOMODEZ CU NOUL PROGRAM...LUCREZ 10 ORE,IAR ACUM LUI MARIO II IES SI CEVA MASELUTE...SUNT CAM ...SI CHIAR NU REUSESC SA INTRU...
IAR DE AICI NU PREA AM TIMP,CACI E UN DEPOZIT SI CAM E FOC CONTINUU...PLUS K MAI SUNT SI SEFII PE AICI...
IN REST,NOI SUNTEM BINE SANATOSI,DESI EU SUNT DIN NOU RACITA...ACEEASI TUSE IDIOATA
VA PLACE CE FRUMOASA E VREMEA AFARA??SCOATEM SANIUTELE?....DIN NOU?
Gianina34 spune:
pisigri - dupa ce te dezmeticesti din sarbatoare , te rog sa pui linkul cu jucaria ta despre care s-a discutat zilele trecute si care nu prea ar face zgomot (nu prea stiu sa o descriu pt ca mi se cam amesteca in cap si nu o pot localiza)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni