din ce recipient sa ii dau laptele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si eu am avut mult timp problema asta. Unul din baietii mei a baut pana la 4 ani laptele cu biberonul pentru ca nu am reuzit sa gasesc vre-o "chestie" din care sa poata bea stand culcat pe spate. Orice era de baut ziua - era baut din pahar/cana absolut normale. Doar seara si dimineata - laptele - era problema. Canutele cu cioc nu au supape si curgeau cand ramaneau rasturnate prin pat - la un moment dat gasisem ceva cu supapa, dar nici eu nu reuseam sa trag din ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Citind acest subiect ma gandeam ca poate ar fi timpul sa incep si eu dezvatarea de biberon.

Voi de la ce varsta ati inceput sa introduceti inlocuitorii pentru biberon? Vlad al meu are acum 1,3 ani. E timpul sa incep?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

clar din cana cu cioc nu vrea decat apa...

ieri seara a mancat la lingurita 350 ml lapte humana de seara cu 5linguri de cereale;
adormit legat de la 10 la 1 si apoi sculat din 2 in 2 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

si noi 200 ml tot cu lingurita...dupa ce am incercattot, incusiv sticla de Teddy......din care apa nu refuza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Eu citesc cu interes... ca si noi suntem cam in aceeasi situatie. Adica Mister (14 luni) bea apa din canuta, lapte doar de la tzitzi (biberon nu a "folosit" niciodata, am incercat sa-l invatam cu el dar a refuzat categoric). Si eu alaptez dimineata si inainte de culcare, jupan consuma fericit gris cu lapte, cereale cu lapte, orezncu lapte (de vaca)din farfurie cu lingurita dar daca simte lapte in canita nu vrea. Childminder-a mea imi spune ca uneori la amiaza accepta sa bea cate un pic de lapte de vaca din canita (dar nu mai mult de 50-6- ml)... dar de la mine nu a acceptat nimic.

Eu nu ma grabesc sa-l intarc inca... dar citesc cu mult interes ca totusi as prefera sa stie sa bea laptic si din cana (noi avem vreo 3 modele, din toate accepta apa dar lapte... ioc)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Porumbita, ai incercat sa ii dai direct din cana/pahar de oameni mari?

la noi doar asta a functionat, cand avea T 6 luni eu am inceput serviciul si cum ea nu stia ce e ala biberon, ne-a fost mai usor asa....

evident, nu ne-am mai stresat cu cani cu cioc si alte ustensile asemenea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bea dar ff putin

pe mine nu ma deranjeaza sa ii dau la lingurita seara

problma mea e cand se scoala la 5-6 si e evident ca ii e f foame;
acum ii dau san dar cand il intarc cum fac?

ca e prea adormit pt baut din cana sau lingurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Intreb si eu...de ce e mai buna o cana cu cioc decat biberonul?
Eva bea lichidele din cana cu pai,dar laptele il bea cu biberonul. Oricum laptele de dimineata il bea pe la 4-5, in somn, culcata, deci nu cred c-as avea vreo sansa la altceva.
Iar seara adoarme mancand, deja la ultimele supturi din biberon e cu ochii inchisi.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Aseara a baut si el laptele cu biberonul...nu ma bucur inca...am mai avut zile din astea, ca in urmatoarea seara sa refuze categoric..si eu la fel, nu ma deranjeaza sa i-l dau seara cu lingurita.. iar noaptea a inceput sa nu mai vrea el sa suga la san...si ii dau apa cu biberonul, cand e gata sa adoarma..il tin in brate si ii cant si cand inchide ochisorii ii bag biberonul cu apa..bea ce bea si se culca.sper sa-l tina
Nici Alexutu nu bea cu cana decat un pic, de distractie..

Mergi la inceput

nu mai vine nimeni cu nicio idee?

noi tot la cana cu pai am ramas, dupa ce am cumparat la biberoane si la tetine de nu mai stiu pe unde sa le pun...
2 seri la rand a baut tot din cana cu pai, fara sa mai fie nevoie sa mai mergem in bucatarie sa mai papam cu lingurita..acum ar fi a treia seara.. sa vedem..

Mergi la inceput