Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 8
happy_uka spune:
Noi azi am prestat bananas pentru prima oara...yammy rrrau!
Am mai citit din urma si vreau sa pe her goodness, sa-i zic ca sper ca te-a lasat starea usor blue care te incerca ieri. Nu ai de ce, esti o mamica exceptionala, stii si tu!
Cu iesitul pe afara, in lume, va inteleg, cred ca toate suferim de asta mai mult sau mai putin. Noroc cu netul!! Mai aveam ceva de zis, revin!
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
selen80 spune:
wow, Uka ce mesaj luuung it's not like you
noi am primit cadou "antepremergatorul" , dar uite, l-am gasit www.ertual.ro/Product/B00004T2WP/Playskool-Step-Start-Walk-n-Ride" target="_blank">AICI
Snowwhite e Sleeping Beauty la ora asta , multam de intrebare...fotomodeala ce face?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ioanna81 spune:
buna dupa-masa si de la noi
vine iarnaaaaaaa mama ma-sii
uka, liliac bine ati revenit
am vazut si eu fotografiile Maiei. s-a uitat si sotul care a spus "mama, ce copil frumos!!"
iulika felicitari pentru felul tau de a fi. ma bucur ca superBrucu e mai bine.
fragitza duble felicitari. la mai multi!
am citit tot dar nu mai retin multe. cred ca luare de notite scrie pe mine.
Carol al meui s-a trezit la 5 jumate l-am mai pacalit noi pana la 6 jumate da' mai mult n-a mers asa ca ne-am mufat si a adormit... da' sunt cam
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 wow, Uka ce mesaj luuung it's not like you |
It's not even ME!!
Multumim, bine.. Cam face figuri nu vrea sa adoarma.. Da o dovedesc eu!!
Merci de link
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Dana15 spune:
Buna sa va fie ziua!
Un pupic dulce pentru printesele sarbatorite astazi Emma si Isabela, dar si pentru cei doi cavaleri neinfricati Alexandru (ce zambet minunat are) si Alex;
Imbratisari si fori pentru mamici
Imi este dor de Claudia 4mykids, desi imi dau seama ca lipsa timpului o impiedica sa fie alaturi de noi..o imbratisez oricum! mi-ar place sa mai vad din cand in cand pozute cu fetitele cele dragalase;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
It's not even ME!! Multumim, bine.. Cam face figuri nu vrea sa adoarma.. Da o dovedesc eu!! Merci de link Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
e cea de-a doua personalitate a ta??
cu prima ocazieo sa-i intreb pe cei care ne-au dat cadou de unde l-au luat...am eu o banuiala ca de la "casuta cu povesti", din tomis 3...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
iulia0807 spune:
Buna ziua!
La Buzau ninge ,ploua si e urat tare.Drept pre care stam incasa si azi.Oricum nu prea aveam putere sa iesim azi dupa o noapte cu muuulte treziri.V apupam si va dorim o zi frumoasa.Sanatate copiilor bolnaviori si multe lunite celor aniversati azi.
P.S am pus is noi poze noi la semnatura .Speram sa se vada
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
Dana15 spune:
Sabina..sper sa treaca cat mai repede perioada blue..imi dau seama ca mama ta v-a fost de mare ajutor..si Erika incepe cresa in aprilie..uff! ce emotii! este prima data cand merge, nu-i asa? sper sa se acomodeze usor!
Techila imi place tare mult poezioara scrisa la semnatura..haioasa si duioasa in acelasi timp..ca tine, de altfel; si zici ca falcosul incepe sa-si intre in rol?!! pai nu ziceai tu ca-l faci killer platit?! eee??!!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Iulia l-am vazut pe bebe Raducu..tii ce pui frumos aveti!! inca un paros! mami, si este vesel de numa'! in poza 35, pe langa castronel ce mai avea pe masutza?!
Thank God I'm a woman!
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Iulia l-am vazut pe bebe Raducu..tii ce pui frumos aveti!! inca un paros! mami, si este vesel de numa'! in poza 35, pe langa castronel ce mai avea pe masutza?! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Buna Dana.
In poza aia mai vem o jucarie din doatarea scaunelului.Se vede ca este prinsa de masuta scunelului sa-l tina ocupat pe pici pana pregatim mancarea.
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia