Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Va multumim pentru urari, nici nu stiti ce m-am emotionat.

Elle, Alex, X gg, Lali, Meli, Selen, Monikus, Anomis, Anamaria, Techila, Iulika, Liliac, Suede, Doris, Dana, Raluk.

Am pregatit o ciorbita si niste ciuperci gratinate pentru cine doreste. Tocmai s-a trezit mandrul, merg sa-l pup zgomotos.

Pana acum am scris la mesajul pe care tocmai l-am pierdut, uff, parca nimic nu merge , iau o gura de aer si incerc sa-l rescriu.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

MMMMMMMMM,

Ce bine suna,iau si eu o portie din fiecare .
Va si noi!

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Va multumim pentru urari, nici nu stiti ce m-am emotionat.

Elle, Alex, X gg, Lali, Meli, Selen, Monikus, Anomis, Anamaria, Techila, Iulika, Liliac, Suede, Doris, Dana, Raluk.

Am pregatit o ciorbita si niste ciuperci gratinate pentru cine doreste. Tocmai s-a trezit mandrul, merg sa-l pup zgomotos.

Pana acum am scris la mesajul pe care tocmai l-am pierdut, uff, parca nimic nu merge , iau o gura de aer si incerc sa-l rescriu.

Va pup.

mami fericita de Alex

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela,

papusica sa nu mai fie maraita.
Noi am amandoi cam doua ore,ce bine mi-a prins...ce sa facem pe vremea asta?Si cica asa o tine si saptamana viitoare .
Ce frumos la voi,plaja,plimbare,vrem si noi!!!
Asta este,mai avem un pic si scapam de iarna asta care nu ne mai iarta.
si pentru mami.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Raluk ai fost tare cu inceputul diversificarii. La multi ani pentru mami tau!

Monikus ce bine ca ati recuperat pozele. Pup pentru Rares cel dulce, sa fie cumintel!

Liliac sper sa nu mai chinuie dintzochii baiatul!

Selen ce frumos ca Ebru sta singurica in fundulet, am vazut poze cu o mamica finuta si fiica ei cea dulce.

Techila parca iti vad baietii in actiune, super tare semnatura.

Dana pupic pentru papacioasa Ana, deci marul e preferatul ei pana acum.

Am vazut poze cu sarbatorit scump de 6 lunite, Alex. Anamaria, sa-ti traiasca baiatul!

Uka esti grozava, super pozele cu printesa costumata!

Mergi la inceput

Elle de aseara am vrut sa-ti scriu cateva cuvinte frumoase. Esti o mamica super, sper sa fie bine Anna! Multumim pentru capitole si pentru versurile frumoase pe care le scrii. Te imbratisez cu drag.

Alex pregatisem un mesaj, dar au raspuns fetele asa frumos, mi-a placut foarte tare ce a scris Claucia. Tu esti o tipa super si o mamica grozava, stii asta? Te pup.

Nela ce m-am bucurat sa te vad, emotionant cum ai povestit de intoarcerea acasa, cred va fi superb. Pupic pentru Ana cea finuta si pentru mamica ei draga.

Carinablanca sper sa vina pofta de mancare si sa treaca repede DA. Are efect baita cu tarate? Noi il dam seara cu o crema de le Bioderma, iar de trei ori pe zi cu apa termala pe zonele unde sunt bubitele, dupa ce se vor usca vom aplica un unguent cu antibiotic dimineata si altul puternic seara. Mi-a spus sa evit: dulciurile, sucurile din comert, nucile, kiwi, iaurt cu fructe, soia. Nu stiu daca are legatura cu alimentatia mea, dar nu vreau sa risc, as manca si paie numai sa treaca iritatia la baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hola.....

eu am vazut ca daca nu intru nu intreaba nimeni de mine si nici macar nu va preocupati de soarta mea
Numai Uka mondiala ma doreste

Dragele mele, sunt in culmea fericirii ca sunt la zi si pot si eu sa ma hahaiesc cu voi pe temele alese.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

intru sa va fac repede capitol.

revin dupa ce se culca zuzele ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Hola.....

eu am vazut ca daca nu intru nu intreaba nimeni de mine si nici macar nu va preocupati de soarta mea
Numai Uka mondiala ma doreste

Dragele mele, sunt in culmea fericirii ca sunt la zi si pot si eu sa ma hahaiesc cu voi pe temele alese.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

da oare Lucia ce mai face?
si de ce nu ii da ceai lui David?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

gata preparat .. servit cu un fulg de zapada si cu un strop de vant ..

102

enjoy!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Hai ma LUTO ca noi toate ne gandim la tine,ba eu chiar te-am intrebat cum sa dau piersicuta si te-ai facut ca nu ma auzi,glumesc iti dau un si sper ca sunteti bine
UKA ai fost bestiala cu costumasele Carinei,chiar ma gandeam cum naibi ca eu am trecut si mai multe si tot iesea transportul mare
DANA felicitari pentru diversificarea povestita foarte frumos
RALUK sa-ti traiasca mami si sa va bucurati de ea multi ani de acum incolo
TECHILA vai ce scor impresionant,saracu bebe cu ochii ce-o sa-i fure bebe cu falci mancarea din farfurie
Am mai citit dar iar am uitat...a o dulce dulce pe NELA

Mergi la inceput