Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 16
raluk16 spune:
Selen multumim de urari! Amandoua printesele sunt niste papusele, nici una nu mi se pare baietoasa
techila apoi de aia e mai fortzos bebe cu falci! Va fi dur asa, ca nu au aceleasi preferinte culinare... Ioi ce tare, 43 de lingurite la zero
Uka esti bestiala! Pai nici nu mai trebuie sa-i cumperi, ii arati pozele astea cand va fi mare
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
NelaM spune:
Vai, Raluka, ce ma bucur ca am nimerit-o! Multi ani inainte, sanatosi, mamei tale! Stii ca mie imi placea de dansa de cand eram graviduta, ca tot iti ziceam una, alta si tu imi ziceai ca mi-e mie dor de mama.
Fraguta, multumim, mami, esti o draguta!
Asa mi-a placut rochita aceasta de la zara... am zis ca o am si de botez daca nu gasesc ceva mai frumos pana atunci.
Natalixul e o finuta, i se potriveste melodia aceea a lui Iglesias de minune... eu am ascultat-o impreuna cu Ana atunci si ii ziceam ca este dedicatie pentru o fetita draga mie.
Tinem pumnii cu scaunul ala, sa gasesti ceva fain si ieftin si sa mi dai si mie idei, ca eu inca nu stiu ce facem de scaun. Ana e din ce in ce mai pregatita sa stea in el, noi, insa, nu!
Poate ii aduce tatal ei din State, acum, in martie! Asa ma seaca americanii astia cu lucruri ieftine MADE IN CHINA!!! Sa vina Sorin cu ele, inapoi, cum s-ar zice, le aduce acasa, la mama lor...
Gata, acu' chiar ca ma duc!
Va pup.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
selen80 spune:
mda, Uka, tu ti-ai facut treaba, dar eu nu scap de Ebruska pt juma de ora daca-i pun doar poza intr-un jumperoo
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Raluk, la multi ani fericiti mamei tale!!!. Mi-a placut mult de tot ce ai scris despre soti...m-am regasit in multe randuri...dar nu in cele bune... Nela,pupam Mentosana si pe mamica ei Si ma tot tin sa-ti spun ca ma bucur ca am contribuit si eu cu ceva bun pt voi (ideea cu un weekend in 2) Monikus,te pup si abia astept ziua in care o sa ne zici ca puiul e baiat de comitet Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Multumim, multumim
Am scris si ceva de rau?
raluk16 spune:
Carina ma bucur ca Maria a papat mai mult laptic
Nela sa stii ca si de aceea m-am emotionat, ca mi-am amintit perioada "burtii" cand tu ma citeai asa bine ca ma inteleg bine cu mami, si ma tot intrebai de ea . De asta mi s-a parut tare de tot ca exact azi ai amintit-o .
Selen super cu poza intr-un jumperoo
raluk16 spune:
Selen e super tare antemergatorul vostru! Sa imi spui daca e si de calitate. Cum noi suntem in urma, pe cand voi avea nevoie sigur vei observa.
Alex mami, n-ai inteles nimic . Eu cu postarea de ieri tocmai invers am zis, ca poti sa-ti scoti din cap asta ca tu agiti fata! Pentru ca eu sunt calma si Alex e marait, si tu esti agitata si printesa Alessia e o lady . Deci macar stresul asta sa-l abandonezi!
Vik iti doresc o zi usoara si scurta!
Vai, Luci, dar n-ai vazut ieri ca am zis ca ma apuc de diversificare doar cand e mai cuminte cupilu? Ca asa nu se poate cu gatit si spalat atatea ustensile... Buuunnnn deci ar trebui sa-mi caut bouncer sa stea si piticul meu ca grasunelul tau in fotoliu . Si de acolo nu vrea sa faca abdomene?
anamaria1979 spune:
Techila super bebe falcos, adica 43 lingurite mi se pare o masa pe cinste. Acum nu stiu ce sa-i dai celuilalt. Poate nu e genul cu legume, o vrea o fripturica
Uka da dragute sunt costumasele fetitei. Mie mi-a placut cel mai mult melcul.
Nela ce dragut concediu o saptamana in Singapore. Cand citesc mesajele tale parca as vrea sa ma rup si eu de tara asta. Nu prea imi place.
liliac1 spune:
Ralukule La Multi Ani Fericiti pentru mama ta! Sa fie sanatoasa si sa-si pastreze tonusul la fel ca si pana acum! O imbratisare calda din partea noastra, mai ales ca este mama unei fapturi minunate...stii tu despre cine-i vb
uka esti MONDIALA, fata draga!! Chiar ca-i stau bine hainutele Carinoasei Ma, si nici macar nu i-s mari...ca pe site scria 12-18 luni. Ii vin perfect
Selenica Daca nici Ebru nu mai este finuta...apoi sa ma ierte toata lumea...da's smintiti aia de ii zic "el"!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Nu,nu Raluk,nu ai scris de rau...eu ma refeream la partile "rele" ale sotilor...
Uka,mortale rau pozelesi thx pt ca mi-ai deschis ochii
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
selen80 spune:
Raluk iti zic, sigur ca da...oricum, e pt 9m+, deci mai e timp....sau cine stie, poate Alex o sa mearga mai devreme decat Ebru si n-o sa mai apuc
Liliac asta se intampla cand o vedeau imbracata, cu caciulita, cu blugi etc...probabil si pt ca eu n-am prea imbracat-o asa...delicat..de fetita...ca si pe mine ma enerveaza intrebarea " de baiat sau de fata?" in magazinele de hainutze....costumasul ala cu ursuletzi, de iarna, cica era pt baieti...de ce oare??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta