Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Merg sa-mi pun piticii la treaba prin casa caci de sambata am facut numai strictul necesar........

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

1. Ceska, scarlatina nu e o boala a copilariei. Tre sa aveti grija sa faceti tratamentul ca la carte (copiii prietenei mele au facut 30 de zile antibiotic si apoi doza de intrezinere pana la 2 luni, saptamanal...). Doamne ajuta sa fie totul bine!

2. LalaD, e ultima data cand mai fac analizele copiilor aici. Pt adulti lucreaza FB, dar nu are trecuta varsta pe buletin si apar valorile de referinta generale. Ozanei i-am facut tot aici anul trecut si analizele au fost oprite de dr care a zis ca-s perfecte dar ma intreb daca erau ca si anul asta...am verificat valorile din inertie, fiind convinsa ca e totul bine. Valoarea sideremiei e mare si pt o femeie adulta dar pt varsta ei. Am zis ca o luna de zile sa consume mai multe citrice si sa urmarim ca apa minerala sa nu aiba prea mult fier si repetam la Babes analiza. Ozi e disperata ca au cam chinuit-o dar sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul ok.

3. Declar cu un ochi razand si cu unul plangand: a reusit operatiunea intarcarea!!! Dudu ieri a refuzat sa puna gurita pe tzitzi spunand ca are buba...a mangaiat-o si a bagat-o inapoi sub bluza. Ciudat, am avut asa un sentiment dureros...

4. Am hotarat ca din 5.04 pana in 11.04 sa mergem la Barcelona in 3 (Dudu ramane cu bunicutele). Caut oferta decenta pt avion (cazare am ochit).

5. Ma apuc de curatenie, calcat si mai am de finalizat 2 articole SF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miutza felicitari pentru sirenuca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ceskule ai fost tare la faza cu vrutul nepotilor! :)))
Cel mai probabil la Luca este vorba de testicul flotant. Insa si asta am inteles ca trebuie "rezolvat". Asa ca...medic scrie pe noi!
Imi pare rau ca o tragi asa de tare cu bolile copilariei! Imi amintesc ca si eu i le aduceam mamei acasa si zacea saraca de ea, in timp ce eu topaiam nevoie mare, bolnava cu acelasi diagnostic. Darnici copilasii!

Mirikule, stiu sigur ca are mare importanta directia pe care dormim! Sunt sigura ca nu este doar o coincidenta somnicul linistit al lui Alexi!
Spor si rabdare maxima la amenajare!

Ema, legat de scaunele...cred ca depinde f mult de constitutia copilasului! Luca de ex. sta in inaltator de la ~ 3 ani, dar asta pt ca este f inalt pt varsta lui. Ana, pe de alta parte, cred ca va sta in scaunel pana mai tarziu! Cred ca cel mai bine este sa iei 2 in 1 ca sa te asiguri!

Ven dimineata am fost in mare viteza (ca in fiecare dimineata! ) si efectiv am uitat sa-l mai verific, desi aseara asta imi propusesem. I-am dat misiune sotului sa vada si el ce si cum, dar indiferent de ce zice si el, mergem la medic.
Ce-ti mai fac puiutii?

Pupici!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gatta, sanatate multa Saritei! Cred ca i-am scris si lui Laurici D (apropos...Lauriiiiiciii!!!) despre Stodal granule. La noi a facut minuni! Daca nu da rezultate patlagina, poti incerca.

Grati imi inchipui ce ai simtit cand Dudu a refuzat sanul! Dar mami....asa trebuie sa decurga viata! Ei cresc si devin independenti! E dureros pentru noi, closcutele, dar lor le este benefic! mamica dulce!
Vezi ca pentru Barcelona au oferte bune cei de la Blueair! Suna la ei sau intra pe site. Poate prinzi chiar vreo oferta de-aia instant super buna! Asta daca sunteti dispusi si la low cost!
Distractie placuta! Va invidiez!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

grati, mustacesc:) a crescut dudu mare! tu stii ca eu sunt pentru alaptat, dar mai stii si ca mi se pare ca la un moment dat devine o forma de dependenta a mamei de copil si nu invers. felicitari! las-al sa creasca! e baiat mare de-acu! pusici lui dudu cel vajnic:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

alinush, are, mare. dar nu e numai asta la mijloc. mai sunt o gramada de chestii car einfluenteza somnul. atat citesc pana o s aametesc:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Am o stare super nasoala: pe o colega de-a mea o muta pe alt dept (sa n-o dea afara ) si am o stare de sila, cum n-am avut in viata mea.

Hai ca iar va 'sec' cu pb mele de la munca!

Ceska, off imi pare rau ca treci prin asta; cam aiurea cu bolile copilariei facute de adulti!
Ai grija de tine!

Miri, ai fost super tare la comparatia cu guma de mestecat . Intr-un final, as m-am gandit si eu sa nu cumva din 'rasbunare' sa bage degetul.
Este foarte fericita seara - 5min cat s-adoarma o tine si apoi, o arunca.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

ginette, si pt 5 minute d eplacere nevinovata atata stres? las-o mama sa-si faca si ea damblaua! nu-i strica dintii, si nici somnul:)
cat despre servici... nimic mai ingrozitor pe lumea asta decats a mergi la un job car enu-ti place si de care ti-e sila... o smekerie, schimba pozitia biroului: fata la usa (sa poti vedea oricand cine intra in birou), perete in spate dar nu pe linia directa. pune in spatele tau un tablou frumos cu un munte, o fotografie e suficienta, dar munte fara apa, rau sau mais tiu eu ce acvatic. daca gasesti o rama roshie pt o imagine simbolica tp reputatie... ar fi eprfect (fara copii in poza aia). si ia-ti o planta. o iedera, simpla. de care sa ai grija. pe care s-o atarni in partea stanga in coltul indepartat, cum intri pe usa biroului. si iarta-ma daca ma ambalez un pic cam tare:)))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

alinush si ceska, am avut candva un amant cu "neregularitati":))) si credeti-ma ca nu ne-a deranjat fix deloc:)))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput