Gradinita Junior Genesis - Aviatiei

Gradinita Junior Genesis - Aviatiei | Autor: BettyEscu

Link direct la acest mesaj

Pentru cei interesati de aceasta gradinita, o sa relatez cateva fapte, urmand ca voi sa decideti daca este ceea ce cautati.

1. Ultimul care mi-a retinut atentia este Ziua Mamei 2010 in Junior Aviatiei.
In urma activitatii desfasurate cu ocazia zilei mamei, am putut CUMPARA martisoare pictate de copiii nostri. Probabil cadou de ziua mamei. Copiii de-abia asteptau sa-si aduca martisoarele acasa. Santaj sentimental.

2. Ceea ce nu se spune pe site, sunt taxele ascunse. De exemplu, 1 data pe luna (cel putin), sunt excursii. Exemplu: Excursie la Slanic 125 ron. Dar in acea zi se plateste taxa aferenta gradinitei, ca si cum o frecventeaza. Deci plus 600 ron.
Daca copilul e bolnav, plateste integral 100% primele 3 zile, dupa care plateste 50%, chiar daca este bolnav un timp indelungat.
Pe langa taxa de 1400 ron, mai sunt multe alte activitati contra-cost. Puteti incerca sa participati la aceste activitati sa trageti singuri concluzii.

3. Personalul didactic se schimba ca sosetele, e f putin probabil sa ai o educatoare mai mult de 6 luni, daca da, poti spune ca ai o sansa. De profesori nici nu mai vorbesc.

Sunt multe, multe alte fapte pe care nu am timp sa le scriu,dar o sa incep sa le relatez una cate una, cum apar. O discutie cu directoarea nu duce la nici un rezultat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Te rog mult, cand ai timp mai povesteste cate ceva despre gradinita, daca ai copiii acolo. Eu sunt in cautarea unei gradinite si tocmai la aceasta ma oprisem...
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

BettyEscu, ma bucur ca ai avut curoj sa povestesti si din experienta vostra la aceasta gradinita. Mai sunt inca 2 subiecte despre aceasta gradinita.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118717

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124126

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BettyEscu spune:

Am promis ca relatez faptele.
In 4 martie ni s-au oferit spre cumparare martisoarele facute de copiii nostri, in schimb de 1 iunie, de ziua copilului, au organizat o excursie cu toti copiii, GRATIS. I-au dus la calarit ponei, s-au jucat la Snagov, le-au dat o masa si le-au oferit un tort.

Jos palaria! Nu pot sa mai zic nimic:)

Sa concluzionez, probabil nu exista un loc perfect nicaieri, si si aici sunt si bune si rele. E important sa stii de punctele negative ca sa poti sa iei actiune singur. De exemplu, pe un alt forum o fosta educatoare scria ca din portia de 80 gr de fructe, au ajuns la 3 felii de mar. Nu stiam de asta. Dar o sa iau actiune sa-i dau seara mai multe fructe. E trist ca trebuie sa facem totusi aceasta "munca" de detectivi. Ne-am putea folosi timpul altfel.

Mergi la inceput