O parere

O parere | Autor: Aundow

Link direct la acest mesaj

Buna!Am si eu o intrebare.De cateva zile ma tot doare stomacul.Simt niste intepaturi,urmate de greutati de respiratie.Ai mei spun ca poate fi vorba de o rana pe stomac sau apendicita care se poate afla in stomac.Acum astept parerile si sfaturile voastre.Multam~:*

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

din pacate Mama Omida lipseste de pe forum momentan, asa ca vindecarile la distanta sint cu neputinta.

du-te la control, fata!!! astea nu sint simptome de luat in gluma!

apendicele e in dreapta jos, nu in "stomac"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Durerea cauzata de apendicita radiaza, de obicei, insa problemele la respiratie nu cred sa fie din cauza asta.
Mai pot fi muschii intercostali care pot da dureri la respiratie. Insa, astea sunt doar pareri neoficiale. Cel mai bun lucru ar fi sa stai de vorba cu un medic, sa te consulte, si , probabil, o sa-ti spuna ceva mai in cunostinta de cauza decat poti afla aici, pe forum.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Cred ca erai mai linistita daca inainte de a deschide acest subiect pe forum mergeai la medic!!!Nu poti sa stai de cateva zile cu dureri fara a vedea care este cauza.Nu mai sta,du-te la medic.

Mergi la inceput