Bv Delia13! Hai Mami07,Uta, Bluekid! Iepu2010(110)
Raspunsuri - Pagina 8
babyangel spune:
Rebiana, oare si tu vei naste inaintea mea?Moaaama , dar ce copilas lenes am....asa imi trebuie ca de cand era mic ziceam ca va fi un lenes ca nu misca tare in burtica, iar el m-a auzit
Greenfrog,sanatate multa la Petru mic, si nu te stresa . Ai incredere ca totul va fi ok, si sa vezi ca asa va fi!
Anca_Yari chiar zilele trecute ma uitam la pozele voastre pe contul comun, dar eu am uitat cu desavarsire ca ti-a fost sters contul.
Asa ca, Welcome back, si tinem pumnii pe 8 Martie!
Bobita, si tu esti aproape de eveniment, de te-ai pregatit asa intens? Cu tine unde putem vedea poze??
Corimami intre noi fie vorba...asta noapte am avut si eu o "idila" cu....Michael Jackson! (parca tu erai "fata cu Michael", nu?
Ioana28 sa stii ca asa se pare ca e cam stricta treaba cu zilele de prenatal: cica pierzi indemnizatia daca nu ai 42 de zile dupa nastere.. E vorba de fonduri diferite din care esti platita, si statului ii convine sa fie cat mai multe zile de postnatal, pt ca el plateste abia dupa aceea pana implineste copilul 2 ani. Prenatalul si post natalul sunt platite de casa de asigurari.
Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 7 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
DELIA - Bine ca s-a termminat cosmarul si esti acasa cu ai tai siiti este bine! Restul sunt doar amintiri care te-au intarit si mai mult.
BLUEKID, BAFTA MULTA SI COPILAS DRAGALAS IN BRATE!!!!!
ANDIRA - Ai grija si stai cuminte! Oare de ce te-oi simti asa? Poate ar trebui sa te duci la doctor ca sa stai linistita.
Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
CASTELANA - Ce bine daca dau la bucata! Voi merge acolo sigur ca am mancarime. Acuma as desena non-stop, pacat ca mai am una alta de facut prin casa.
Imi vin idei buluc doar ca n-am destula energie sa le pun in practica. pentru finalizare imi trebuie mai ales timp ca sa imi adun materialele si din asta n-am deloc.
Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
rebiana imi pare bine ca te.ai odihnit si tu ca lumea, in sfarsit
despre dop am auzit ca nu toate il pierd sau nu toate il au, cu cerclaj chiar n-am idee
delia imi pare rau prin ce.ai trecut, dar oricum esti foarte puternica si te.ai descurcat si mi.ai placut mult ca ai cerut externarea, foarte bine! abia astept s.o vad pe bebe jane
anca , la mine culmea ca misca mult ,des si de cate ori pun mana pe burta raspunde, chiar daca doarme , insist si imediat se misca in locul unde am mana, ivan era mult mai lenes sau acum e uterul meu mai subtire si percep mai mult miscarile
sa stii ca si eu sunt pe punctul sa ma resemnez...pana pe la 37+ pe urma sa vezi ce draci ma apuca!
bine ai revenit carla! eu n.am citit mesajele tale , ma gandesc ca esti sub moderare
andra e ok daca.l pui in scoica, la inceput nu tre sa.l tii prea mult, intr.adevar ti se pare ca sta aiurea, dar sunt facute special de la 0+ luni si nu.s probleme
roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cenia Am si eu o intrebare pt teacherele noastre: un copil de 4 ani e bine sa fie invatat alfabetul? eu de lene, recunosc si de burta si de copil care nu are rabdare sa invete ci doar sa invete din zbor, nu am facut-o si copii altora pe aici stiu deja sa silabiseasca. eu tot imi caut scuze, si aceea ca am copil hiperactiv care s-ar plictisi la scoala cind or face alfabetul in loc sa fie atent. am primit cva reprosuri de la consort si am venit cu argumentu asta. care nu a tinut. incerc de data asta sa revin iar. ca striga pruncii:" mama!!!!!! gata caca. vino sa ma stergi! mama, lapte......" |
Asta ma intrebam si eu...Alex de ceva vreme ma tot pune sa-i"desenez" numere si litere. si imita si el, da iti dai seama ca nu-si coordoneaza bine miscarile. Recunoaste cifre pe ceas de exemplu si litere pe tastatura sau in carti.
dar eu zic ca e prea devreme...acum daca ma intreaba ii raspund, ii arat, dar nu insist eu. In ultima vreme aproape zilnic avem program de "scris" dar cred ca il tine doar o perioada si apoi ii trece. Eu zic ca are timp. Chiar si la scoala il voi da dupa ce implineste 7 ani, va repeta grupa pregatitoare.
So, take it easy....zic eu
Ioana, 38+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
dayanara spune:
vladi asa e sistemul si aici, ma refer la scoala, de la 3 ani se numeste colegiu si clasele sunt in aceeasi cladire cu cei mari, chiar daca au loc de joaca si de masa separat, nu au program de gradinita ci mai avansat, in primul an nu, de la 4 ani in sus
roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
greenfrog, ai incredere ca va fi bine si problema se va rezolva de la sine. Ne rugam si noi ca micul Petru sa se refaca sa nu mai aiba parte de spitale. Pana atunci sa cresteti mari sa sanatosi, sa pape bine, si tie rabdarica ca toate se vor rezolva. Si programul o sa vi-l faceti in curand..ca sa mai poti pove cu noi, dar fara sa neglijezi odihna
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
bobita2010 spune:
Babyangel - noi azi implinim 36 de saptamani - si dupa amiaza mergem si la control - eu sper sa mai astepte , dar acum 1 an si jumatate am pierdut sarcina in sapt 35 asa ca am zis sa fiu pregatita, macar sa mai am timp sa mai merg inca o data la epilat
Cu ajutorul lui D-zeu vom fi bine de data asta
pe toata lumea
36+ cu
dpn 02.04.2010
ioanaa28 spune:
freedelia pt tine si micuta Jane.!!
imi pare rau de experientele neplacute, dar e bine cum le tratezi...de acum incolo nu mai conteaza decat cuibusorul vostru frumos si dragastos
asteptam poze.. !!
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...