Bv Delia13! Hai Mami07,Uta, Bluekid! Iepu2010(110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ASTEROPI - Tot nebunica este si pisica mea. De fapt, este un mic vanator si vedeta intregii strazi, acuma s-a cam resemnat la mama, dar stie sa intre pe sub pielea oricui. Si inainte de orice este foarte loial si iubaret.

Sunt moarta dupa el!

N-as lua alta rasa de pisica, doar asta. Seamana atat de tare intre ele!!

Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dupa ce ca sunt eu nervoasa de vreo2 zile si greu imi mai tin controlul, muncitorii au reusit sa ma enerveze si mai tare acuma la sfarsitul zilei.
Ca deasta sunt muncitori si nu ingineri!!!!

Toata saptamana ne-am rugatde ei sa termina de lacuit baile ca venim maine cu mobila, iar ei au lacuit taman azi si nici n-au lasat vreun geam deschis ca sa se aeriseasca.
Eu cum mai ma duc maine dimineata acolo sa inspir tot aerul ala toxic!??? Imi vine sa-i omor!
Nu cred ca voi mai merge, dar asta inseamna sa nu stiu care pe unde mobila va fi pusa.

Imi vine sa plang si-mi simt stomacul ca un sac de strans!!

Cristina +31 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Felicitariiiiiiiii bluekidoo !!! Bine ai venit pe lume Tanya Ioana, sa fii sanatoasa, iubita, respetata si avuta !!!

Felicitariiiiiiii mami07 !!! Bine ai venit pe lume Tudor, sa fii sanatos, iubit, respectat si avut !!!!

Noi am ajuns azi la Filantropia pt ca aveam impresia ca pierd lichid, l-am sunat pe Haiduc si mi-a zis sa merg sa ma vada. Nu pierd lichid desi eu simt ca e ceva pe acolo, sau ma rog, lichid este in cantitati suficinte.
A ramas sa ne vedem duminica la 40 de saptamani si sa vedem cum stam. Daca nu se intampla nimic mai asteptam saptamana care vine si daca tot nimic imi provoaca nasterea !
Important e ca bebelina era bine, ritmul cardiac era f bun si totul in regula !

Pupici la burtici si la minunile din ele si bineteles mamicilor si piticilor !

e in burtica +39 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

URA! Iepurasi noi, sanatosi si dragalasi!! SA NE TRAIASCA!!!!

Miria, nu te enerva, si nu t educe in aerul ala toxic... Fa o schita pe hirtie, vedere de sus (din tavan) si scrie acolo unde vrei sa puna si ce, la ce inaltime fata de podea... tot. Cu un pic de efort poti face totul f bine de la distanta si sa iasa bine!
Eu asa mi-am mobilat baile si bucataria, cu schite trimise pe email, ca se intimpla in luna in care am stat lipit ade pat si nu m-am miscat... si a iesit bine! Bafta!

Va citesc, dar nu-s deloc in the mood pt scris... Sint bine insa :))

Va pup!
37+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

Mami 07 cu bebe Tudor
Bluekodoo cu Tany Ioana
FELICITARI - multa sanatate , iar voua refacere rapida

Babyangel – le-am spus fetelor, a fost un accident intrauterin – decolare totala de placenta normal inserata si de aici o hemoragie f. puternica – probabil pe fondul unei hipertensiuni induse de sarcina – totul a fost f. brusc si neanuntat (ca sa spun asa), se intampla destul de rar, procentul este sub 1%si nu se cunosc exact cauzele, dar …apare –– incerc sa gandesc pozitiv desi mi-au ramas multe ``stoluri`` din urma – oricum acum am depasit saptamana neagra (35)

Dayanara raportez sosirea de la spital – colul este moale dar inchis, iar s-a intors cu capul in jos, acum 2 saptamani era transversal

Mihaelagrosan - - cu ajutorul lui D-zeu va fi bine acum
Bumbitza – si cel nou este frumos, important e sa fi tu impacata cu alegerea facuta

A, si am uitat sa va spun, acum ca suntem , mergem pe nastere naturala, asa ca trebuie sa fac o analiza ``cultura col pt streptococ beta hemolitic de grup B`` - voi ati facut asta ?

36 + cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bobita ce bine ca s.a intors bebe, adica vrei sa nasti natural nu?

freedelia eu vad pozele dar foarte mici, oricum m.am uitat bine la bebe jane si e tare scumpa, imi pare ca seamana cu coleman un pic
si copii nu mai pot dupa ea, stau doar in jurul ei :)

asteropi bafta la medic, sa ne dai vesti daca e sa scoatem majoretele

miria ai grija sa nu stai in mirosul ala, e destul de toxic , mai bine eviti si pe urma cand s.o putea asezi tu mobila cum vrei

rebiana am si eu o consolare in 42 chiar nu am cum sa nasc:)) ca doar mi.au schimbat data UM, macar atat ma lasi sa nasc inaintea ta :)

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Freedelia nici eu nu vad pozele

Asteropi, multumesc de incurajari si tin pumnii pt maine, sa decurga totul perfect!

38+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

dayanara multumesc pt compliment!
Pisicuta e bine, a ramas fara urechiusa in urma unei batalii cu un motan rau.

uta_ciun, multa putere si rabdare! nastere usoara!

mami07 felicitari! Bun venit bebe Tudor! Sa cresti mare si sa ai parte de fericire, noroc, sanatate si iubire!

astero, multam, acum sunt impacata cu covorul. Poza cu crazy matza eu am pus-o, ne-am obisnuit cu ea asa si pare ca nu o mai deranjeaza urechiusa lipsa, doar ca e f haioasa
Deci maine e zi mare! Hai curaj si odihneste-te ca vei avea nevoie de energie. Eu scot o motzata asa preventiv

miria, calm...si-asa nu poti schimba nimic! Lasa stresul si nervii pentru altadata!

sensibila, bafta la dr duminica! te-asteptam cu vesti!

bobita multumesc
ce bine ca s-a intors bebitza, cred ca iti doareai sa nasti natural nu? eu am facut analiza pt streptococ B, inca astept rezultatul... Daca iese pozitiv se poate trata cu antibiotic inainte, sau in timpul travaliului.

Ma intorc la facut sabloane pt desenele pe pereti Va pup, nu stiu daca mai intru in seara asta.

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

bobita2010 felicitari pentru micutul liliac, ce veste buna!!
Eu nu am facut niciun fel de analiza, nici la prima sarcina nici acum.
Ar fi la tine vreo banuiala ca nu este ceva in ordine?

oanaiacovita suntem alaturi de tine. Stiu ce inseamna ulcer, si la mine e la fel pe baza nervoasa, inca din copilarie.
Dar sa stii ca dupa prima sarcina mi-a trecut TOT ! nu mai am nici pe naiba! poate si la tine se va schimba ceva

---------------------------------------------
vine al doilea 38+ Felix Manuel
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.elemental.ro/blog" target="_blank"> blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Si despre kg...eu am +26 in aceasta sarcina, dar...cred ca tot mai am sanse in viata si ca nu sunt chiar cea mai urata balenusha.
Femeile pot fi frumoase si sexy la diverse dimensiuni
Spuse ea...intr-o pasa buna, sa ma vedeti cand ma apuca pe mine depresia

38+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput