In Banat la noi Acasa (19)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
gonghy spune:
Sara buna gagicele.
Mey io avusei ocaziunea ieri sa merg sa vad cata carne proaspata da refuzai hasbantu ca nu am avut insotitoare de bord
asa solo nu ma puteam bucura de bunaciunile alea
Asa ca am venit home si m-am distrat cu bubu care mi-a adus si mie o inimioara cu o poezioara pe o parte si pe partea cealalta amprenta manutzei plus o felicitare pentru buni
Am primit ieri la flori de la toata lumea da culmea numa zambile...mai unpic si ma strigau fetele zambilica
Iaca sa va serviti olecutza de tort diplomat felie nu am avut ca nu am mai apucat sa fac poza deoarece a fost devorat raaaapiiiid de lacuste dar aici puteti observa umplutura: ananas,mure si kiwi
iar frisca din el e natiurela adica smantana pentru frisca de la milli dar c-am grasa fu ca se lasa cu shezatoare in pat dupa o felioaca de torta
Acu va tzuchez si merg la nani ca maine am program de facut fac fasui uscat de post si pentru musiu hasbant frig carnatz separat ca nu poate fara carne
si mai vreau daca mai am timp sa fac papanasi cu branza dulce da dinaia fiertzi si da-ti prin grish prajit sau ii bag in gem ori smantanica
Hai ca va facui sa salivati olecutza acu inainte de nani nanai
Noapte buna!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
pfuai ce beton arata,super a iesit tortul,dar si savarinele tre sa imi iau si eu forma din aia zimtata sa fac,e reteta cu gris sau cu faina de malai?
cu prajiturile Laurelului.
bai resitanco tu de mai stai in umbra o furi,she fras nu scrii nimic,esci binie fata?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
laura super tortuletul tau , si savarinele .... sunt greu de facut ?????
io ce sa va mai zic , am maine o zi importanta si apoi poate ma mai linistesc .... putin sa-mi tineti pumniii maine
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
LauraBubu spune:
Neataa
Lauro draga, m-ai dat gata cu diplomatul rau
Unde gasesti tu atata timp, nu stiu. Eu abia reusesc sa fac ceva papica, si aia ceva rapid, ca de restul... se ocupa matusa Codrina
Acu am pus niste spanac la oparit, poate ajung sa-l fac azi, daca nu, maine. Mi-s curioasa daca o sa pape Oana, ca nu i-am dat inca spanac.
Maine merg la dentist. Tineti-mi pumnii fetelor ca io mi-s toata ... la
. Intotdeauna am o placere deosebita sa merg la dintar
.
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)2 fete cucuiete
Giova spune:
am avut o noapte cu mult mai buna decat cea de ieri.
Pana la ora 3 a dormit cu mine in pat si imi cauta non stop tzitzi, era tot cu guriotza pe bluza mea si cu manutzele. asa ca l-am pus in patut si somn pana dim. la ora 8.
poze cu cadourile de 1 si 8 martie facute de Marco la gradi:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-10/09:02:47
Claudia masa deci, te-ai pregatit pt.mine si eu ti-am tras teapa.
cristinqa of ce nasol, asa de greu trece si mai si doare.
Laura de unde iei curcanul? si eu vreau sa-i dau lui Edi, dar nu am luat in viata mea asa ceva.
super ca ti-a facut Ami felicitARE la gradi.
si eu trebuie sa incep cu dintii si tot aman. bafta maxima!
sper sa pape Oana spanacul. nici eu nu i-am dat inca.
Gonghi m-ai omorat cu tortul si savarinele. zau fata de inteleg cand mai ai timp si de asa ceva. super ca ai primit multe flori de 8 martie, chiar daca numai zambile.
Andanii tinem pumnii pe maine, sa-ti reuseasca ceea ce ai. si o zi buna sa aveti.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
andanii spune:
superbe pozele giova , ai niste copii frumosi ....
of si eu trebe sa merg la dentist , da o las pe saptamana viitoare , mi-e groaza de mor
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
LauraBubu spune:
Ioana - eu am luat curcanul de la o alimentara de pe ghe. lazar - o sa-ti explic mai exact daca vrei, dar este si la Kaufland. Dar la K. trebuie sa iei cat este ambalat, iar aici iti taie din piept cat vrei tu
Frumoase cadouri de 1 si 8 martie ai primit mai, mami, mai.
Andanii - bafta maine. Iti tinem pumnii sa iasa bine ce ai de facut.
Restul fetele - ati dezertat?
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)2 fete cucuiete
claudia74 spune:
Hi girls,eu is la bucatarie,am facut piept de curcan cu sos si acu am o prajitura cu branza dulce in cuptor.
Dana care-i baiu maine?
Ioana clipe minunate daruite de copilasii tai
Laura pai mai fac si altceva ce le place copiilor,eu ptr ei oricum gatesc extra
Cristina cum e piciorul?
la noi tot rece - 5 grade
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
andanii spune:
am emotii mari pentru maine ... sa trimiteti energii pozitive va rogggg maine intre orele 13.00-14.00
pupici
ANDANII
claudia74 spune:
Hi girls va las cafeaua,plec la munca imediat,
Dana ne gandim la tine azi dupa masa
o zi faina sa aveti.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10