In Banat la noi Acasa (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu stiu de cine vorbiti, nu-l cunosc,dar...
D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.

revin... u all.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mile Carpinisan,corespondentul Antenei 1

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Claudia am citit intre timp pe net. of ce groaznic.
Ma bucur ca te-a ajutat Aida si ati rezolvat cu transportul.
Laura a fost fain la zoo.ne place mai mult acolo decat in Botanic.
Magghyc sper sa gasesti ceea ce cauti. si mie mi se pare ca Dacia, unde stau fetele are de toate, e un super cartier si pozitionat bine. dar gradinita Waldorf nu e in zona. aici la noi sunt mai mult copii orfani acolo, e drept ca au un alt sist. educational.
Andanii votat animalul.

Edi e marait de cateva zile, ma chinui cu el cu mancarea...stam mai mult pe afara, ieri la dentist cu Marco si pe urma cu tat-su in mall la Alice in tara minunilor-3D. a fost super incantat smecheria mea, nu ne-am asteptat sa reziste atat. Sotul ii verifica ochelarii de pe nas, credea ca doarme...cand colo el se uita captivant si-i zicea lui ta-su' sa-l lase in pace sa se uite la film.

azi pe acasa, nu am nicio tragere d einima sa fac curat, sa calc....tot dupa pitic sunt, vrea sa umble...nu merge in 4 labe, nu se ridica, dar vrea sa fie plimbat prin casa.

poze aici:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#

si o zi frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

helloooo, ma mai tineti minte???
n-am avut net si nici n-am fost acasa de duminica dimineata pana ieri seara, asa ca sunt in urma rauuuu.........

am intrat sa-mi exprim regretul pt moartea lui Mile, imi era simpatic, chiar nu-mi venea sa cred cand am auzit vestea

si noi am fost la tara la mine, la inmormantarea unui unchi de-al meu, 59 ani, a facut infarct.tot asa, nu-mi venea sa cred cand m-au sunat

noi suntem mai bine, am avut o raceala puternica si eu si denis, el a facut si pneumonie, acum suntem pe tratament

ma grabesc sa-mi rezolv toate trebile prin casa, ca joi dimineata plec in italia din nou, si sa las toate in regula, sa nu pice pe capul lui barbatu-miu, ca nu le mai descalceste veci

revin.......

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/

NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Cristina imi pare rau ca ati fost bolnavi,mai ales Denis,off saracutul dar cum de a facut asa ceva? iara pleci fata..........? of sper sa fie bien de data asta

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Dorinuca imi cer scuze ca am terminat conversatia la telefon in ziua aia rapid da era seful meu pe acolo pe langa noi si cand ne vede ca vorbim la telefon se face verde-albastru de nervi....nu-i place sa vorbim si c-am evit in prezenta lui sa vorbesc la mobil. Dar sa stii ca in urmatorul moment liber am vorbit cu colega mea care se ocupa de comenzi si a avut si ea 2 cereri din partea a 2 persoane pentru NORADRENALINA dar depozitele cu care lucreaza majoritatea farmaciilor nu au asa ceva spitalele primesc direct de la anumite depozite care numa catre spitale livreaza asemenea produse.
A fost o zi taaaaare trista pentru noi ieri si azi si va fi intotdeauna un nor negru undeva in coltul inimii noastre pentru ca a disparut dintre noi un baiat tanar,frumos,cu o sotie minunata,un om cu suflet mare si curajos.Nu stiu cat l-ar mai fi putut ajuta noradrenalina din moment ce a facut septicemie...daca era doar in coma ajuta dar asa....dar si asa merita incercat dar nu mai vreau sa spun cat de sarace sunt spitalele noastre....oooffff ca am lacrimi in ochi si imi pare atata de rau ca maine nu ajung sa-l conduc pe ultimul drum printre sutele de oameni care v-or fi prezenti dar dimineata merg cu mama sa lasam o floare si un gand bun.

Clau ma bucur pentru veste buna...abia astept sa te vad

Mergi la inceput

da, clau, iara plec.ce sa fac??sa traim cu aer???sper si eu sa fie bine de data asta.se preconizeaza ca voi avea net acolo, insa.......nu ma culc eu pe urechea asta.

denis era spre bine sapt trecuta, l-am dus miercuri la gradi, si pana seara eram terminati amandoi.punctul culminant a fost vineri seara, am crezut ca nu-l mai pun pe picioare vecii-vecilor.offf, bine ca a trecut ce-a fost mai rau
am avut si de mers la tara, la bunica mea, acolo mi-a murit o ruda si am fost si la mort, cu denis trambalat prin masina....naspa rau

acum e mai bine, sper sa-si revina de tot pana poimaine
voi, cum v-ati distrat de "saptamana" lui andi??
am tot vrut sa-ti spun ca mi-a placut forma tortului, chiar e facut de tine???super, nu stiu daca te-am felicitat

vii de pasti in tm???ce fain
multe pt aida si laci, ca te-au sprijinit.nici nu vreau sa ma gandesc , ca vine luna aprilie deja

aida,

clau, ce sa zic, sper sa vii cat mai repede si sa aveti sarbatori linistite si fericite, cu toti cei dragi voua

iar va intalniti fara mine???

NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

si mai vroiam sa-i transmit "LA MULTI ANI FERICITI" lui Mihi, alaturi de gasca ei, cu scuzele de rigoare ca nu am apucat in 20

Mihi, esti sigura ca diagnosticul celui mic e suflu sistolic??din ce descrii, seamana mai mult cu ce are Denis, adica "insuficienta mitrala grad 1".nu stiu cat e de grav, inca nu sunt lamurita nici eu pe deplin, deocamdata merg pe mana doctoritei Doros(cea despre care vorbea giova).am si recomandari bune despre ea, dar si contra ei(Aida nu e prea multumita, si eu am incredere mare in Aiduca noastra).nu stiu ce sa spun, caci pe partea de cardiologie inca n-am umblat asa mult.eu incerc cat pot sa-l protejez de efort si de infectii, dar.....uite ca nu reusesc tot timpul

iti urez multa, multa sanatate si liniste sufleteasca, si tie, si sotului si la toti cei patru piticuti.poate mai pui poze cu rosa s-o vad si eu

Mergi la inceput

Buna gimineata

Cristina a fost totul bine,minunata party cu copii la sala de joaca,tortul eu l-am facut da cum! te mai miri oricum nu am fost multumita de el,dar na data viitoare va fi mai fain
Laurelule nu ai ce sa faci,uite ce a patit si cel de la carcotasi,ca nu-mi vine numele lui acuma,cel de la Ghiroda cu rahata asta de gripa porcina, a murit om tanar,talentat si apreciat,la voia lui Dumnezeu nu ne putem impotrivi,sa le fie tarana usoara,in veci pomenirea lor.
Mihi cum sunteti?
Cristina spor la treaba sa lasi totul cum traba acasa.
Diana tu pe unde umblii?
Dana votez zilnic dihania
Giova cum e Edi?
bre da Mirona cand apare ca o caftesc deja?
Dorina nu ai zis ce tratament ai primit la Vladu ptr streptococ si cand incepeti cel hormonal.
Laura ce fac fetele?
Magyc ai gasit ceva?
Lauricooooooooooooo unge fras ce-ai ascuns in Bucuresciul ala mare?
ma duc sa pun pachetel la gradi,va
si va doresc o zi minunata.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete banatene!

Si, totusi, vine primavara!

Eu, dupa cum cred ca banuiti, data fiind varsta-mi inaintata si lipsa acuta de miscare, sufar de astenie de primavara, drept pentru care am o stare de lene blegoasa incomensurabila stare care-mi afecteaza iremediabil neuronul lipsindu-l de inspiratie si cuvinte. Asa ca, sa nu va mire absenta mea indelungata de pe firmament, ca nu sunt eu de vina ...
Dupa cum spuneam si ieri, pe un alt topic, sa nu ma intrebati ce am mai facut cu Vladi, cu problema lipsei de hormoni caci raspunsul este simplu: fix nimic. De ce??? Pentru ca zicala "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" se potriveste de minune atunci cand este vorba de sistemul sanitar. Inca mai asteptam sa se intruneasca 'cea comisie, sa dezbata, sa aprobe, sa ... vai si-amar! ... cat despre streptococul buclucas gasit in nasucul lui, il tratam cu ospamox si atat. Partea mai nasoala este ca in gradinita copiilor a fost un caz de scarlatina, si-a trebuit luni sa-i fac lui Raducu un exudat faringean (caci al lui Vladut a iesit steril cu o saptamana mai devreme si dr. spune ca-i relevant) si inca nu mi-a venit rezultatul de la Bioclinica ... Sper sa nu fi luat ceva, ca si mor! O sa-mi petrec Pastele-n spital cu el daca chiar a "furat" microbul! .... Hmmm, om trai si-om vedea!

No, hai ca m-am vaitat mai ceva ca o baba ...

Lauriciule, draga mea, nu-ti fa stress, ca eu nu ma supar atat de usor! Stiu unde lucrezi si nu sunt absurda sa nu-nteleg! Maya ce mai face??? Dar tu???

Cristinica, iti spun si eu drum bun si sa dea Dumnezeu sa iasa toate asa cum este mai bine, caci Domnul stie mai bine decat noi ce ne trebuie! Imi pare rau sa aud ca Denis a facut pneumonie! Chiar nu stiu ce-o fi cu boala asta, ca pe multa lume (mari si mici) am auzit ca s-a imbolnavit in ultima vreme ... Sanatate maxima va doresc!

Claudelu, tu nu te-ai mai laudat ce-ai mai facut pe la acupunctura! Mai mergi, sau te-ai lasat de sportul asta??? Andi cum s-a distrat la party???

Ioana, cum este Edi??? Tu, totusi, in ce zona stai, ca n-am prea priceput?!....

Dana, animalutul respectiv trebuie votat in fiecare zi???

Chiar asa, Diana, pe unde umbli???

Mihi, iubita, iti spun si aici, inca o data, LA MULTI ANI!, sa-ti dea bunul Dumnezeu multa sanatate, fericire si spor in toate!

... Scriu de doua ore la mesajul asta, ca deja i-am si schimbat formula de salut! Daca ma mai intind mult ajung la "sara buna", asa ca inchei abrupt, nu inainte de a va transmite imbratisarile mele calde tuturor si a va ura o primavara veritabila in suflete si-afara!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput