In Banat la noi Acasa (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Cristina_OR spune:
scrisesem juma de ora la un mesaj si.......s-a evaporat
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
Cristina_OR spune:
deci.........exist, va citesc, traiesc(inca), da nu apuc sa scriu nimica.offf, si scrisesem atatea, cate ce mi-am adus aminte pt fiecare.acum nu mai pot sa stau, revin diseara sau maine
va pe toate si revin cu ce vroiam sa va zic
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
claudia74 spune:
Ioana ce intrebi drago si nu-ti spune nimeni niciodata,pai ai mei copii is scrisi la atatea alte subiecte......nu e nici un secret si eu ziceam sa scrieti fiecare datele voastre sa le trec la id dar v-ati zuitat,deci am o bucatata de d-soara Denisa care face 15 ani anul asta deci e cu acte in regula si Andreas face miercuri 6 ani
Cristina care-i baiu te-ai impotmolit undeva :))))
eu plec iara la munca,va doresc o sambata seara excelenta,pe maine girls
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
LauraBubu spune:
Cristina, mama, sa sti sa am patit-o si eu, dar nu eram logata... Deci io am fost
Claudia, doamnee ce fata mare ai!1 Nu m-as fi gandit. Sa-ti traiasca amandoi sa fie sanatosi. Si la multi ani pt Andreas. Sa speram ca n-o sa uitam miercuri sa-ti transmitem urarile de rigoare.
Ma duc la
Noapte buna
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)
2 fete cucuiete
claudia74 spune:
Buna gimineata,haidati la o cafa,eu acusi plec la lucru,azi is de gimineata :((( pana la 2
va doresc o duminica minunata
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
Giova spune:
of ce veste trista cand am deschis forumul...privirea mi-a cazut pe poza din dreapta paginii.
Claudia mama, nu eu am intrebat de copiii tai,. i-am vazut live si stiu cati an au. Laura intreba de ei.
Eu am zis ca ar fi bine sa scriem zilele de nastere, ca sa stim pe viitor cand sunt aniversari.
Aseara am iesit prima data la restaurant in 4. Nu ne asteptam sa fie copiii asa cuminti. acum imi pare rau ca nu am iesit mai des...acusi merge in picioare Edi si nu va mai sta eil in carucior.
si o duminica faina sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
gonghy spune:
Buna fetelor.
Voiam sa mai destind cata atmosfera dar m-am intristat tare mult cand am vazut poza de pe forum. Oooffff cata tristete,cata durere si 2 copilasi gemeni ramasi fara mamicutza lor draga cat de nedreapta e viata asta.
La fel e si la mine la lucru stress,nervi cat China nu-i de mirare ca odata o sa imi pocneasca mie sau la vreo colega o vena in cap si ne curatam din cauza unor patroni care cred ca li se cuvine totul....da ce mama dracului am ajuns iarasi sclavi pe plantatii????
Si pentru ce ????? Noi bagam ca prostii pana ne curatam si altii se lafaie pe munca si sudoarea noastra. Bai da am niste nervi acum de imi vine sa pocnesc pe cineva...mai bine ma retrag ca altfel cine stie ce mai scot pe gura.
gonghy spune:
POT SA IMPRUMUT 25 $ ?
Un om a venit de la munca tarziu, obosit si nervos, gasindu-si baiatul de 5 ani asteptand la usa .
- Tati, pot sa te intreb ceva?
- Da sigur, despre ce e vorba? a raspuns omul
- Tati, cati bani castigi pe ora?
- Asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri. Spuse omul nervos.
- Doar vreau sa stiu...Te rog spune-mi, cat castigi pe ora?
- Daca trebuie sa stii, castig 50$ pe ora.
- Ah, a raspuns micutul, cu capul plecat.
- Tati, imi imprumuti te rog 25$?
Tatal s-a infuriat' - Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte porcarii, atunci du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii
Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa .
Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului. Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani.
Dupa o ora, omul s-a calmat si a inceput sa gandeasca:
Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des. Omul a mers la usa baiatului si a deschis-o
- Dormi? a intrebat...
- Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul.
- M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine. Uite aici ai 25$
Micutul a sarit, zambind.
- Multumesc tati, a zbierat. Dupa aceea a scos un pumn de bani.
Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou..
Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau..
- De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal.
- Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul
- Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine???? Te rog sa vii mai repede acasa maine . Vreau sa mananc cu tine.
Tatal a fost distrus. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte.
Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata. Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre. Sa ne amintim sa impartim cei 50$ din timpul nostru cu cineva pe care iubim.
Daca maine murim, compania pentru care lucram ne va inlocui foarte usor, in cateva ore. Dar familia si prietenii pe care ii lasam in urma o sa simta pierderea pentru tot restul vietilor lor.
gonghy spune:
Mi-a fost trimis pe mail de Lauriciu...doamne cata dreptate o avut ala de o scris randurile astea.
claudia74 spune:
Stiu Ioana,doar ca tu ai zis ca ai mai zis ,suna aiurea,dar is Ko,acu am ajuns de la munca si ma apuc de mancare ,de lista si eu am cerut datele voastre,ce fras nu le scrieti odata sa le trec,tu ai mai zis ca ai zis si nu te baga nimeni in seama na puneti de la scrieti si le pun in lista si inca ceva,sapt viitoare e in oferta la kaufland si hipp si alete cu 99 de centi reduse de la 1,20 parca,cine ce vrea? si le trimit eu pe buss daca sunt urgente,ca eu nu stiu cand ajung,trebuie sa gasesc niste sponzori ptr transport am oferta de la o firma dar nu pot plati eu totul ,fug ca se arde mazarea apoi mergem la cinema,Deni e mai bine,Doamne Ajuta!
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10