Eu ma uit la Acasa.tv

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

blackgirl0 poate nu am fost eu suficient de clara,eu am vrut sa aflu daca recunostem ca: etichetam, judecam, etc.- cu copilul era ideea daca etichetam/discreditam in mintea noastra anumite meserii desi cu gura le spunem copiilor ca, sa se faca ce-si doresc si ne credem parinti cool care-si sustin pruncii pana in panzele albe:-)Eu una recunosc ca-i spun copilului sa se faca ce vrea, dar sa fie bun in domeniul ales...si totusi ma mai gandesc ca mi-ar place sa fie un bucatar celebru, un cercetator, explorator, etc :-)

scuze pt off topic

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

blackgirl0 poate nu am fost eu suficient de clara,eu am vrut sa aflu daca recunostem ca: etichetam, judecam, etc.- cu copilul era ideea daca etichetam/discreditam in mintea noastra anumite meserii desi cu gura le spunem copiilor ca, sa se faca ce-si doresc si ne credem parinti cool care-si sustin pruncii pana in panzele albe:-)Eu una recunosc ca-i spun copilului sa se faca ce vrea, dar sa fie bun in domeniul ales...si totusi ma mai gandesc ca mi-ar place sa fie un bucatar celebru, un cercetator, explorator, etc :-)

aici nu merge ca "yo le spun sa faca" (ca asa le poti pune o caseta sa o auda de x 2000 )... aici trebuie exemple. ...si asta e nasol.

tu...deus..in ce domeniu esti buna? ce te faci pe tine mai speciala decit altii. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

aici nu merge ca "yo le spun sa faca" (ca asa le poti pune o caseta sa o auda de x 2000 )... aici trebuie exemple. ...si asta e nasol.

tu...deus..in ce domeniu esti buna? ce te faci pe tine mai speciala decit altii. ...

am momente in care ma simt speciala si momente in care imi vine sa ma ascund si sa astept sa treaca...cred ca asa sunt multe persoane.
Eu "chinui" femei in special, asta-i domeniul meu - sport, sa nu crezi altceva

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Citat:

Citat:

am momente in care ma simt speciala si momente in care imi vine sa ma ascund si sa astept sa treaca...cred ca asa sunt multe persoane.
Eu "chinui" femei in special, asta-i domeniul meu - sport, sa nu crezi altceva

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

f. bine....sa le chinui si din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

sa zici "hai ba ca te cinstesc cu 1 bere " nu poti...dar sa ma cari prin parcuri sa impart fluturasi da.

Asa mai merge! Ai inceput sa-ti revii :)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pt ca descrierea sectiunii este "Carti, Muzica, filme, televiziune ... si alte genuri de arta.", imi dati voie sa mut acest subiect la 'Zona artelor'?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Numai daca muti si subiectul cu manelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Muta-l, Laura! Dar muta-l si pe-ala cu manelele tot la arte...
Blackgirl, scuze si la mine de offtopic, dar chiar n-as vrea sa fiu gresit inteleasa. Departe de mine gandul de a spune ca subiectul despre care vorbeam ar fi penibil; in definitiv, fiecare are o problema mai mult sau mai putin intersanta pentru ceilalti, mai mult sau mai putin "penibila" pentru altii. Eu incercam sa spun ca, daca tot e sa numim un subiect "penibil", desi nu e in regula sa catalogam astfel subiectele, dupa cum bine spui si tu, atunci mai degraba mi s-ar parea unul ca ala decat cel cu manelele. Adica mai de interes general si national mi se pare atitudinea fata de manele decat starea generala a vaginului dupa nastere...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Violeta, stai linistita ca am inteles ideea! Dar pe acelasi rationament vor aparea subiecte: va uitati la OTV?, suntei prieteni cu rromii?, cati faceti cumparaturi in mall/cati la second-hand?, copiii vostri ce fel de telefoane mobile au?. Tot felul de subiecte menite sa faca discriminari intre oameni, ceea ce nu este ok. Caci nu poti judeca omul doar dupa asemenea criterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Violeta, stai linistita ca am inteles ideea! Dar pe acelasi rationament vor aparea subiecte: va uitati la OTV?, suntei prieteni cu rromii?, cati faceti cumparaturi in mall/cati la second-hand?, copiii vostri ce fel de telefoane mobile au?. Tot felul de subiecte menite sa faca discriminari intre oameni, ceea ce nu este ok. Caci nu poti judeca omul doar dupa asemenea criterii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Eu am inteles din ceea ce am citit pana acum ca poti judeca pe oricine dupa orice criterii, ca nu conteaza ce fel de om este el, ca nici nu trebuie sa stai de vorba cu el sa vezi ce-l duce capul. Ai auzit o muzica mai ciudata la el in masina, casa, etc, are in biblioteca anumite carti pe care tu nu le-ai citi nici mort(daca n-are deloc nici nu conteaza, sa nu aiba romane siropoase),se uita la nustiu ce telenovele gata il etichetezi si-l desconsideri" pentru ca merita".Este foarte usor sa vezi paiul din ochii altora , fara sa te deranjeze barna din ochiul propriu.Eu nu ascult manele, nu-mi place muzica tehno dupa care sotul este innebunit si eu ii spun ca-i tacanit, dar asta nu inseamna ca interzic aceasta muzica, sau toti care asculta sunt tacaniti(numai sotul meu...).Aici(pe forum) nu-si da nimeni cu parerea fara sa atace, aici se pun etichete si se dau sentinte, nu se uita nimeni in oglinda, nu se autoanalizeaza nimeni .As vrea sa pot vedea si eu un subiect la care sa se poarte discutii intr-o maniera eleganta, fara atacuri la persoana si rautati ...am de asteptat.

Dana

Mergi la inceput