Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 9
suede spune:
Fetele,tocmai ce ziceam de dintisori.
M-am uitat si eu la Mihnea in gurita si jos parca gingia este in dreptul incisivilor mai alba.
Oare incep dintisorii?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
suede spune:
Alex .
Imi pare rau ca treci prin astfel de momente.
Si eu sunt doar cu Mihnea acasa si uneori ma apuca si pe mine diverse frustrari si-mi fac probleme din nimic,dar trebuie sa treci mai departe si sa gandesti optimist.
Gandirea pozitiva face foarte mult!
Iti tin pumnii sa reusesti!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
techila spune:
claucia, foarte frumos mesajul tau pentru alex . sigur le-a mers la suflet multor fete, mie sigur...
alex...capul sus....nu te neglija, daca vezi si iti dai seama ca o iei prea tare pe campii...du-te la cineva specializat.
cristina, eu am luat ieri bilete de pe bilete . ro. maratonul e pe 16-17 aprilie, daca vrei ia-ti bilet si mergi cu noi, tare mult mi-ar placea. poti sa iti iei bilet doar pentru o zi...intra si vezi ce iti place. iar la vila de 1 mai...eu as fi mers, sigur si sotz....dar mi-am facut planuri marete si glorioase cu iulika. cu alta ocazie...ca sigur vor mai fi.
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
mary_07 spune:
Hello hello
Stiti motivul pt care sunt pe forum,nu? Dorm pustanii
Claucia,foarte foarte frumos ai scrisSi e muuuult adevar in vorbele tale
Alex,subscriu la ce au zis fetele,ai nevoie de putin timp si pt tine sau pt tine si sotz.Lasa fetita intr-o zi cu mama ta si iesi afara si plimba cateii 1-2 ore prin parc..sau da o raita prin magazine (aici stiu ce vorbesc,eu mi-am incarcat full bateriile ieri dupa-masa)
La Multi Ani sarbatoritilor de azisa fie sanatosi si sa cresca mari mari
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile voastre bune. Deja incep sa ma ingrijorez, ajutor am ca doar de aia sunt la mama, e adevarat ca nu mai avem intimatate, de iesit mai ies si fara asta mica, am iesit si cu sotul.....se pare ca nu aici e baiul....probabil o sa cer ajutor specializat, nu de alta dar deja nu stiu ce am, si mi-e frica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
Alex, am asa un feeling ca in momentul in care va veti muta la casa voastra..va fi mai bine..sper; poate ca si mama ta pune un pic de presiune pe tine..ca nu mananca suficient fata, ca nu-i suficient de gros imbracata..poate ma insel, dar pentru o clipa m-am vazut pe mine locuind in aceeasi casa cu mama
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Nu Dana e exact invers, dar tot presiune e, ai dreptate: nu mai steriliza atat ca..., nu te mai agita atat ca doar nu e robot sa manance ca la carte, nu te mai certa atat ca numai tu esti devina, etc, etc.....sa stii ca abia astept sa ma mut, chiar daca imi va fi mai greu din alte puncte de vedere poate asa se responsabilizeaza si al meu mai mult, ca acum e ca o floare din cauza de bunici in preajma.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
kemsy spune:
Hello!!
Capitolul 100 , trebuia sa scriu si eu ceva, chiar si doo vorbe , trei prostii
Alex, poate ca asta ar fi solutia, sa ceri ajutor de specialitate.
Recunosc ca si eu am cazut in butoi, de la atata stat in casa, nu am posibilitate sa ies decat daca e soare afara, nu am prietene care sa ma viziteze, sotul vine la 7 seara acasa...deci, momentan, viata mea sociala e jalnica...lipseste cu desavarsire
Si mie mi se pare nu il stimulez si nu ma joc suficient cu Loris, stau toooata ziua pe net, asta e activitatea mea sociala.Si ma apuca plansul cand ma gandesc ce repede cresc!!
Bun, asta vroiam sa zic...m-am plans si eu putin, nu stiu daca intereseaza pe cineva..
Anco, iti doresc multa sanatate tie si frumosilor tai copilasi!!Altceva nu stiu ce as mai putea zice, desi ma mananca limba, dar m-ar scoate dc-ul afara ...(la adresa lui sotz)
Dana, felicitari pentru dintisorul Anei, ati fost norocoase ca a iesit fara mare tam-tam
Felicitari miha pentru casa!!!
Claucia, eu as vrea mai multe detalii despre Alexandra beach. Am vazut ca e o regiune, ca sa zic asa... La ce hotel? Si ce inseamna demipensiune, mic dejun si cina, sau pranz si cina? Si noi cautam ceva pentru la vara, inca nu ne-am hotarat daca la noi, sau in Turcia, sau in Grecia, desi bugetul nu e mare.
Aveti ceva recomandari?
La multe lunite dovleceilor sarbatoriti azi!![flo]
Va salut pe toate!!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
mimika spune:
SUTAAAAA, CINE NU E GATA IL IAU CU LOPATAAAAA!!!!!
tot n-am timp sa stau pe forum, dar am vazut ca s-a ajuns la 100 si am zis sa semnez condica si sa va spun ca va iubesc. Din ultimele posturi am vazut ca Alex este suparici. Imi pare tare raaaauuuu. Nu ma prea pricep eu la vorbe, dar sper din tot sufletul sa treci repede de starea asta. Noi suntem aici pentru tine (eu apar mai rar, dar sigur sunt in asentimentul fetelor)
Luca e un pic racit. Un pic de mucisori si mai stranuta/tuseste cateodata. Nu avem febra. Dam cu apa de mare si aspiram. Speram sa nu evolueze.
Am vazut felicitatea de la Sabina, foarte multumim
Dana si restul fetelor care mi-au laudat sotul si mama (nu mai stiu exact cine, iertati-ma)va . Dana, nici eu nu ma asteptam sa vrea mami sa mearga, dar a acceptat din prima. Ideea a fost a lui Razvan. Acu' nu stiu ce gandea ea cand ii vedea pe aia in ...pielea goala, dar cred ca a privit totul ca pe ceva inedit, nu cred ca avea fantezii cu ei Ma bucur ca v-a placut martisorul indecent Ma duc sa calc. A doua oara pe anul asta
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
monique02 spune:
Buna dragelor,
Nu am mai intrat de mult dar din pacate nu prea mai am timp si nici in viitorul apropiat nu prea prevad mai mult. M-am apucat sa rezolv niste treburi pana pe 15 martie cand o sa incep sa lucrez dar lista e destul de lunga. Pe langa asta al meu sot a renuntat la servici si face diverse pe cont propriu dar si-a luat prea multe astfel incat e mult mai ocupat decat inainte si are ff putin timp liber, ma rog de el de o luna sa imi monteze o jaluzea
I-am luat Andreei scaun de masa, respectiv acesta:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Adjust-with-me-highchair/dp/B002GIYV2C/sr=1-5/qid=1267710442/ref=sr_1_5/279-1143972-9275036?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44567031&mcb=core
Si am ales si scaunul auto pt Teodora (al ei Maxi Cosi Tobi va trece la Andreea), este foarte foarte misto si se poate folosi de la 9kg
http://www.mothercare.com/Recaro-Young-Sport-car-seat/dp/B000WXDTZ8/sr=1-1/qid=1267710748/ref=sr_1_1/279-1143972-9275036?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44452031&mcb=core
In rest as fi vrut sa scriu ceva folositor sa dau ceva sfaturi dar din pacate nu am prea citit din urma.
Va pup, fug sa o iau pe Teodora de la gradi