Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 17
Clodute spune:
Buna seara,
Nu am apucat sa mai raspund pentru alex25 - ca am fost la mama acasa cu piticii ca sa pot si eu sa dorm... ca am ajuns sa pic din picioare...
Eu in parc ies in zona metrou Tineretului si nu prea am cum sa ajung pina sus la Brincoveanu...
Legat de program - baietelul meu doarme la prinz de la 1 la 3 sau 4... iar Karolina doarme dimi de la 9.30 sau 10 pina la 11... si apoi de la 1 odata cu baiatul si apoi dupa amiaza de pe la 5 pina la 6 ...deci cam asta e programul ei ...si somnicurile de dimi si dupa amiaza si le face afara ... de aceea am ales sa ies asa. In plus trebuie sa ies si cu cel mare.
Eu ies mereu cu mama si cu copii ca avem 2 carucioare...
Deci cam asta e programul meu si zona in care ies la plimbare.
Pupici ca sint mult in urma
Si la multi ani copilasilor
P.S. merg incet ca ma opresc si la poze nu ratez nimic.
Seara buna
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Despre celebra schema de diversificare scrisa de Iulia nu comentez decit atit...parte din ea e luata din capraru dar sunt multe chestii controversate: zahar, miere, sare???? Hmmmm...si 630 lei consultatia????? Nesimtire! |
vik - astea nu sunt controversate, SUNT INTERZISE la varsta asta.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Mai,m-ati facut curioasa cu celebra dr Culcer,si m-am uita pe you-tube,sa vad si eu minunea... Doamne,nici soacra-mea nu-i asa intepata si asa sigura pe spusele ei,si asta si cand minte,te minte privindu-te in ochi si crede si ea jumatate.Cum spunea si Vik, e nesimtire totala la suma pe care o cere ca sa te repeada si sa iti vorbeasca de suuus,de pe un soclu...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
techila spune:
duduie bunaciune, eu la premergatoare o sa zic pas. spock nu le recomanda, are si niste argumente pertinente impotriva lor. poate ca daca primeam cadou unul ma distram cu el, dar asa...sigur nu voi face invistitia.
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
Lali_mete spune:
Si eu sunt oarecum impotriva la premergator.Am eu un pitic conform caruia copilul se invata sa mearga sprijinit cu fundicul de scaunel,si nu se mai bazeaza pe piciorusele lui,si astfel merge mai greu,mai tarziu decat ceilalti bebici,fara premergator.Plus ca nu prea am spatiu in cei 55 mp ai apartamentului pe care il impartim si cu cumnatzelul meu scump si drag,momentan...Si alt plus,surioara mea a cazut de atatea ori cu premergator cu tot cand era bebitza,incat ma spariu numai cand ma gandesc...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Nasterea lui Paul_Iulian
Lali_mete spune:
Fetili,am si eu nevoie de un sfat...cum sa fac sa incep din nou sa retin ca inainte? Dr imi spune ca o sa imi revin,ca e din cauza ca am prea multe pe cap,ca inca sunt panicoasa,ma sperii la orice mic gest de-al bebelului,inca imi e teama ca nu ma descurc si incerc sa acumulez prea multe informatii.Eu incerc sa nu par panicoasa,da-i fumeie dashteapta si ma prinde .Inainte faceam mai multe lucruri simultan,imi aminteam perfect o discutie mult timp,acu uit imediat ce citesc sau vorbesc cu cineva,chiar si chestii importante.De exemplu,de 2 zile ma chinui sa-mi amintesc cum o chema pe neonatoloaga din spital,care a venit si mi-a consultat baiatul imediat ce ne-a adus in salon...nu imi amintesc decat ca era batrana,avea nasul si ochii la fel ca mama mea,si parul la fel de alb,si strans mot in varful capului...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Nasterea lui Paul_Iulian
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Anco te imbratisez si sper ca vei gasi puterea sa mergi mai departe. Fericirea ta este de doua ori mai mare cu cate doua zambete odata.
Iulika, scumpa mami, prin cate ati trecut. Multa sanatate voinicului Brucu! Sper sa fie totul bine de acum inainte!
Lullaby_2009 spune:
V-au povestit deja scumpele mamici ca am iesit la plimbare, asa frumos a fost. Am mers si pe la doctor, azi la dermatolog si ne-a dat un ditai tratament pentru DA si ceva alimente interzise pentru mine. Fragutza parca tie iti spusese doctorul ca nu conteaza ce mananci, eu nu mai stiu ce sa cred, mi-a spus fara dulciuri din comert si nu stiu cu ce le pot inlocui, o sa fac praji zilele astea ca nu rezist fara dulce.
Diversificarea o vom incepe la 5 luni jumate daca trece iritatia sau la 6 luni si daca nu trece. Doctorita a zis ca dupa vaccin e bine ca macar vreo 10 zile sa nu fac prea multe schimbari.
Cristina am fost azi sa-i cumparam hainute lui bebe la Auchan si am observat ca pe eticheta lor scria Kara, body-uri si pantalonasi simpluti.
Imediat incarc poze cu noul look. Va multumesc pentru mesaje si incurajari, deja arata mai bine pielea capului si nu am dat decat cu putin ulei.
Mi-am amintit, am gasit azi razatoare de plastic la Auchan.
Revin.
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Fetili,am si eu nevoie de un sfat...cum sa fac sa incep din nou sa retin ca inainte? Dr imi spune ca o sa imi revin,ca e din cauza ca am prea multe pe cap,ca inca sunt panicoasa,ma sperii la orice mic gest de-al bebelului,inca imi e teama ca nu ma descurc si incerc sa acumulez prea multe informatii.Eu incerc sa nu par panicoasa,da-i fumeie dashteapta si ma prinde .Inainte faceam mai multe lucruri simultan,imi aminteam perfect o discutie mult timp,acu uit imediat ce citesc sau vorbesc cu cineva,chiar si chestii importante.De exemplu,de 2 zile ma chinui sa-mi amintesc cum o chema pe neonatoloaga din spital,care a venit si mi-a consultat baiatul imediat ce ne-a adus in salon...nu imi amintesc decat ca era batrana,avea nasul si ochii la fel ca mama mea,si parul la fel de alb,si strans mot in varful capului... Lali Lacra de Paul-Iulian |
ce figura esti
mai Lali, dar tu iti aduci aminte multe referitoare la acel moment..eu in afara de emotiile acelea minunate nu mai stiu nimic..l-am intrebat pe sotul meu inclusiv cum am ajuns in salon: pe picioarele mele sau pe o targa...el zice ca pe o targa, dar eu nu's convinsa
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
ce figura esti mai Lali, dar tu iti aduci aminte multe referitoare la acel moment..eu in afara de emotiile acelea minunate nu mai stiu nimic..l-am intrebat pe sotul meu inclusiv cum am ajuns in salon: pe picioarele mele sau pe o targa...el zice ca pe o targa, dar eu nu's convinsa Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Si tu esti o figura, Dana! Eu cred ca te-au teleportat si de aia nu-ti amintesti.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)