"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca, . Nu mi-au raspuns la mailul cu tracking-number-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI O VIATA LINA,ADRIAN!

Adriuta
,sa-ti traiasca baiatul,sa va bucure toata viata si sa-i aduci curand si o sulioala!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Neata..
Olgu,poate raspund...o fi vreo problem?
Livy,ce-ai patit?sunteti ok?

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Vorbeati de catina si macese.Eu ii dau Teodorei sirop de catina+macese de la plafar amestecat cu apa...e sucul ei.

Despre lapte:eu am mai zis ca ii dau inca amestecat LP+vaca de cateva luni...si nu a avut nicio problem..de vaca simplu inca nu vreau sa-i dau,dar nici s-o tin doar pe praf..plus ca de vaca simplu nu-i prea place,si cum ea bea cam putin lapte de la inceput,am continuat sa-i dau amestecat.
Luny,de ce a zis pediatra ca nu-i bine amestecat in biba???
Alice,si noi cu suzi la somn ca altfel NU MERGE..dar nu ma stresez...e suzeta ortodontica,asa ca o mai las ca inca nu e pregatita..treb sa flencane ceva sa adoarma...are un nerv care o necajeste....

...deci in ultimele 2 zile,iar nu a dormit la pranz...soacramea zice ca a sculat-o mai devreme,8-8.30,a si plimbat-o la 12,si tot nu....are o energieee...mai ales la pranz...

...si a devenit din ce in ce mai mamoasa de ma sufoca...cica plange dupa mine ziua..daca apare tacso inaintea mea acasa,nu se uita la el cateodata,altadata abia daca il baga in seama.

Steful mic nu e inca bine...a facut intre timp si stomatita...si "mananca" doar perfuzie..si probabil il doare branula fiindca strange mana si plange muult.Macar e bine ca au nimerit intr-un salon f curat...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

LA MULTI , ADRIAN !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Ginerica!! sa cresti mare, sa fii sanatos, om gospodar si familist si sa ai noroc in viata!

Cuscra va pupam cu drag! sa va traiasca bietzelul!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, ADRIAN! SA VA TRAIASCA BAIETUL, ADRIUTA!
lian-o cum apari tu in miez de noapte ce mai faceti??? ce face Teo, cum e la gradi? ne-ai lasat asa, in suspans, mai zi-ne ceva! ti-am lasat un mesaj pe mess, l-ai gasit?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

stela nu am cerut multe explicatii despre amestecul de lapte ptr ca la noi nu a fost cazul, i-am dat 30 ml separat de lapte de vaca, pt ca cerea din cana mea, l-a baut, si mi-a mai cerut.Asta pe la 1 an jumate.. dar stiu ca imi spunea ptr cand o sa vreau sa fac trecerea, ca da, pot sa amestec o cantitate mica de lapte de vaca in forumula, si asa, treptat sa fac trecerea, insa sa nu ramana asa pe termen lung, amestecate. La noi ti-am zis, nu a fost cazul de carcalete deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Poftiti si o www.bucataras.ro/retete/4883/paine-cu-iaurt.html" target="_blank">canuta de lapte cu nesquic de la mine

Moama, e o frigaraie afara..am inghetat cand l-am dus pe Vlad la gradi...

Ma bucur ca v-a placut de ciufuliciu meu, are o claie trebuie sa-l tundem iar...

Stef bea deocamdata Milumil 1+ si o sa-i mai dau formula ca vad ca bea bine. Lapte de vaca nu am incercat sa-i dau in bibe, dar papa cu fidea, orez etc. O sa-i iau Milumil 2+ si vom vedea cat va mai bea...deocamdata nu ma stresez cu asta...

Dupa-masa o sa fiu in pom, o sa-mi ia Cata laptopul, calculatorul e si el dus la "curatat"...raman fara obiectul munci ...e, fac si eu o pauza

Sovicule, imi pare rau de trezirile Anushcai...poate prinzi si tu un nani la pranz...

Stela, mai, dar ce mai trage si sora ta cu ala mic...saracutul de el...Eu zic sa nu te mai stresezi cu Tea...mai bine o lasi sa doarma cat vrea dimineata, sa-si faca ea somnul, iar seara o culci devreme...asa e ea, energizata

Lianaaa mi-e dor de tine, fata! mai zi si tu ceva! mai povesteste cum e la gradi, ce mai face frumusik

La multi ani, Adrian! sa cresti mare si sanatos!

Mergi la inceput

oficial, suntem toti 3 captusiti de raceala azi noapte nu puteam respira de nas infundat, si cand m-am trezit, ma ustura si-n gat.. Muful e tot mucios, BB a spart-o, si improvizam cu ea asa cum e, mama ei.. noroc ca merge si ii scoate mucii

Mergi la inceput