"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, bonsai-ul lu' Clau

EDIT: Ioi, ce scump e http://www.floripentrutine.ro/produs/2400/bonsai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

pentru toti sarbatoritii zilei
Muf-barbatelul cu kg multe. Luny,imi spui te rog pt ce ii dai ceai de catina
Blanka sanatate puiutilor si tie putere
Stela, pt nepotel sa fie bine totul
Simo e greu, dar trece (zic eu care ma trezesc si acum ca la alaptat); ii iubim ca sunt ai nostrii, si am lua-o de la capat oricand cu multa dragoate
Raluca baiatului activ
Tonicce frumos va mai jucati voi. Dar abtibilduri nu dezlipiti, ca sa le lipiti in alt loc?Ca mi-e cunoscut sportul lipit/dezlipit
Olgutza, ii povestesc sotului de party,poze si zice, de am fii un pic mai aproape, ma si vedeam in pozele astea
Sa va zic ce-a facut azi minunata mea fetita. Ma suna secretara sa merg dupa cadoul de 8 martie de la sindicat. Si ajunsa la scoala, o colega o ia pe Daria de mana, ea vesela se duce, si intra cu ea intr-o sala de curs, unde o colega tinea ceva seminar. Si se uita la studenti, probabil nu scria careva si ii zice "Chie" si la plecare "pa la toti". S-a distrat tare acolo, cu colegii. Am fost tare mandra de ea, intr-una a vorbit
Laptele de capra zice ca e bun pt pitici. Da cineva?

Mergi la inceput

Olgutzika,cam scump bonsai-ul ce-i drept. Dar sotii il pot cumpara daca vor
Cami, o floare in ghiveci, cred ca place oricui. Si sunt si mai ieftinutze (am vazut si orhidee, depinde de inaltime, cate flori au in jur de 50 ron).Poate o carte, sunt atatea chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

cami as zice cam asa :un aranjament floral:natural sau din flori uscare,sunt ff frumoase si de efect si o iconita din argint/sau pur si simplu o iconitza...nu stiu sa te bagi la parfumuri ,poate nu o nimeresti,haine nici atat..sau poate o carte? si un aranjament floral...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

piciorul pare mai bine, dar nu e trecut inca.. ii mai dau si azi nurofen si gel de arnica..
Dudurutza, catina ar fi ptr tuse, dar si pt vitamine,e bun si la raceli,cresterea rezistentei organismului fata de infectii.. eu vreau sa-l combin cu macese si sa-i dau.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

dudurutza- da si eu am auzit ca este f bun pentru pitici laptele de capra,este aproape la fel de bun ca laptele de mama...eu nu ii dau ca nu am de unde,am mai cumparat branza ,amestec de capra cu vaca...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Luny, multumesc am mai invatat ceva
Trece incet si piciorusul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cami si eu am aceeiasi dilema :ce cadou sa ii iau invatatoarei???
Cred ca e buna ideea Ramonei,la o iconita ma gandeam si eu plus un buchet de flori!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Ramo, ai mei o sa faca rost pt daria de laptik de capra si am zis sa va intreb; ca tata insista ca i-a zis lui un medic pediatru ce bun ii laptele de capra ca el la nepoti doar de asta le daSi ca daca avem posibilitatea sa ii dam am zis, de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Maria,nepotul meu a baut lapte de capra de la 2 ani,dar nu i-a placut..asa ca,au fost nevioti sa ii dea de vaca!
Noi avem pe strada o familie care au capre,dar ca oameni-sunt dificili rau...ii oi da de vaca,numai sa termin cutia de praf ce o mai am.
Chiar,cum ati facut trecerea de la lapte praf la lapte de vaca??In prima faza ,ati dat juma-juma???Ca eu asa ma gandeam!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput