"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"
Raspunsuri - Pagina 20
Simo27 spune:
Luny,imi pare tare rau.
M-am uitat in lista puitilor si vad ca e Amira,Diana,Maria a Elarei si Teodora a Lianei.
Roxana nu vrea sa va aniversati impreuna copilasi??mai ales ca sunt un cuplu
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
cami33 spune:
Avem trici!!!!!

E suuuper 

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Luny,imi pare tare rau. M-am uitat in lista puitilor si vad ca e Amira,Diana,Maria a Elarei si Teodora a Lianei. Roxana nu vrea sa va aniversati impreuna copilasi??mai ales ca sunt un cuplu ![]() mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
iti dai seama ca m-am uitat si eu in lista
cu Roxana am vorbit demult despre asta, si are alte planuri deja...
Liana stie clar cat de dragi imi sunt amandoua, insa mi-e jena sa intreb, daca e sa fiu sincera
tocmai d-aia am pus intrebarea pe forum, daca doreste cineva, se anunta

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Oana,sti cat de drag imi e Stef ![]() ![]() ,nu??Imi vine sa il pap![]() mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
Reciproc si la mine

Adica imi sunt asa de dragi ai tai, toti trei
, cel putin pe Micu l-as papa 
Ma bucur ca v-a placut cretzulinul
Clau, nu-i problema, o sa mai intreb o fata care are baiat mai maricel...daca nu le dau o sa le pastrez pt. Vlad, ce sa fac...
Ariel, nu am stiut...nu mi-am dat seama...acolo scria marimea, 114 cm si m-am uitat pe ultimele hainute luate de la Zara si erau 110 cm...am zis ca nu o fi asa mare diferenta...dar...sunt imense...
Iamii, Valii
daca nu era vremea asta...poate iti faceam o vizita Eu am fost cu Vladut la noul Mall, era un spectacol de copilasi, a venit la el un clovn si i-a facut multe scamatorii, ce incantat a fost
, apoi ne-am dus in Cora si daca n-am cascatm ochii...asa cum imi place mie...vreo 4 ore am lipsit de-acasa...tati a stat cu Stefu, au papat si au dormit ca baietii
bubu05 spune:
Aaa, Ancuta, ce rau imi pare....poate vrea altcineva...
Eu i-am rezervat deja la Mc pt. ziua lui Stef, si-asa majoritatea sunt de seama lui Vlad
mai marisori, si lor le place acolo...
bubu05 spune:
Na ca m-am sucit 
Pana la urma am scos cutia cu tricouri si i-am probat si le vin
Adica sunt putin maricele, dar nu sunt lalai...un pic lungute...dar pana la vara mai cresc si ei si le vin si la anu' ![]()
M-am linistit ![]()
dudurutza spune:
Cami, sa folositi sanatosi trici
Bubu,ce bine ca sunt bune tricouasele pt baieti; scapi de-un stres